35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:tak - pomyślałam o brzusce, ale spojrzałam na siebie i gdzie ja się tam za brzuskę schowam...krzak lepszy...ale potem jednak odkręciłam na brzuskę - jestem tradycjonalistką...
a poza tym zwracam się do osoby, która mnie nazwała chujomodem....więc próbuję dostosować się do poziomu...Lofciam Cie
Reni, Bozia3, efcia, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
czasami Cię lofciam wiesz?Bozia3 wrote:Czyli - pokrętnie na to patrząc - jesteś jednak za funkcją "nie lubię" - tylko w wersji bezpośredniej i otwartej, jawnej- żeby nie mnożyć "dzikich wysypisk śmieci" ? Choć wczoraj jeszcze nie byłaś...i rozumiem też - że dotychczas - wiedząc jaka jest sytuacja - nie użyłaś przycisku "nie lubię" - żeby nie rzucać kamieniem zza krzaka - tak?
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ja sobie na to nie pozwolę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e909c71a21e8.jpg
Simba wrote:Jak mi juz nie piluja za oknem, to powinnam sie wziac do pracy? Nie chce!Simba, iwcia77, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Tak jest forum o staraniach i coś Wan napiszę. Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i zeszło na temat dzieci i powiedziała mi że ma syna z in-vitro. I zaczęła opowiadać dlaczego. Jej problemem były puste jajeczka. Zaraz pomyślałam o naszej Zosi . DO in vitro przystepowała 3,5 roku iles tam razy i wyprodukowała przez ten cały okres 400 jajeczek z tego tylko było 8 pełnych! Udało się tylko dzięki bardzo silnej stymulacji do in vitro. Lat 27 wtedy miała więc wiek nie miał u niej żadnego znaczenia.
Simba, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, macduska, Sabina, gretka, SolarPolar, kkisia, Zofia8, gosia7122, malgos741, paszczakin, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
no co to ważne co nie?
aaaa kuźwa zapomniałam, a mój mąż wraca w niedzielę
tyle dobra się zmarnujeSimba wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/calm-down-crazy-rabbit-emoticon.gifComeToMeBaby, efcia, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jestem pod gabinetem, cała moja odwaga gdzieś znikła.
Bozia3, ComeToMeBaby, Simba, Reni, ola_35, efcia, iwcia77, macduska, Magdala, Sabina, Iwone, gretka, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Zofia8, gosia7122, malgos741, paszczakin, peppapig, Arwena, Dziobak, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
wiesz ile ja kasy bym miała
powinnam pracować w ovufriendzie
ekskjuzmi administracjo od tego inteneta chcecie mnie do pracy? dogadamy się co do warunków
Simba wrote:Sa dni kiedy tak duzo siedze na forum, ze mam wrazenie ze z Wami pracujeComeToMeBaby, Simba, efcia, iwcia77, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sa dni kiedy tak duzo siedze na forum, ze mam wrazenie ze z Wami pracuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:17
Simba, efcia, iwcia77, macduska, Sabina, Iwone, gretka, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Arwena, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Tak jest forum o staraniach i coś Wan napiszę. Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i zeszło na temat dzieci i powiedziała mi że ma syna z in-vitro. I zaczęła opowiadać dlaczego. Jej problemem były puste jajeczka. Zaraz pomyślałam o naszej Zosi . DO in vitro przystepowała 3,5 roku iles tam razy i wyprodukowała przez ten cały okres 400 jajeczek z tego tylko było 8 pełnych! Udało się tylko dzięki bardzo silnej stymulacji do in vitro. Lat 27 wtedy miała więc wiek nie miał u niej żadnego znaczenia.
Strasznie to jest wszystko kurwa przykre i niesprawiedliwe...Bozia3, Reni, ola_35, efcia, iwcia77, Magdala, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Tak jest forum o staraniach i coś Wan napiszę. Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i zeszło na temat dzieci i powiedziała mi że ma syna z in-vitro. I zaczęła opowiadać dlaczego. Jej problemem były puste jajeczka. Zaraz pomyślałam o naszej Zosi . DO in vitro przystepowała 3,5 roku iles tam razy i wyprodukowała przez ten cały okres 400 jajeczek z tego tylko było 8 pełnych! Udało się tylko dzięki bardzo silnej stymulacji do in vitro. Lat 27 wtedy miała więc wiek nie miał u niej żadnego znaczenia.
iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość