35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:to macie na poprawę humoru
https://www.facebook.com/FaustixMusic/videos/1151733934852037/?fref=nfkapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:nie wiem czy od czapy ale za chuja nie skojarzylo mi sie ciach z blizniakami
Jak nie? To zamknij oczy i posluchaj. Ciach ciach ciach ciach ciach...to kisia na wysokich obrotach pomiedzy kupa i karmieniem.stara.krycha, kapturnica, efcia, kkisia, gretka, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:I najwazniejsze , to w swoim życiu niczego nie żałować .
I w tym temacie:
http://natopie.to/czego-zalujemy-przed-smiercia/stara.krycha, kapturnica, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Jak Ci pokaze moje najgorsze swiadectwo, to tez dla mnie ugotujesz?
Jak rzewnie zaplaczesz...
Moremi, jak sie pisze rzewnie, czy zewnie?stara.krycha, efcia, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Phi, latwizna, plodne w koncu mam, to lzy na zawolanie wyciskam. O, nawet teraz: kap!
Ja to autentycznie nie wiem jakie mam. 16 dzien cyklu, okres ten drugi jakby sie skonczyl. Tmp niska. Testy wychodza. Sudoku jakies.stara.krycha, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdala wrote:Ja to autentycznie nie wiem jakie mam. 16 dzien cyklu, okres ten drugi jakby sie skonczyl. Tmp niska. Testy wychodza. Sudoku jakies.
Magdala lubi tę wiadomość
-
A jeszcze. W kwietniu w moim rodzinnym miescie byly plakaty z para i pomiedzy nimi waz i haslo cos w stylu, ze zycie w konkubinacie to smierdzi szczawiem.
Skladam to karb pro mocherowych sklonnosci naszych wladz. Nie wiem czy bardziej mnie to wkurzylo czy rozsmieszylo.
Takie wielkie " Nie grzesz" bieglo pod spodem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 16:23
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Wariatki
Poprawilyscie mi humor
Leb mnie dalej napierdala , cycki chca eksplodowac i chyba jakas goraczka mnie bierze
Jakkolwiek to zabrzmi, ale to chyba dobre znaki.
Wracam do kuchni.stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Wariatki
Poprawilyscie mi humor
Leb mnie dalej napierdala , cycki chca eksplodowac i chyba jakas goraczka mnie bierzea łeb Cię napierdala od wysokiego poziomu progesteronu.
kkisia, gretka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMusze na niedziele jakiegos testa zakupic
Tylko jakie drogie brawo
Impreze urodzinowa chlopa przenioslam na ogrodek
Nie musze sie pierdolic za duzo z szykowaniem , sprzatac chaty przec i po
Jutro tylko dokupie miecho , kielbache i z glowystara.krycha, ComeToMeBaby, beates, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny