X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ale to nie w tym tkwi glowny problem.
    Ale od tego sie zaczelo wszystko .

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Już biere rower i zasuwam!. Gdzie się spotykamy?

Pod Artemida bedziemy czatowac!

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie nakrecilam dyskusjom o kampanii, ze nie doczytalam i nie wiem, co mnie waznego ominelo. Ze Komecie gratulowac, to wiem. A poza tym? Dalej o (nie)lajkowaniu bylo?
    Witam tak w ogole po cholernej robocie :-)

kkisia, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A mowilam że tak bedzie ...

Ja wiedziałem, że tak będzie...
    a wiedziałem, że tak będzie...

Jak to Grzegorz Halama spiewał!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 15:40

kkisia, Magdala, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Tak sie nakrecilam dyskusjom o kampanii, ze nie doczytalam i nie wiem, co mnie waznego ominelo. Ze Komecie gratulowac, to wiem. A poza tym? Dalej o (nie)lajkowaniu bylo?
    Witam tak w ogole po cholernej robocie :-)

No było, było...

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No było, było...
    A skonczylo sie juz? Czy moge jeszcze kolokwialnie stwierdzic, ze mam dwa i nawet wiem od kogo? ;-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale od tego sie zaczelo wszystko .

pewnie każda z nas ma problemy w realu o których nie mówi (ja mam)

forum co dla niektórych to taka odskocznia, azyl, gadanie o wszystkim i o niczym, zapominamy o problemach życia codziennego (nie dotyczy starań, bo to akurat chleb powszedni tu na forum)

i tak to właśnie mały incydent jak np teraz "lajki" może kogoś zdenerwować
    w realu nerwy, na forum nerwy :/

stara.krycha, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, beates, Sabina, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    pewnie każda z nas ma problemy w realu o których nie mówi (ja mam)

forum co dla niektórych to taka odskocznia, azyl, gadanie o wszystkim i o niczym, zapominamy o problemach życia codziennego (nie dotyczy starań, bo to akurat chleb powszedni tu na forum)

i tak to właśnie mały incydent jak np teraz "lajki" może kogoś zdenerwować
    w realu nerwy, na forum nerwy :/
    Ja ide o krok dalej i bedac na forum zapominam o staraniach tez :-P

efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to macie na poprawę humoru

https://www.facebook.com/FaustixMusic/videos/1151733934852037/?fref=nf

efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Sie nie moglam zdecydowac, czy lubie, czy nie, bo mi sie moja szwagierka przypomniala. Mlodsza tylko ciut ode mnie. I moj maz, a jej brat, gdy nam wesolo drugi rok staran sie zaczal, wyjechal do niej z podobnym kazaniem, w efekcie ktorego zaszla w PIERWSZYM cyklu !!! I swiecie oburzona, ze jak to tak szybko, przeciez ona sobie wycieczke wykupila i teraz bidulka z brzuchem nie poleci! Qrwa!

Powinna sie cieszyc i dziekowac losowi za to szczescie a nie oburzac .I tak wiekszosc odbiera to co napisałam po swojemu i najczesciej bierze w dodatku doslownie do siebie..Ja wiem i znam osobiscie kilka osob , ktore teraz zwyczajnie żaluja ,ze nie zdecydowali sie na proby staran o dziecko kilka lat wczesniej(malz mojej przyjaciolki jest bezplodny w wyniku nieszczesliwego wypadku) bo na 1szym miejscu bylo zawsze cos innego,.I nie wspomne o tym z jakim oburzeniem w glosie komentowali ,ze ja w tak mlodym wieku swiadomie zaraz po slubie zdecydowalam sie na zajscie w ciaze ,zamiast używac najpierw życia i sie bawic , a nie CYTUJE wąchac pieluch.
    A zycie tak naprawde pisze rozne scenariusze i nie jestesmy w stanie wiele przewidziec. Teraz maja wszystko piekny dom , dobra prace , stabilne życie a brak im tego najwazniejszego co kiedys wydawalo im sie najmniej istotne .I powtorze ejszcze raz.Moje zdanie na temat zastanowienia sie nad nie odkladaniem rodzicielstwa na ostatni dzwonek dotyczy par , ktore stac na to dziecko .
    Przypomnialo mi sie jak moja bratowa powiedziala ,ze ona nie chce dzieci bo jej status materialny sie pogorszy.Szczerze ??Chuj mnie strzelil na ten tekst.Odmienilo sie jej poltora roku pozniej i na szczescie po prawie 3latach prob udalo jej sie zajsc w ciaze .I sama powtarzala wtedy,ze przez wiele mesiecy zalowala ,ze przez ponad 6lat po slubie odkladali ten temat bo strach i obawa czy sie uda i zdażą byc rodzicami byla nie do zneisienia..
    Zreszta co tu duzo mowic ..Ja sama jak sie okazalo ,ze mam jednostronna droznosc mialam do samej siebie czasem wyrzuty ,ze nie zdecydowalam sie na staranie o drugie dziecko wczesniej .Tylko ,ze mi sie na szczescie udalo ale ilu parom sie nie uda ???

stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Iwone, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ja ide o krok dalej i bedac na forum zapominam o staraniach tez :-P

ja mimo wszystko też :-)

wcześniej siedziałam i gapiłam sie w swój wykres - nie wiem sądziłam ze od patrzenia zajde w ciążę czy co ;D
    teraz tylko wchodze wpisuje tempke i te inne pierdoły i zamykam

stara.krycha, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet sie nie przywitalam. Klaniam sie.

Kisia, ale wiesz, zycie nie jest pojebane. Czasami jest pod gorke, ale generalnie jest piekne. Przyznaj. :-)
    I nie wyrazaj sie przy dziecku (ciach)!

efcia, kkisia, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Nawet sie nie przywitalam. Klaniam sie.

Kisia, ale wiesz, zycie nie jest pojebane. Czasami jest pod gorke, ale generalnie jest piekne. Przyznaj. :-)
    I nie wyrazaj sie przy dziecku (ciach)!
    dzieciach!!! Ona bedzie miala twixy number 2

stara.krycha, efcia, kkisia, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dzieciach!!! Ona bedzie miala twixy number 2

A ciach w nawiasach to od czapy? ;-)

stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    A ja myslalam, ze to ciach to taki dzwiek cos jak lanie po lapach czy cus...
    Krycha, poprasuj, agresywna sie robisz, tylko bicie w glowie (gliwie) :-P

kapturnica, Magdala, efcia, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    nie wiem czy od czapy ale za chuja nie skojarzylo mi sie ciach z blizniakami XD

stara.krycha, Magdala, efcia, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Wiecie co, ja tej reklamy rozrodczej nie widzialam, bo nie chce mi się jej szukać, ale nawet przy całych tych problemach z zajściem to i tak uważam, że nie byłam gotowa na dziecko wcześniej. Nie mam powodów, o których pisalyscie- jestem z tym samym chuopem przez 12 lat, mam stabilna prace, kariery nie robię, ale mogłabym, jakbym chciała. A jednak pora na dziecko przyszła sporo po 30tce. I tak jest dobrze, nie chciałabym nic zmienić, no może te 2,5 roku starań juz było niepotrzebne, ale patrząc wstecz dalej nie zdecydowała bym się na dziecko przed 30tka. Po prostu się do tego nie nadawałam, mialam inne priorytety. W dzisiejszym świecie, jak widać na forum, decydowanie się na dziecko w wieku 35+ nie jest za późno..
    I najwazniejsze , to w swoim życiu niczego nie żałować . 8)

stara.krycha, paszczakin, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsze buty dedykuje Ewie vel Heretyczce oraz jej kozom :-)

paszczakin, Magdala, efcia, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam Mlodemu czekoladowa beze na poobiedzie. Teraz robie jego ulubione klopsiki w pomidorowym sosie z makaronem. Szkoda mi go po tej wczorajszej rozpaczy. Jak przyniesie kolejne zle oceny dzis (podaja wyniki tak po kawalku) wyjdzie na to, ze nagradzam zle stopnie. :-/

stara.krycha, macduska, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, ania.g, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Kupilam Mlodemu czekoladowa beze na poobiedzie. Teraz robie jego ulubione klopsiki w pomidorowym sosie z makaronem. Szkoda mi go po tej wczorajszej rozpaczy. Jak przyniesie kolejne zle oceny dzis (podaja wyniki tak po kawalku) wyjdzie na to, ze nagradzam zle stopnie. :-/
    Jak Ci pokaze moje najgorsze swiadectwo, to tez dla mnie ugotujesz? ;-)

kapturnica, Magdala, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 9882 9883 9884 9885 9886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ