35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no właśnie mi chodziło przede wszystkim o to czy faktycznie jest taki ekstra kontakt i czy jest stabilny, bo wygląda dziwnie
macduska wrote:Hmmmm... Ciekawy.
Schylać się nie trzeba. Prowadzi się pewnie świetnie. Ciekawe tylko czy się nie przewraca? Jak jest wyważony? Bo jak się trafi wiercipięta?
I druga rzecz- tu już trzeba dzieciura pilnować z pasami bo do ziemi daaaaleko!
I ciekawe do jakiej wagi jest przewidziany, bo wyglada na mały.
I jeszcze dzięki Rrni, że go specjalnie dla mnie wkleiłaś! Miło mi się zrobiło!
I jeszcze ponad trzy i pół tysiaka!!!
O matko!!!!!macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Kometa, dobrze że masz to już za sobą. Zawsze to kolejny krok do przodu.
A jak tam Paszczak na szczepieniach?
Wczoraj zjadłam kalafiora i myślałam że zdechnę. Masakra jakaś, chyba go nie tknę do przyszłego roku.
Juz pisałam Aniu, ale powtorze- bardziej mnie bolało patrzenie, niż jego szczepienie..30 sekund płaczu i juz.. Teraz znowu zasnął bidak
efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni, niektórzy narzekają że stokke to wybitnie wózek miejski, do tego czasem nim dziwnie telepie. Weź se zerknij na joolza, podobno jest świetny, ma dobre materiały i jest super wykonany. Niestety ostatnio jego cena poszła ostro w górę, a jeszcze nie dawni był za trochę ponad 2tys
Ja mam mutsy transportera, mi pasował ale chce inna spacerówkę, na razie myśle o baby joggerzemegan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Nie , prosze przypomnijcie mi
woda w butelce po piwie
ale jak to ania mi radziła trzeba jej bardzo pilnować zeby ktoś przez pomyłke nie skosztował i nie podmieniłWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 15:08
kkisia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A mi sie zwyczajnie smutaśnie zrobiło,ze coś tak przyziemnego jak lajki czy chujonielajki stały sie przyczyna problemu na forum .
To glupie kurwa !!!
Ale to nie w tym tkwi glowny problem.
ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
paszczakin wrote:Juz pisałam Aniu, ale powtorze- bardziej mnie bolało patrzenie, niż jego szczepienie..
30 sekund płaczu i juz.. Teraz znowu zasnął bidak
paszczakin lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:chcesz się czołgać? bez sensu
ze startymi kolanami do Mory pójdziesz? -
nick nieaktualnykapturnica wrote:I tu mamy podobne zdanie..WIem ,ze roznie w zyciu bywa , nie zawsze jest partner , praca itd.. Ale moze da do myslenia ludziom by za bardzo pozno nie odkladac mysli o dzieciach.Zeby nie okazalo sie ,ze jest za pozno..
-
nick nieaktualnybeates wrote:Zźarło mi posta .
Tak, jak napisałam dla mnie to kampania dla kobiet-róbcie se dzieci i bo potem będziecie załować.
Ale pewnie dlatego tak uwaźam bo jestem bezdzietna
No i kariery tez nie zrobiłam
No to teraz mam doła podwójnego.
Ani dziecka , ani kariery.
Zaraz sie zgłosze do tej fundacji o osobną kampaniebeates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tez mi sie bardzo ta kampania nie spodobala. Poza tym ona nie mowi o tym dlaczego zajebiste laski nie maja dzeci - bo faceci nie chca sie wiazac, a jesli chca to z innymi facetami.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:to już kwestia podejścia do tematu - ja bym się nie czuła dotknięta - gdybym wewnętrznie wiedziała, że zrobiłam wszystko co w mojej mocy i po prostu na dzień dzisiejszy nie mam jak mieć dzieci. Co innego - gdybym miała poczucie, że coś przepierdalam na własne życzenie - takie sprawy się wyczuwa intuicyjnie 0 każda z nas w środku doskonale wie w jakiej jest sytuacji. A biczowanie się za coś, na co nie ma się wpływu to mi zakrawa na jakieś kompleksy....
Arwena lubi tę wiadomość