35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak sie nakrecilam dyskusjom o kampanii, ze nie doczytalam i nie wiem, co mnie waznego ominelo. Ze Komecie gratulowac, to wiem. A poza tym? Dalej o (nie)lajkowaniu bylo?
Witam tak w ogole po cholernej robociekkisia, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A mowilam że tak bedzie ...
Ja wiedziałem, że tak będzie...
a wiedziałem, że tak będzie...
Jak to Grzegorz Halama spiewał!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 15:40
kkisia, Magdala, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Tak sie nakrecilam dyskusjom o kampanii, ze nie doczytalam i nie wiem, co mnie waznego ominelo. Ze Komecie gratulowac, to wiem. A poza tym? Dalej o (nie)lajkowaniu bylo?
Witam tak w ogole po cholernej robocie
No było, było...stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale od tego sie zaczelo wszystko .
pewnie każda z nas ma problemy w realu o których nie mówi (ja mam)
forum co dla niektórych to taka odskocznia, azyl, gadanie o wszystkim i o niczym, zapominamy o problemach życia codziennego (nie dotyczy starań, bo to akurat chleb powszedni tu na forum)
i tak to właśnie mały incydent jak np teraz "lajki" może kogoś zdenerwować
w realu nerwy, na forum nerwystara.krycha, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, beates, Sabina, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:pewnie każda z nas ma problemy w realu o których nie mówi (ja mam)
forum co dla niektórych to taka odskocznia, azyl, gadanie o wszystkim i o niczym, zapominamy o problemach życia codziennego (nie dotyczy starań, bo to akurat chleb powszedni tu na forum)
i tak to właśnie mały incydent jak np teraz "lajki" może kogoś zdenerwować
w realu nerwy, na forum nerwyefcia, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Sie nie moglam zdecydowac, czy lubie, czy nie, bo mi sie moja szwagierka przypomniala. Mlodsza tylko ciut ode mnie. I moj maz, a jej brat, gdy nam wesolo drugi rok staran sie zaczal, wyjechal do niej z podobnym kazaniem, w efekcie ktorego zaszla w PIERWSZYM cyklu !!! I swiecie oburzona, ze jak to tak szybko, przeciez ona sobie wycieczke wykupila i teraz bidulka z brzuchem nie poleci! Qrwa!
Powinna sie cieszyc i dziekowac losowi za to szczescie a nie oburzac .I tak wiekszosc odbiera to co napisałam po swojemu i najczesciej bierze w dodatku doslownie do siebie..Ja wiem i znam osobiscie kilka osob , ktore teraz zwyczajnie żaluja ,ze nie zdecydowali sie na proby staran o dziecko kilka lat wczesniej(malz mojej przyjaciolki jest bezplodny w wyniku nieszczesliwego wypadku) bo na 1szym miejscu bylo zawsze cos innego,.I nie wspomne o tym z jakim oburzeniem w glosie komentowali ,ze ja w tak mlodym wieku swiadomie zaraz po slubie zdecydowalam sie na zajscie w ciaze ,zamiast używac najpierw życia i sie bawic , a nie CYTUJE wąchac pieluch.
A zycie tak naprawde pisze rozne scenariusze i nie jestesmy w stanie wiele przewidziec. Teraz maja wszystko piekny dom , dobra prace , stabilne życie a brak im tego najwazniejszego co kiedys wydawalo im sie najmniej istotne .I powtorze ejszcze raz.Moje zdanie na temat zastanowienia sie nad nie odkladaniem rodzicielstwa na ostatni dzwonek dotyczy par , ktore stac na to dziecko .
Przypomnialo mi sie jak moja bratowa powiedziala ,ze ona nie chce dzieci bo jej status materialny sie pogorszy.Szczerze ??Chuj mnie strzelil na ten tekst.Odmienilo sie jej poltora roku pozniej i na szczescie po prawie 3latach prob udalo jej sie zajsc w ciaze .I sama powtarzala wtedy,ze przez wiele mesiecy zalowala ,ze przez ponad 6lat po slubie odkladali ten temat bo strach i obawa czy sie uda i zdażą byc rodzicami byla nie do zneisienia..
Zreszta co tu duzo mowic ..Ja sama jak sie okazalo ,ze mam jednostronna droznosc mialam do samej siebie czasem wyrzuty ,ze nie zdecydowalam sie na staranie o drugie dziecko wczesniej .Tylko ,ze mi sie na szczescie udalo ale ilu parom sie nie uda ???stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Iwone, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ja ide o krok dalej i bedac na forum zapominam o staraniach tez
ja mimo wszystko też
wcześniej siedziałam i gapiłam sie w swój wykres - nie wiem sądziłam ze od patrzenia zajde w ciążę czy co
teraz tylko wchodze wpisuje tempke i te inne pierdoły i zamykamstara.krycha, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nawet sie nie przywitalam. Klaniam sie.
Kisia, ale wiesz, zycie nie jest pojebane. Czasami jest pod gorke, ale generalnie jest piekne. Przyznaj.
I nie wyrazaj sie przy dziecku (ciach)!efcia, kkisia, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Nawet sie nie przywitalam. Klaniam sie.
Kisia, ale wiesz, zycie nie jest pojebane. Czasami jest pod gorke, ale generalnie jest piekne. Przyznaj.
I nie wyrazaj sie przy dziecku (ciach)!stara.krycha, efcia, kkisia, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:A ciach w nawiasach to od czapy?
Krycha, poprasuj, agresywna sie robisz, tylko bicie w glowie (gliwie)kapturnica, Magdala, efcia, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wiecie co, ja tej reklamy rozrodczej nie widzialam, bo nie chce mi się jej szukać, ale nawet przy całych tych problemach z zajściem to i tak uważam, że nie byłam gotowa na dziecko wcześniej. Nie mam powodów, o których pisalyscie- jestem z tym samym chuopem przez 12 lat, mam stabilna prace, kariery nie robię, ale mogłabym, jakbym chciała. A jednak pora na dziecko przyszła sporo po 30tce. I tak jest dobrze, nie chciałabym nic zmienić, no może te 2,5 roku starań juz było niepotrzebne, ale patrząc wstecz dalej nie zdecydowała bym się na dziecko przed 30tka. Po prostu się do tego nie nadawałam, mialam inne priorytety. W dzisiejszym świecie, jak widać na forum, decydowanie się na dziecko w wieku 35+ nie jest za późno..
stara.krycha, paszczakin, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupilam Mlodemu czekoladowa beze na poobiedzie. Teraz robie jego ulubione klopsiki w pomidorowym sosie z makaronem. Szkoda mi go po tej wczorajszej rozpaczy. Jak przyniesie kolejne zle oceny dzis (podaja wyniki tak po kawalku) wyjdzie na to, ze nagradzam zle stopnie.
stara.krycha, macduska, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, ania.g, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Kupilam Mlodemu czekoladowa beze na poobiedzie. Teraz robie jego ulubione klopsiki w pomidorowym sosie z makaronem. Szkoda mi go po tej wczorajszej rozpaczy. Jak przyniesie kolejne zle oceny dzis (podaja wyniki tak po kawalku) wyjdzie na to, ze nagradzam zle stopnie.
kapturnica, Magdala, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość