35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyuważam że wreszcie jakis normalny przycisk, ostatnio tak śmierdzi na forum włazodusptwem że sie czytac nie da, nic tylko wzajemne umizgi, pochwały i wsadzanie języka do gardła typu - aniu, jakie masz dzisiaj sliczne wstążeczki!
normalnie stado starych zdziecinniałych bab!
a teraz prosze mnostwo przyciskow nie lubie , zachęcam, poniewaz wiecie że mam je w dupie
iwcia77, Reni, efcia, Bozia3, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewuniu ślicznie to napisałaś zgadzam się z TobąHeretyczka wrote:uważam że wreszcie jakis normalny przycisk, ostatnio tak śmierdzi na forum włazodusptwem że sie czytac nie da, nic tylko wzajemne umizgi, pochwały i wsadzanie języka do gardła typu - aniu, jakie masz dzisiaj sliczne wstążeczki!
a teraz prosze mnostwo przyciskow nie lubie , zachęcam, poniewaz wiecie że mam je w dupieiwcia77, efcia, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:uważam że wreszcie jakis normalny przycisk, ostatnio tak śmierdzi na forum włazodusptwem że sie czytac nie da, nic tylko wzajemne umizgi, pochwały i wsadzanie języka do gardła typu - aniu, jakie masz dzisiaj sliczne wstążeczki!
a teraz prosze mnostwo przyciskow nie lubie , zachęcam, poniewaz wiecie że mam je w dupieefcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ingerowałam w pojawienie się przycisku "nie lubię" - ale miałam zapisane na karteczce, żeby to zgłosić wtedy, kiedy dostanę ewentualnie moda. Teraz wydawało mi się to niestosowne trochę - bo niby z jakiej racji.....
Nie rozumiem oburzenia co poniektórych - bo przecież od dawna była mowa o tym, ze taki przycisk jest potrzebny. I czemu to aż takie emocje budzi....ktoś nie lubi, to niech nie lubi - i wcale nie uważam, że powinien się tłumaczyć dlaczego nie lubi. To tak, jakby za każdego lajka należałoby prowadzić dyskusję - dlaczego lubi.
Jeśli morka już zgłosiła to ok - bo jedynie trzeba zablokować możliwość wielokrotnego nie lubienia posta przez jedną osobę....efcia, Reni, Arwena, ania.g, kkisia, Zofia8, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ale widać osoby lajkujące, a hejtujących nie. Dlaczego? To jest oburzające. Znaczy jak mam pozytywne nastawienie to ogłaszam to wszem i wobec, a jak hejtuję to zza krzaka? Niby czemu? To jest wysoce niestosowne.
definicja z neta:
"Hejtem określa się działanie w Internecie, które jest przejawem złości, agresji i nienawiści. To wszelkie formy uderzenia w kogoś, nie tylko słowem (chociaż głównie nim), ale i grafiką czy filmem."
Tu chodzi raczej o wyrażenie opinii: nie zgadzam się, nie lubię tej wypowiedzi, nie potwierdzam.
Zastanawiam się czemu to jest rzeczywiście anonimowe - bo przecież to żaden wstyd czegoś nie lubić.gretka, efcia, Arwena, ania.g, Reni, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Hej
widze zmiany a ja nie nadazam, kregoslup mi daje popalic- tylko czemu teraz?, pogoda- bez komenarza, chuop w domu na l4 pare rzeczy do nadrobiena po powrocie i mam tyly na ovu.....
to co Reni wczesniej startujesz?
Dorbie iPeppa gratulacje :-)aby dalej dobrze szlo
efcia, Reni, Arwena, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
gretka -
Wysłany: Dzisiaj, 13:09
Cytuj | Już to lubisz (6) | Nie lubię (2) | Zgłoś
ha! wiedziałam jesteś gruba, a te foty to w fotoszopie przerobiłaś!
Dziobak napisała:
Ja nie testowalam. Chcialam lajknac i nie trafilam paluchem...
moremi, Dziobak, Dziobak, Zofia8, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
a tutaj Dziobaj jest podwójnie w lajku wiec pewnie też dała NIElajka
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bozia i co ty na to? za tego posta dostałaś jednego NIElajka
dlaczego?
nie rozumiem
no chyba ze cie ktoś tak przywitał
a swoją drogą to ja tego nie widzę cholera - na swoim poście nie widzę "nie lubię" - albo źle patrzę...efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość