35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Idę po truskawki. Ciasto na pierogi już jest!
Tylko dlaczego ten łeb mnie tak boli???
Jak sie robi twarogowe ciasto na pierogi?efcia, macduska, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bo jest juz 13ta a ty nadal pomieta chodzisz.
Jak sie robi twarogowe ciasto na pierogi?
no własnie jak?
bo ja robie drożdzowe, wtedy pierogi sa mieciutkie, wystarczy do ciasta podstawowego dadac odrobine suszonych drożdżymacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Bo jest juz 13ta a ty nadal pomieta chodzisz.
Jak sie robi twarogowe ciasto na pierogi?
Po prostu jak się robi ciasto to dodaje się zmixowany twaróg, żółtko można, i małą kulkę drożdży.
Ja robię takie wynalazki bo mój Młody nabiału nie tyka, muszę przemycać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 13:26
iwcia77, Simba, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie rusza się????
oddycha?
iwcia77 wrote:..kurde czytam o tych odruchach ... moj ivo juz ma 5 miechow a ja zadnego nie zaobserwowalam ..iwcia77, Simba, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Andżej był dzisiaj?
spowiadał?
bo ja muszę..przejechałam dzisiaj na czerwonym i kilka razy mówiłam brzydkie słowa do wiernych na ulicyiwcia77, Bozia3, Simba, efcia, kkisia, paszczakin, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Andżej był dzisiaj?
spowiadał?
bo ja muszę..przejechałam dzisiaj na czerwonym i kilka razy mówiłam brzydkie słowa do wiernych na ulicy
Niedobra ty.Reni, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry paniom.
Mialam sie odniesc do truskawek, wojny, kolczykow, niechujkow, torebki Waci, gwary, a moze i do szablistow/szachistow, ale musze czempredzej (o do Bodo) living ogarnac, bo przyjsc ma ktos do podlaczenia nowego internetu. Wiem nawet jak to zrobic szybko. Szmyrnac wszystko do sypialni i zamknac drzwi. Tak wiec ide moje drogie.
Ponadto zwracam sie z uprzejma prosba do Moraka o powrot do szkoly.
ComeToMeBaby, efcia, Simba, iwcia77, macduska, Zofia8, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Krakonka wrote:Nie, zwracam mu uwagę, bezpośrednio, osobiście, odnosząc się do tego, co zrobił. Nie rzucam w niego kamolem zza krzaka. A teren nie jest obcy.
No chyba że w Twoim mniemaniu mój teren to tylko moja ogrodzona działka, a tym co za siatką mam się nie przejmować, bo obcy.
Jasne, tu to częste podejście. Stąd tyle dzikich wysypisk śmieci, na przykład.Reni lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dzien dobry paniom.
Mialam sie odniesc do truskawek, wojny, kolczykow, niechujkow, torebki Waci, gwary, a moze i do szablistow/szachistow, ale musze czempredzej (o do Bodo) living ogarnac, bo przyjsc ma ktos do podlaczenia nowego internetu. Wiem nawet jak to zrobic szybko. Szmyrnac wszystko do sypialni i zamknac drzwi. Tak wiec ide moje drogie.
Ponadto zwracam sie z uprzejma prosba do Moraka o powrot do szkoly.ComeToMeBaby, efcia, Magdala, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:zastanów się, czy w sypialni nie będziesz mątować jakiejś końcówki - żeby wtopy nie było - ja to zawsze w takich okolicznościach upycham do szafy....
Ale mam parszywy ubaw
AHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAComeToMeBaby, Bozia3, efcia, moremi, Reni, caffe, Magdala, macduska, gretka, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Zofia8, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:mątować? - chyba w brzusce
Ale mam parszywy ubaw
AHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAzza brzuski..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 13:54
Simba, Reni, iwcia77, Magdala, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:O właśnie, widzę, że się sama poprawiłas hehehe
a poza tym zwracam się do osoby, która mnie nazwała chujomodem....więc próbuję dostosować się do poziomu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:00
ComeToMeBaby, Simba, Reni, Magdala, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:za chwilę Ci jebnę...
zza brzuski..
Moderator – osoba oceniająca komentarze, oraz inne treści wprowadzane na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej, serwisie społecznościowym lub na forum, zazwyczaj posiadająca dostęp do narzędzi technicznych, zarządzania treścią oraz kontami uczestników na poziomie wyższym niż zwykli uczestnicy (jak np. edytowanie lub trwałe usuwanie komentarzy/postów, blokowanie kont). Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy, zapewnieniu, że wpisy nie będą powodować kłótni i rozstrzyganie sporów między użytkownikami. Moderatorzy dbają o przestrzeganie zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji poprzez zwracanie uwagi lub poprawianie błędów ortograficznych. Moderowanie może być wykonywane w trybie prewencyjnym – publikacja treści zależy wtedy od moderatora.efcia, Magdala, kapturnica, Zofia8, Dziobak, brzemienna lubią tę wiadomość