35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yyyyy ja tam widzę ptaka, co wącha sobie pod skrzydłem, ale może się mylę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/953e50d38102.jpg
peppapig wrote:Muszę tego szopa wrócićkapturnica, peppapig, Heretyczka, moremi, Sabina, kkisia, Bozia3, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość
-
Z gory przepraszam wszystkie, ktore dostaly ( albo dostana) ode mnie "nie lubie". Morek, dostalas raz...
Ale co to za ciul wstawil to w miejsce "lubie"?? A na komorce to w ogole bedzie teraz sztuką polajkowac czyjegos posta...Heretyczka, moremi, efcia, kkisia, gretka, SolarPolar, Simba, macduska, ComeToMeBaby, stara.krycha, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja się cieszę, że jest
będzie można zobaczyć ile osob się nie zgadza z moim zdaniem..chociaż czy to mnie interesuje tak bardzo..hmm..
tak czy tak był potrzebny
p.s. zobaczymy ile Hera zbierze hahaha
Krakonka wrote:Jestem za tym, żeby zlikwidowali ten przycisk. Nie ma potrzeby, żeby był. Jeśli komuś się coś nie podoba, to niech milczy albo idzie na skargę do moda.
To zła wiadomość. Zdenerwowałam się na samym początku dnia. A przede mną jeszcze kilka godzin na oczekiwanie rozwiązania sprawy. Albo będzie dobrze, albo czekają mnie sądy i utrata dużej kasy, której nie mam, i cała reszta, którą łatwo sobie dopisać.
Zawiązuję Komitet Na Rzecz Likwitacji Przycisku Hejtowego.Heretyczka, moremi, efcia, kkisia, gretka, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Cześć
Widze ze sie zmiany pojawiłyteraz to będę musiała uważać
na komórce cieżko trafić w te lubisie o nielubisie
Chyba będziemy zakładać klime w mieszkaniu, o ile szacowne grono sąsiadów podpisze zgodę, wstępnie "na gębę" są na tak, tylko sąsiad z boku marudzi. upalow sie boje
Co wy z tym usg Peppy, przecież tam jest śliczny bobas
Reni, ekstra jakby sie udało szybciejHeretyczka, moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Dzień dobry.
Moja Małgosia też ma imieniny!! Pójdziemy na lody
Wszystkim Małgorzatom co najlepsze.
Ten przycisk "nie lubie" przypomina jakiś eksperyment psychologiczny, podobny do tego z przyciskaniem guzika rażącego prądem. Obawiam się, że niedługo wszystkie będziemy miały więcej negatywów jak pozytywów. Natura ludzka jest nienajpiękniejszą rzeczą na świecie.
A ukrycie nielubiejących to bardzo brzydkie zagranie ze strony techników forum. To pozbawienie odpowiedzialności, a jak wiadomo to wiedzie to złych czynów, zawsze.
Do tego będzie wprowadzało niedobrą atmosferę na forum, a szkoda, bo zwykle było tu czysto mimo niesnanek - musiało się wszystko wyjaśnić otwarcie, a tak będzie się rzucało kamieniami zza krzaka.
Ktoś, kto to wymyślił jest wewnętrznie skorunpowanym, zgryźliwym, niedobrym człowiekiem.
Ja wiem, że nie raz rozmawiałyśmy o tym przycisku, ale co innego chciejstwo, a co innego rzeczywistość.
Jestem za tym, żeby zlikwidowali ten przycisk. Nie ma potrzeby, żeby był. Jeśli komuś się coś nie podoba, to niech milczy albo idzie na skargę do moda.
To zła wiadomość. Zdenerwowałam się na samym początku dnia. A przede mną jeszcze kilka godzin na oczekiwanie rozwiązania sprawy. Albo będzie dobrze, albo czekają mnie sądy i utrata dużej kasy, której nie mam, i cała reszta, którą łatwo sobie dopisać.
Zawiązuję Komitet Na Rzecz Likwitacji Przycisku Hejtowego.
powinno być jeszcze "jestes debilem" oraz " amen"Reni, moremi, efcia, Simba, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
wiecie co ale to dziwne
na jednym poście można komuś nabić milion nielajków (sorry Hera)
bez sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 12:54
Heretyczka, moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, efcia, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny