35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Już biere rower i zasuwam!. Gdzie się spotykamy?
Juz mowilam ze mam duze auto 7 osobowe i zgarne po drodze
Gretka i Arwena potwierdzaefcia, Reni, kapturnica, Simba, Zofia8, Aasiula, Magdala, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
za czecim kżyrzem, za piąto stodoło..dalej razem wbijamy się na ekspresufkę i jesteśmy
Sabina wrote:Już biere rower i zasuwam!. Gdzie się spotykamy?efcia, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, Dziobak, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A mi sie zwyczajnie smutaśnie zrobiło,ze coś tak przyziemnego jak lajki czy chujonielajki stały sie przyczyna problemu na forum .
To glupie kurwa !!!kkisia, macduska, Reni, efcia, Natka_79, Sabina, Aasiula, Magdala, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A mi sie zwyczajnie smutaśnie zrobiło,ze coś tak przyziemnego jak lajki czy chujonielajki stały sie przyczyna problemu na forum .
To glupie kurwa !!!
Nie tylko tobie
ale takie kurwa niestety jest jebane zyciekapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kometa, dobrze że masz to już za sobą. Zawsze to kolejny krok do przodu.
A jak tam Paszczak na szczepieniach?
Wczoraj zjadłam kalafiora i myślałam że zdechnę. Masakra jakaś, chyba go nie tknę do przyszłego roku.ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Aasiula, Magdala, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4