X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dzięki, mam pytanie, czy przy pobieraniu jajec do ivf zawsze trzeba spać?
    W Belgii nie trzeba. W Holandii tez nie. Niemcy usypiaja, ale doslownie na 5 minut, bez intubacji, sam wenflon.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dzięki, mam pytanie, czy przy pobieraniu jajec do ivf zawsze trzeba spać?

Ewa w Holandii i Belgi nie usypiaja
    w Polsce juz tak
    dostajesz cos do lapki i odlot
    budzisz sie juz w wyrku

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    kkisia , jak ja mam wizje to na 99procent wypalają, mam swoje na temat kazdej z was ale o tym nie mówie....to chyba po mamrocie ;)
    Nawet na priv? No plisssssssss :-)

nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    kkisia , jak ja mam wizje to na 99procent wypalają, mam swoje na temat kazdej z was ale o tym nie mówie....to chyba po mamrocie ;)

Moja mama tez tak ma :)
    Dzis jak mnie zobaczyla to stwierdzila , ze test to tylko dla potwierdzenia

Zeby choc jeden ze mna zostal :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, efcia, Magdala, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ale to dalszą część tej samej piosenki "ja wiedziałem, że tak będzie" ;)

Wobec tego pamiętam tylko tyle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nawet na priv? No plisssssssss :-)
    nie, bo moge sie mylić i robić zamet w głowie...i co? to dotyczy nie tylko ciąz tylko ogólnie zdrowia człowieka, nie wiem jak to wyjasnić, często mi sie to sprawdza,nawet człowieka przez internet którego nie znam, miałam taki przypadek odtatnio bardzo osobisty i to mnie tylko utwierdziło w przekonaniu że cos jest w tych moich wizjach

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

nie wiem czy jeden czy dwa w kazdym razie mam poczucie że to miejsce jest "ciepłe" tzn funkcjonujące i wszystko idzie w dobrym kierunku...

nick nieaktualny, Natka_79, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    np co do Macdusi mam przekonanie że mimo tych wszystkich potyczek i zabiegów nadal jest płodna w całkiem znacznym stopniu, tzn dobrze funkcjonujaca w kierunku zaciążenia

nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie, bo moge sie mylić i robić zamet w głowie...i co? to dotyczy nie tylko ciąz tylko ogólnie zdrowia człowieka, nie wiem jak to wyjasnić, często mi sie to sprawdza,nawet człowieka przez internet którego nie znam, miałam taki przypadek odtatnio bardzo osobisty i to mnie tylko utwierdziło w przekonaniu że cos jest w tych moich wizjach
    E, zamet mi nie straszny, myl sie jak chcesz. Ja i tak poprosze wrozbe na priv. :-)

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Ja tez tak czuje, ze bedzie git, a beta to tylko formalność. Objawy masz silne wiec bedą bliźniaki :)

ania.g, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    E, zamet mi nie straszny, myl sie jak chcesz. Ja i tak poprosze wrozbe na priv. :-)
    to nie jest wrózba nie bawie sie w to i nie dotyczy faktu czy bedziesz miała dzieci czy nie, po prostu tego jak odczuwam ciebie energetycznie

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to nie jest wrózba nie bawie sie w to i nie dotyczy faktu czy bedziesz miała dzieci czy nie, po prostu tego jak odczuwam ciebie energetycznie
    Ok, nazywajmy to w ten sposob. Naprawde chcialabym wiedziec. Fascynuja mnie tacy ludzie i takie mozliwosci umyslu. Moja prababcia TO miala. Coz, jak jej nie zdazylam poznac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ok, nazywajmy to w ten sposob. Naprawde chcialabym wiedziec. Fascynuja mnie tacy ludzie i takie mozliwosci umyslu. Moja prababcia TO miala. Coz, jak jej nie zdazylam poznac?
    w takim razie ci powiem tutaj że odczuwam że potrzebujesz zmiany przerzutek....dokładniej tego nie umiem powiedziec , bez tego bedzie ci bardzo trudno zajść, przykro mi ale sama prosiłaś
    oczywoscie moge sie mylić

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    np co do Macdusi mam przekonanie że mimo tych wszystkich potyczek i zabiegów nadal jest płodna w całkiem znacznym stopniu, tzn dobrze funkcjonujaca w kierunku zaciążenia

O proszę. Miło słyszeć! :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponadto mam przeczucie krycha że to sie wiąże nie tylko z predyspozycjami wrodzonymi u ciebie ale tez z trybem zycia

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    zmiany przerzutek
    ???

Ale masz racje, sama sie prosilam. Za cholere nie wiem, co to za przenosnia, mam nowom zagadke i tyz fajnie :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ponadto mam przeczucie krycha że to sie wiąże nie tylko z predyspozycjami wrodzonymi u ciebie ale tez z trybem zycia
    Ze niby za zdrowy prowadze? Blagam, Ewa, zdrowiej sie nie da, zdrowiej to patologia ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ze niby za zdrowy prowadze? Blagam, Ewa, zdrowiej sie nie da, zdrowiej to patologia ;-)
    musze cie lepiej poczuc , daj mi czas, mam wrażenie że pole energetyczne odpowiedzialne za rozmnazanie sie jest u ciebie nieaktywne...cos takiego jak wygasły wulkan

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tyle mnie tu dzis, maz w dom, kochanek do szafy ;-)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    musze cie lepiej poczuc , daj mi czas, mam wrażenie że pole energetyczne odpowiedzialne za rozmnazanie sie jest u ciebie nieaktywne...cos takiego jak wygasły wulkan
    A moze to o mojego chopa chodzi? Spoko, Andzej, mamy czas, ale nie dzis, dzis juz musze zajac sie nim. Dzieki za wszytsko! :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 9884 9885 9886 9887 9888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ