35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no własnie nie wiem
siedzę jak na szpilkach
mogłam powiedziec, że nie mam urlopu w lipcu, bo to chyba ma wpływ
gretka wrote:to co Reni wczesniej startujesz?efcia, gretka, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja już 2 zgłoszenia wysłałamBozia3 wrote:Czyli ktoś tylko może mnie poinformować ile mam nielubień? o to to idiotyczne jest. Morka zgłosiłaś to też?
efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie no co Ty
nasza klasa jest po prostu zdyscyplinowana i pilna
Bozia3 wrote:o widzisz...zanim doczytałam, to też juz wysłałam....administratorzy zhejtują nas, jak nic za to...Bozia3, efcia, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ide zakupić se testa
Nie miałam ovu wiec jest szansa ze w ciONzy jezdem
Taki mam piękny wykres ze nie wiem kiedy kurwa testować hahahaha
Oczywiście żartowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 15:42
Sabina, efcia, moremi, ania.g, Simba, ComeToMeBaby, Heretyczka, kkisia, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bry. Nadrabiam.
Co ja paczam? Lubię, nie lubię. Takie modernizacje. Bozia już im napisała co o nich myślimy tych z góry i poszli po rozum do głowy?
Ja dziś na nogach od 5:30 (mierzenie tempki dwie godziny wcześniej niż zazwyczaj mija się z celem), o 6:00 mój m wyruszył w drogę. Adios. Eh. Miesiąc. A może i miesiąc plus tydzień. Przegadalam za to z kuzynka z daleka pół dnia, wsadzilam ją w pociąg i dopiero dotarłam do domu. Pustegojeszcze dzisiaj w planach umówione spotkanie z grajkiem i podpisanie umowy.
Idę nadrabiać.efcia, moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Przedłużanie włosów czasem fajna rzecz kiedyś więcej wykonywałam niż teraz ale jak ktoś chce szybko mieć długie włosy to ok, sama kiedyś miałam przedłużone teraz namawiam panny młode do dopinek (włosy na spinkach), ja wolę metode mniej inwazyjną a ta klientka miała przedłużone nie u mnie metodą keratynową której nie lubię bo włosy ściąga się remowerem na bazie acetonu i namówiłam ją na mniej inwazyjną na obrączki.