35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Z serii głupich pytań, bo dopiero dziś do siebie dochodzę: chyba Bozia mi pisała a propos bólu podczas hsg, że mam próbkę bólu porodowego. No to mnie napierniczało w macicy, a ja do tej pory zakladałam, że w czasie porodu to tylko krzyż i piczkins boli. Zdałam sobie sprawę, że przecież macica też wtedy musi pracować
Drogie Bravo, czy jest szansa, że podczas porodu coś mnie nie będzie bolało?...ComeToMeBaby, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:..............................więc powiedziałam pani doktor, że poprzednio jak piguła dzwoniła, to mówiła, że chcą przyspieszyć
a ginka na to, że przeciez mam urlop
owszem mam, ale od 20.07 a punkcja byłaby ok 13
więc zamiast w pracy byłabym na urlopiebez nerwów i stresów
ginka się ucieszyła, ze to jeszcze lepiej i uwaga uwaga
TAAAAADAAAAAM
zaczynam 28.06!!!
Reni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:..............................więc powiedziałam pani doktor, że poprzednio jak piguła dzwoniła, to mówiła, że chcą przyspieszyć
TAAAAADAAAAAM
zaczynam 28.06!!!
Reni, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja też się muszę napić...a nie mogę - bo karmię...ja pierdziu - takie nerwy tu, że zaniedbuję dom - już od 3 godzin robię ambasadora, bo dziś wieczorem impra, dziecko - a to w karmie kociej, a to w surfiniach na balkonie...a ja na ovu...napić się muszę - naprawdę,,,
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Z serii głupich pytań, bo dopiero dziś do siebie dochodzę: chyba Bozia mi pisała a propos bólu podczas hsg, że mam próbkę bólu porodowego. No to mnie napierniczało w macicy, a ja do tej pory zakladałam, że w czasie porodu to tylko krzyż i piczkins boli. Zdałam sobie sprawę, że przecież macica też wtedy musi pracować
Drogie Bravo, czy jest szansa, że podczas porodu coś mnie nie będzie bolało?...iwcia77, ComeToMeBaby, caffe, dorbie, macduska, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
TAAAAADAAAAAM
zaczynam 28.06!!!
Reni lubi tę wiadomość
-
ej no! tu się zachodzi w ciążę
mogłabyś nie straszyć?
Bozia3 wrote:osobiście nie przypominam sobie żadnego bólu piczkinsa. Boli - jak okres tylko ze sto razy bardziej. Bolą krzyże i skurcze w macicy.....Boli również - miednica? - chyba tak - uczucie, jakby Cię rozrywali na pół. A piczkins to pobolewa później, jak się goją szwy...Bo w skurczu, jeśli nacinają piczkinsa - to nawet tego nie czujesz....dorbie, Simba, SolarPolar, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:za chwilke dostane korby ..
sa upaly, ivo oprocz cycka powinien wypijac troszke wody...ze szklanki sie wylewa, z butelki nie ssie- pluje i wogole mam nerwa..czym ja moge wode dziecku podawac? strzykawka ? szukalam takiego kubeczka medeli dla wczesniakow i kurwa nie ma w sklepach
Krakonka, Iwone, SolarPolar, gosia7122, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Tak jest forum o staraniach i coś Wan napiszę. Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i zeszło na temat dzieci i powiedziała mi że ma syna z in-vitro. I zaczęła opowiadać dlaczego. Jej problemem były puste jajeczka. Zaraz pomyślałam o naszej Zosi . DO in vitro przystepowała 3,5 roku iles tam razy i wyprodukowała przez ten cały okres 400 jajeczek z tego tylko było 8 pełnych! Udało się tylko dzięki bardzo silnej stymulacji do in vitro. Lat 27 wtedy miała więc wiek nie miał u niej żadnego znaczenia.
Ale ja nie wiem, czy to jest pocieszajaca informacja. Szczegolnie dla nas.
Jedyne, co ja w tym dobreo widze, to to, ze Zocha powinna sprobowac stymulacji.dorbie, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bozia3 wrote:osobiście nie przypominam sobie żadnego bólu piczkinsa. Boli - jak okres tylko ze sto razy bardziej. Bolą krzyże i skurcze w macicy.....Boli również - miednica? - chyba tak - uczucie, jakby Cię rozrywali na pół. A piczkins to pobolewa później, jak się goją szwy...Bo w skurczu, jeśli nacinają piczkinsa - to nawet tego nie czujesz....
Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość
-
Ja się na karmieniu nie znam z doświadczenia własnego, ale mam wyedukowaną koleżankę (bliźniaki karmi od półtora roku) i ona twierdzi, że mleko się przystosowuje do okliczności. Jak jest upał, jest ponoć bardziej wodniste. Tylko przystawiac można częściej.
Bozia3, iwcia77, dorbie, Magdala, Simba, SolarPolar, kapturnica, kkisia, gosia7122, Dziobak lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja to samo - albo mieszkam...jedne się kłócą, inne gotują, prasują - normalnie akademik....:)nawet mój A. się już zainteresował i nieraz pyta - co tam u Marysiek internetowych słychać?
Mój też.
Szczególnie o syna Ivci się dopytuje bo sledził ze mną poród on line.iwcia77, caffe, Bozia3, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ktoś tu się ze mnie nabija
mnie porod tak bolal ze myslalm ze mi kosci lamia...wszystkie na raz!
a jak mi Ivo wyciagali to krzyczalam na cala Padwe- "co wy mi robicie???"- to byl najgorszy moment ...Paszcza i Pusur ( dziobak) maja inne zdanie , bo ich chyba tak nie bolalao...wszystko to ten prog bolu, ktory ty masz wysokiReni, efcia, Dziobak, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTendyk, tamtendyk, natenczas albowiem lykend! W koncu!
Kolczykow nie posiadam i posiadac nie bede, wystarcza mi te dziurki, co Bozia dala plus dwie po laparoskopii (prawie jak kolczyk w pepku)Nielajki mi sie od wczoraj spotegowaly, Pande kojarze tylko jak przez mgle z pierwszych stron (forum, nie gazet) i pozdrawiam jesli czyta. A Morka to niech sie nie nerwuje, bo dziec po nocach spac nie bedzie mogl.
Ivo jest piekny, chce takich ze dwoch.
Co ja tam jeszcze kciala? A, ze jade imprezowac niebawem, odezwe sie w niedziele z wieczora, ale pewnie zza krzaczora tu i tak zajrze, bo mam taki nalog.
iwcia77, macduska, Magdala, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, efcia, kkisia, Zofia8, gosia7122, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość