35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Tak pisałam, że skoro większość chce, to ok, a oburzałam się na formę. Dokładnie, tak, jak piszesz w wersji bezpośredniej i otwartej, jawnej jestem za, czemu nie. W końcu to ma wyrażać współczucie itp. I dokładnie w tej formie zwróciłam się do admina - o działania na rzecz jawności oraz konkretyzacji wydźwięku przycisku.
Może gdybyś nie spoglądała na to pokrętnie, to miałabyś jasność.
I nie rzucam kamieniem zza krzaka. Użyłam przycisku, bo Ci współczułam, że napisałaś coś z błędem i forum się z Ciebie śmiało. I drugi raz w stosunku do Simby, bo współczuję, że cieszą ją takie rzeczy, jak błędy ortograficzne u innych.
I zrobiłam to z pełną świadomością, że nielajki mogą być niejawne. Współczucie miałabym ukrywać?
Krakonka, nie martw sie - jakos sobie dam rade z ta dolegliwoscia...
Nie wspolczuj mi - tyle jest zla na swiecie.Reni, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zacna nuta muszę Ci powiedzieć
zacna
zapiszę sobie
to kolejny ostatni nius, skoro emocje sięgają granitu, zenitu czy czegoś tam jeszcze innego dzwoniła ginka
chciała, żebym brała antyki jeszcze tydz dłużej, żeby punkcja była w 3 tyg sierpnia, bo w pierwszej połowie mają malowanieReni lubi tę wiadomość
-
da refrena i będzie słońce
rozwija nam się Simba
chyba usiądzie niedługo w ławce z BoziąComeToMeBaby wrote:Ty chcesz zasłużyć na słoneczko od panipienknie
Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, kkisia, paszczakin, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Powiedziała mi też że klinika leczenia niepłodności VitroLive, gdzie robiła zabieg (jedyna na naszym terenie) zostanie zamknieta przez błędy i teraz czytam faktycznie że tak będzie.
http://wiadomosci.onet.pl/szczecin/glos-szczecinski-po-feralnym-bledzie-klinika-w-policach-do-likwidacji/y4jqs
-
Reni wrote:zacna nuta muszę Ci powiedzieć
zacna
zapiszę sobie
to kolejny ostatni nius, skoro emocje sięgają granitu, zenitu czy czegoś tam jeszcze innego dzwoniła ginka
chciała, żebym brała antyki jeszcze tydz dłużej, żeby punkcja była w 3 tyg sierpnia, bo w pierwszej połowie mają malowanieiwcia77, caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dajcie już spokój tym nielajkom. Wielka filozofia. Są i na chu dążyć już wydrążony temat. Każda używa wg własnego sumienia.
Masz rację.
Ale pacz, dzięki drążeniu mam współczucia prawie tyle, co Bozia, a jeszcze trochę, moze dogoniłabym Reni. Choć w sumie jakby to regionalnie liczyć, to Małopolska górąKapta też się nie obijała
No, ale skoro już wydrążony, to trza poczekac na nowy, z bogatymi złożami współczućComeToMeBaby, Bozia3, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Simba wrote:Ojejku.
Krakonka, nie martw sie - jakos sobie dam rade z ta dolegliwoscia...
Nie wspolczuj mi - tyle jest zla na swiecie.
Nie martwię się o Ciebie, wiem, ze dasz radę. Po prostu nie mogłam się powstrzymać. Naszło mnie to współczucie samo z siebie.
Wiesz, nie każdemu się tak współczujeSyn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:weźcie o co chodzi z tym współczuciem, bo pogubiłam się
kto komu i za co i dlaczego i muszę się napićReni, Simba, macduska, Sabina, efcia, gretka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
..............................więc powiedziałam pani doktor, że poprzednio jak piguła dzwoniła, to mówiła, że chcą przyspieszyć
a ginka na to, że przeciez mam urlop
owszem mam, ale od 20.07 a punkcja byłaby ok 13
więc zamiast w pracy byłabym na urlopiebez nerwów i stresów
ginka się ucieszyła, ze to jeszcze lepiej i uwaga uwaga
TAAAAADAAAAAM
zaczynam 28.06!!!
Simba wrote:A zeby ich tak pomalowalo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:43
ComeToMeBaby, Simba, Bozia3, Krakonka, iwcia77, caffe, Magdala, macduska, Iwone, Sabina, Natka_79, efcia, gretka, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Zofia8, gosia7122, peppapig, Arwena, paszczakin, Dziobak, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Z serii głupich pytań, bo dopiero dziś do siebie dochodzę: chyba Bozia mi pisała a propos bólu podczas hsg, że mam próbkę bólu porodowego. No to mnie napierniczało w macicy, a ja do tej pory zakladałam, że w czasie porodu to tylko krzyż i piczkins boli. Zdałam sobie sprawę, że przecież macica też wtedy musi pracować
Drogie Bravo, czy jest szansa, że podczas porodu coś mnie nie będzie bolało?...iwcia77, Reni, Krakonka, gretka, kapturnica, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
za chwilke dostane korby ..
sa upaly, ivo oprocz cycka powinien wypijac troszke wody...ze szklanki sie wylewa, z butelki nie ssie- pluje i wogole mam nerwa..czym ja moge wode dziecku podawac? strzykawka ? szukalam takiego kubeczka medeli dla wczesniakow i kurwa nie ma w sklepach
-
Reni wrote:Krakonka nie wiem o co chodzi
ale ja mam dzisiaj pomroczność
całą noc się wierciłam, czułam, że coś się wydarzy
A jakbyś to czucie przesunęła jeszcze o dwie godziny, to byłabym Ci wdzięczna.
Może by mi się szczęśliwy strzał wydarzył w końcu
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny