35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Tak, ona szybko wprowadzała, nawet w całości od razu, bo jest antypapkowa. Co nie zmienia faktu, że dzieciaki żerne są i jak się widzimy 3 godziny, to dwa razy ją memłają. Czyli razem cztery.
I też jestem w szoku za każdym razem, jak to widzę
To co oni rytmu zywieniowego nie maja?
Nadal na zadanie?
O nienienienienie to nie dla mnie.
Rozumiem ze nie pracuje w zwiazku z tym? -
nick nieaktualny
-
aniag pisz już jak tam u tego gina.....mam nadzieję, że wszystko ok...
reńka - w końcu dobra wiadomość - już nie świruj z tymi urlopami, bo się pogubiłam o co w tym chodzi, nic już nie odkręcaj i działajcie....Boszzzz ale się dzieje....Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, kapturnica, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kometa - dziobak i iwcia miały znieczulenie - ja w pierwszym porodzie w drugiej fazie też - to w ogóle nie ma o czym mówić..nic nie boli i możesz se piłować paznokcie i czytać "wysokie obcasy". Ale nie zawsze znieczulenie Ci podadzą - różnie to się układa...
Simba, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Co to ja jeszcze chciałam....
A, jak komuś przybywają nielubiejki to przyznaję bez bicia, że to mogę być ja.
Jak przesuwam palcem tekst to niechcący pewnie nie raz kliknę tego nielubiejka.
Z góry przepraszam.
Spoko. Może kiedyś zostaniesz rozliczona z okazanego współczucia. Bozia Ci wynagrodzi w czymtam chcesz
stara.krycha, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, kapturnica, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:aniag pisz już jak tam u tego gina.....mam nadzieję, że wszystko ok...
reńka - w końcu dobra wiadomość - już nie świruj z tymi urlopami, bo się pogubiłam o co w tym chodzi, nic już nie odkręcaj i działajcie....Boszzzz ale się dzieje....Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:hmmm no to co - ma tu obowiązywać poprawność polityczna?
nie Kometa - nie martw się - nic nie boli....trochę ciągnie w krzyżu , no i piecze może - a tak to sama radość, euforia, a niektóre to nawet mają orgazmy porodowe....tak więc nie bój się - nic złego na pewno Cię nie zaskoczy -))
peace and loveReni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:..............................więc powiedziałam pani doktor, że poprzednio jak piguła dzwoniła, to mówiła, że chcą przyspieszyć
a ginka na to, że przeciez mam urlop
owszem mam, ale od 20.07 a punkcja byłaby ok 13
więc zamiast w pracy byłabym na urlopiebez nerwów i stresów
ginka się ucieszyła, ze to jeszcze lepiej i uwaga uwaga
TAAAAADAAAAAM
zaczynam 28.06!!!
Gupia, a moglas w odmalowanym. Teraz Ci zeschla farba na szkielko i oko bedzie spadac.
Jeeej.
Reni, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:
To co oni rytmu zywieniowego nie maja?
Nadal na zadanie?
O nienienienienie to nie dla mnie.
Rozumiem ze nie pracuje w zwiazku z tym?
Jakiego rytmu?
Pracuje zawodowoTyle że w domu. No i ma jeszcze jedno małe,początkowoprzedszkolne, to też się zajmuje.
Ale nie porównuj się, broń borze, bo ona jest gigantką macierzyństwa, ambicji zawodowych, do tego paznokcie, fryzjer, specjalista w gotwaniu (zdrowym!), pieczeniu, organizowaniu szlachetnych paczek, robieniu (aktualnie też) kursów zawodowych, warsztatów dla siebie i dla dzieci i dużo by jeszcze wymmieniać. Czasem podejrzewam, że ona jest trojaczkiem, tylko to ukrywa
ComeToMeBaby, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:Hehehe ale co ty do mnie pijesz, Reni tak napisz. Ja chciałam wiedzieć czy dobrze lokalizuję bóle porodowe. Jak to jest.
Reni, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
laboratorium jest odmalowane
spokojna Twoja rozczochrana
Magdala wrote:Gupia, a moglas w odmalowanym. Teraz Ci zeschla farba na szkielko i oko bedzie spadac.
Jeeej.Magdala, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przecież nie możesz pić Boziu no
karmisz przecieżBozia3 wrote:piję do Reni - ale napisałam do niej tak, jakbym powinna było Tobie odpowiedzieć....no jakoś tak...stara.krycha, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ha na pewno
będzie taki syfon z dupy, że nawet najtwardsi tego nie zniosą i każdy puści pawia na Twoje ekskrementy (zawsze myślałam, że mówi się ekstrementy hahah)
ale będzie bal!stara.krycha wrote:Ja podczas okresu zawsze mam sraczke. Drogie bravo, czy to znaczy, ze sie osram przy porodzie?stara.krycha, Simba, iwcia77, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość