X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dzięki, mam pytanie, czy przy pobieraniu jajec do ivf zawsze trzeba spać?
    W Belgii nie trzeba. W Holandii tez nie. Niemcy usypiaja, ale doslownie na 5 minut, bez intubacji, sam wenflon.

Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dzięki, mam pytanie, czy przy pobieraniu jajec do ivf zawsze trzeba spać?

Ewa w Holandii i Belgi nie usypiaja
    w Polsce juz tak
    dostajesz cos do lapki i odlot
    budzisz sie juz w wyrku

stara.krycha, Heretyczka, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    kkisia , jak ja mam wizje to na 99procent wypalają, mam swoje na temat kazdej z was ale o tym nie mówie....to chyba po mamrocie ;)
    Nawet na priv? No plisssssssss :-)

kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    kkisia , jak ja mam wizje to na 99procent wypalają, mam swoje na temat kazdej z was ale o tym nie mówie....to chyba po mamrocie ;)

Moja mama tez tak ma :)
    Dzis jak mnie zobaczyla to stwierdzila , ze test to tylko dla potwierdzenia

Zeby choc jeden ze mna zostal :)

stara.krycha, macduska, ania.g, efcia, Magdala, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ale to dalszą część tej samej piosenki "ja wiedziałem, że tak będzie" ;)

Wobec tego pamiętam tylko tyle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nawet na priv? No plisssssssss :-)
    nie, bo moge sie mylić i robić zamet w głowie...i co? to dotyczy nie tylko ciąz tylko ogólnie zdrowia człowieka, nie wiem jak to wyjasnić, często mi sie to sprawdza,nawet człowieka przez internet którego nie znam, miałam taki przypadek odtatnio bardzo osobisty i to mnie tylko utwierdziło w przekonaniu że cos jest w tych moich wizjach

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

nie wiem czy jeden czy dwa w kazdym razie mam poczucie że to miejsce jest "ciepłe" tzn funkcjonujące i wszystko idzie w dobrym kierunku...

stara.krycha, Natka_79, efcia, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    np co do Macdusi mam przekonanie że mimo tych wszystkich potyczek i zabiegów nadal jest płodna w całkiem znacznym stopniu, tzn dobrze funkcjonujaca w kierunku zaciążenia

stara.krycha, efcia, macduska, kkisia, Arwena, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie, bo moge sie mylić i robić zamet w głowie...i co? to dotyczy nie tylko ciąz tylko ogólnie zdrowia człowieka, nie wiem jak to wyjasnić, często mi sie to sprawdza,nawet człowieka przez internet którego nie znam, miałam taki przypadek odtatnio bardzo osobisty i to mnie tylko utwierdziło w przekonaniu że cos jest w tych moich wizjach
    E, zamet mi nie straszny, myl sie jak chcesz. Ja i tak poprosze wrozbe na priv. :-)

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Ja tez tak czuje, ze bedzie git, a beta to tylko formalność. Objawy masz silne wiec bedą bliźniaki :)

ania.g, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    E, zamet mi nie straszny, myl sie jak chcesz. Ja i tak poprosze wrozbe na priv. :-)
    to nie jest wrózba nie bawie sie w to i nie dotyczy faktu czy bedziesz miała dzieci czy nie, po prostu tego jak odczuwam ciebie energetycznie

stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to nie jest wrózba nie bawie sie w to i nie dotyczy faktu czy bedziesz miała dzieci czy nie, po prostu tego jak odczuwam ciebie energetycznie
    Ok, nazywajmy to w ten sposob. Naprawde chcialabym wiedziec. Fascynuja mnie tacy ludzie i takie mozliwosci umyslu. Moja prababcia TO miala. Coz, jak jej nie zdazylam poznac?

Arwena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ok, nazywajmy to w ten sposob. Naprawde chcialabym wiedziec. Fascynuja mnie tacy ludzie i takie mozliwosci umyslu. Moja prababcia TO miala. Coz, jak jej nie zdazylam poznac?
    w takim razie ci powiem tutaj że odczuwam że potrzebujesz zmiany przerzutek....dokładniej tego nie umiem powiedziec , bez tego bedzie ci bardzo trudno zajść, przykro mi ale sama prosiłaś
    oczywoscie moge sie mylić

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    np co do Macdusi mam przekonanie że mimo tych wszystkich potyczek i zabiegów nadal jest płodna w całkiem znacznym stopniu, tzn dobrze funkcjonujaca w kierunku zaciążenia

O proszę. Miło słyszeć! :-)

stara.krycha, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponadto mam przeczucie krycha że to sie wiąże nie tylko z predyspozycjami wrodzonymi u ciebie ale tez z trybem zycia

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    zmiany przerzutek
    ???

Ale masz racje, sama sie prosilam. Za cholere nie wiem, co to za przenosnia, mam nowom zagadke i tyz fajnie :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ponadto mam przeczucie krycha że to sie wiąże nie tylko z predyspozycjami wrodzonymi u ciebie ale tez z trybem zycia
    Ze niby za zdrowy prowadze? Blagam, Ewa, zdrowiej sie nie da, zdrowiej to patologia ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ze niby za zdrowy prowadze? Blagam, Ewa, zdrowiej sie nie da, zdrowiej to patologia ;-)
    musze cie lepiej poczuc , daj mi czas, mam wrażenie że pole energetyczne odpowiedzialne za rozmnazanie sie jest u ciebie nieaktywne...cos takiego jak wygasły wulkan

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tyle mnie tu dzis, maz w dom, kochanek do szafy ;-)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    musze cie lepiej poczuc , daj mi czas, mam wrażenie że pole energetyczne odpowiedzialne za rozmnazanie sie jest u ciebie nieaktywne...cos takiego jak wygasły wulkan
    A moze to o mojego chopa chodzi? Spoko, Andzej, mamy czas, ale nie dzis, dzis juz musze zajac sie nim. Dzieki za wszytsko! :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 9884 9885 9886 9887 9888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ