35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a zwróć uwagę, że jak dasz lubię wskoczy +1 jak wciśniesz nie lubię to zabierze 1
ale w liczniku nie lubię ile razy wciśniesz tyle razy doda +1
Heretyczka wrote:a dlaczego jak nacisne lubie oraz nie lubie to w napisie mam tylko że lubie?kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Juz to zglosiłam. Rzecz w tym, że wtedy widzisz kto Ci nabija. Masz mnóstwo polubień jednego postu od jednej osoby.
i potem lajknęłam.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja się cieszę, że jest
będzie można zobaczyć ile osob się nie zgadza z moim zdaniem..chociaż czy to mnie interesuje tak bardzo..hmm..
tak czy tak był potrzebny
p.s. zobaczymy ile Hera zbierze hahaha
Moze byloby to wyznacznikiem, gdyby dziewczyny naciskalay "lubie" gdy lubiaZofia8
-
peppapig wrote:Ooo też to zauważyłam, miga mi ta koperta. Choć ja też raz testowałam na moremi sory
i potem lajknęłam.
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:a zwróć uwagę, że jak dasz lubię wskoczy +1 jak wciśniesz nie lubię to zabierze 1
ale w liczniku nie lubię ile razy wciśniesz tyle razy doda +1Reni, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie sie ten przycisk nie podoba ,bo teraz bedzie wyscig komu to dojebac nielubieniem i dac wiecej ;/
Jak sie nie lubilo to zwyczajnie nie stawialo sie lajka ,a teraz jakies chuje myje ...
ooo i teraz posypia sie nielubieniaSabina, kapturnica, moremi, Krakonka, iwcia77, kkisia, efcia, Arwena, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A mnie sie ten przycisk nie podoba ,bo teraz bedzie wyscig komu to dojebac nielubieniem i dac wiecej ;/
Jak sie nie lubilo to zwyczajnie nie stawialo sie lajka ,a teraz jakies chuje myje ...
ooo i teraz posypia sie nielubieniaAasiula, moremi, kapturnica, Krakonka, iwcia77, kkisia, efcia, Arwena, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A mnie sie ten przycisk nie podoba ,bo teraz bedzie wyscig komu to dojebac nielubieniem i dac wiecej ;/
ooo i teraz posypia sie nielubieniaReni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ha! wiedziałam jesteś gruba, a te foty to w fotoszopie przerobiłaś!
Dziobak wrote:Ja nie testowalam. Chcialam lajknac i nie trafilam paluchem...moremi, Dziobak, Dziobak, Zofia8, kkisia, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość