35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a tym czasem borem, lasem..żegnam się z Paniami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbfebc8447d2.pngmoremi, Sabina, macduska, efcia, Simba, SolarPolar, kkisia, stara.krycha, kapturnica, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:sprawdzilam na innym forum i nadal da sie od nie lubić
trzeba kliknac lubie
edit: ale cyferki "nie lubie" nie znikaja
ale jednej nieznajomej natrzaskałamefcia, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:macduska i jak kajaki? była przymusowa kąpiel
Nie było!
Schetana jestem.
To było w ramach mieszania pokoleń - seniorzy z Uniwersytetu Trzeciego Wieku+ nasi gimnazjalisci. My jako opiekunowie instruktorzy.
Po spływie festyn i zabawy sportowe dla seniorów prowadzone przez młodzież. Potem ognisko.
Ledwo zyję. Z dorosłymi gorzej niż z dziećmi.
Fajnie było!efcia, moremi, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI jeszcze jeden problem z przyciskami-
jak ktos napisze coś smutnego to co przycisnąć?
Lubię na pocieszenie? Bez sensu.
Nie lubię- bo wiadomość mi się nie podoba- też bez sensu komuś hejty dowalać...
efcia, moremi, kkisia, Zofia8, kapturnica, Aasiula, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I jeszcze jeden problem z przyciskami-
Nie lubię- bo wiadomość mi się nie podoba- też bez sensu komuś hejty dowalać...
ja klikam lubie - na pocieszenieAasiula, Magda*, macduska lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I jeszcze jeden problem z przyciskami-
Nie lubię- bo wiadomość mi się nie podoba- też bez sensu komuś hejty dowalać...Magda*, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A, jeszcze zamelduję, że robiłam dziś betę. Czekam na wyniki.
Jakie to drogie! Babka w szpitalu mówiła, że 27zł, a zapłaciłam 40! Grrr. Ale też w związku z porankiem byłam skazana na jedno jedyne laboratorium. No chyba przesada. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:A, jeszcze zamelduję, że robiłam dziś betę. Czekam na wyniki.
Jakie to drogie! Babka w szpitalu mówiła, że 27zł, a zapłaciłam 40! Grrr. Ale też w związku z porankiem byłam skazana na jedno jedyne laboratorium. No chyba przesada. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Zjem obiad i zobaczę czy już w necie wyniki będą. Ale byłby numer jakbym tam wynik parę setek zobaczyła hyhyhy
Wariatka
Jutro kciuki bede trzymac
Spalam ponad 2 godziny
i dalej bym poszla spacSabina, anna maria, ComeToMeBaby, gretka, Zofia8, efcia, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość