35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Za co! Sama w ciążę ne zajde! Pisalam, że nie trafiliśmy w plodne, nie dość że@ ti jeszcze nielajki dostaję
Morka czekaj na mnie! Też się zawine
Może se wszystkie idźmy w pizduWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 13:18
-
Morka, to wszystko pewnie nieporozumienie skoro coś tam na zewnątrz cię denerwuje, bo twój nastrój udzieliłaś na forum, a my bidne skąd mamy wiedzieć co cię trapi skoro nie mówisz. Nie musisz Oczywiście ale też nic nie wspominałaś wcześniej o problemach. Każdy swoje problemy ma i nie wszystkim dzielimy się ze wszystkimi.
Nas masz dosyć?! No coś ty, nie wyglupiaj się.kapturnica, gretka, efcia, Natka_79, Magdala lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kometa, poleniuchuj dzis, poleż i odpocznij
już ja mu nagadam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 13:19
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Źle myślisz. Ale nie moja sprawa. Nikogo nie karzę. Po prostu mam już dość i wypisuję się. Mam swoje problemy i jakoś nie mam ochoty dzielić się nimi na forum.
Ps. Panda, naprawdę myślisz, że jesteś ninja?
Morek no nie wygłupiaj się. No weź!
Jaka Panda???kapturnica, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Kometa, poleniuchuj dzis, poleż i odpocznij
Paszcza, ach pamietam pierwsze szczepienie.... Łezka sie zakręciła i czułam sie tak jakby mi wkuwali te igle
Moremi, pani odpocznie i bedzie dobrze
Fajny tekst Malinowskiej
http://karolinamalinowska.pl/2015/06/10/ja-zdazylam-i-co-dalej/
Przeczytałam.
" A co z kobietami, które nie mogą mieć dzieci z przyczyn biologicznych? Czy ktoś w tym całym promowaniu prokreacji pomyślał jak One się poczują?"
Tylko tak sobie myślę, że tych kobiet to zwyczajnie nie dotyczy.
Tak samo mozna się oburzać na spoty promujace ruch, jazdę rowerem itp.
Przecież jest grupa ludzi wcale nie mała, która nie moze się poruszać samodzielnie, jeździć rowerem itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 13:50
kapturnica, Iwone, Magdala lubią tę wiadomość