35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak Ivek bedzie siedzial stabilnie to tez sprobuj go nasadzaciwcia77 wrote:anna maria- ale postepowa ta twoja Helka
juz kupa do nocnika??? ale ci zazdroszcze ! niedlugo bedzie z wc korzystala
- jaka oszczednosc na pampersach !
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie- to normalne jak sie ma nowa zabawke
moj robocik tez ciagle na placu zabaw sie ze mna bawi
łapie się pod nową zabawkę, łapie. mam alibi
dzięki
p.s. jak to robocik na placu zabaw?...iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaaa, ok
łapie się pod nową zabawkę, łapie. mam alibi
dzięki
p.s. jak to robocik na placu zabaw?...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/31a797829a03.jpgComeToMeBaby, Magdala, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:kupiłam sobie termometra do pieczenia. w założeniu do dziczyzny. sprawdził się. teraz z lubością oddaję się dziabaniu kuraka na patelni
drogie bravo- powinnam iść na terapię?
Jeszcze nie, chyba że zaczniesz sobie mierzyc!kapturnica, iwcia77, kkisia, efcia, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Anna Maria, ty dziewczynka taka jestes.
A my zaraz z corka na zawody, chlopaki zostaja same. Jest slonce, wiec pewnie nam sie dzioby na stadionie troche strzaskaja.- postarza i uwidacznia zmarszczki - lepiej zainwestuj w bardzo dobry samoopalacz do twarzy np Clarins - jest zajebisty i nie smierdzi
Dziobak, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Czernice to przeciez inny owoc niz borówka . Czy na te 2rozne owoce macie jedno okreslenie ??
Mamy.
Czernice to czarne jagody czli borówka czarna a borówki to czerwone jagody czyli brusznice.
Są jeszcze łochynie czyli borówki bagienne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 18:28
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Jest kometa to jej chcialam powiedziec jak English Society robi przy slubach.
Mam na mysli wyzsze sfery
Na slub i wesele zapraszaja kogo chca widziec. A reszcie wysylaja powiadomienie po fakcie, ze z radoscia informuja iz dnia tego itego....Nikt sie nie obraza i jest to w dobrym tonie.
Mam na mysli tych anglikow z tradycjami. Pracowalam u takiej rodziny poprzednio. Dom byl wystrojony jak muzeum a na kominku czesto staly takie powiadomienia.moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:opalenizna na dziobie - Dziobaku
- postarza i uwidacznia zmarszczki - lepiej zainwestuj w bardzo dobry samoopalacz do twarzy np Clarins - jest zajebisty i nie smierdzi
Siedze wlasnie na tartanie, corka sie rozgrzewa, Boze blogoslaw smarty!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:To może stąd się wzięło wysyłanie zawiadomień? Bo jakoś nie umiem umiejscowić tego w tradycji polskiej. Chodzi mi o dawne obyczaje, nie te najnowsze.
Też kiedyś mieszkałam w podobnym domu. Czułam się, jakbym chodziła po planie brytyjskiego filmu
Mysle, ze mielismy podobnie. Nikt tego nie pamieta poniewaz nasza szlachta pomarla tudziez zostala odszlachetniona w wirze walki o byt lub zwyczajnie wybita.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 19:31
stara.krycha, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
iwcia77 wrote:no a ja uzywajac mojego nowego fenomalnego robota zrobilam na parze fasolke straczkowa z ziemniakami
potem na patelni jajko sadzone i do picia kefir
mniamusiac
Jak sie przeczytalo fasolka sraczkowa to mniamusiac sie raczej nie chce.moremi, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.