35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dzięki, mam pytanie, czy przy pobieraniu jajec do ivf zawsze trzeba spać?
Ewa w Holandii i Belgi nie usypiaja
w Polsce juz tak
dostajesz cos do lapki i odlot
budzisz sie juz w wyrkustara.krycha, Heretyczka, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:kkisia , jak ja mam wizje to na 99procent wypalają, mam swoje na temat kazdej z was ale o tym nie mówie....to chyba po mamrocie
Moja mama tez tak ma
Dzis jak mnie zobaczyla to stwierdzila , ze test to tylko dla potwierdzenia
Zeby choc jeden ze mna zostalstara.krycha, macduska, ania.g, efcia, Magdala, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Nawet na priv? No plisssssssss
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Moja mama tez tak ma
Zeby choc jeden ze mna zostalstara.krycha, Natka_79, efcia, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nie, bo moge sie mylić i robić zamet w głowie...i co? to dotyczy nie tylko ciąz tylko ogólnie zdrowia człowieka, nie wiem jak to wyjasnić, często mi sie to sprawdza,nawet człowieka przez internet którego nie znam, miałam taki przypadek odtatnio bardzo osobisty i to mnie tylko utwierdziło w przekonaniu że cos jest w tych moich wizjach
-
kkisia wrote:Moja mama tez tak ma
Zeby choc jeden ze mna zostalania.g, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:E, zamet mi nie straszny, myl sie jak chcesz. Ja i tak poprosze wrozbe na priv.
stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:to nie jest wrózba nie bawie sie w to i nie dotyczy faktu czy bedziesz miała dzieci czy nie, po prostu tego jak odczuwam ciebie energetycznie
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Ok, nazywajmy to w ten sposob. Naprawde chcialabym wiedziec. Fascynuja mnie tacy ludzie i takie mozliwosci umyslu. Moja prababcia TO miala. Coz, jak jej nie zdazylam poznac?
oczywoscie moge sie mylićstara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:np co do Macdusi mam przekonanie że mimo tych wszystkich potyczek i zabiegów nadal jest płodna w całkiem znacznym stopniu, tzn dobrze funkcjonujaca w kierunku zaciążenia
O proszę. Miło słyszeć!stara.krycha, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Ze niby za zdrowy prowadze? Blagam, Ewa, zdrowiej sie nie da, zdrowiej to patologia
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:musze cie lepiej poczuc , daj mi czas, mam wrażenie że pole energetyczne odpowiedzialne za rozmnazanie sie jest u ciebie nieaktywne...cos takiego jak wygasły wulkan
iwcia77 lubi tę wiadomość