35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:ha na pewno
będzie taki syfon z dupy, że nawet najtwardsi tego nie zniosą i każdy puści pawia na Twoje ekskrementy (zawsze myślałam, że mówi się ekstrementy hahah)
ale będzie bal!Forum uczy, forum radzi...
Simba, iwcia77, efcia, kapturnica, kkisia, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Jakiego rytmu?
Pracuje zawodowoTyle że w domu. No i ma jeszcze jedno małe,początkowoprzedszkolne, to też się zajmuje.
Ale nie porównuj się, broń borze, bo ona jest gigantką macierzyństwa, ambicji zawodowych, do tego paznokcie, fryzjer, specjalista w gotwaniu (zdrowym!), pieczeniu, organizowaniu szlachetnych paczek, robieniu (aktualnie też) kursów zawodowych, warsztatów dla siebie i dla dzieci i dużo by jeszcze wymmieniać. Czasem podejrzewam, że ona jest trojaczkiem, tylko to ukrywa
Dobra ma prace - ciekawe czym mozna sie zajmowac majac dwoje dzieci uwieszonych na cyckach co godzine i robiac wszystko o czym wspomnialas. Mnie takie matki-cyborgi bawia. Sa potem dobrymi klientkami psychiatrowstara.krycha lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ha na pewno
będzie taki syfon z dupy, że nawet najtwardsi tego nie zniosą i każdy puści pawia na Twoje ekskrementy (zawsze myślałam, że mówi się ekstrementy hahah)
ale będzie bal!stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra. Sama tego chcialam.
Nic nie robieniem doprowadzilam sie do poczatkow stanu lekowego, ze ktos mnie za to nic nie robienie w koncu opierdolistara.krycha, Reni, Magdala, iwcia77, efcia, macduska, caffe, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Z serii głupich pytań, bo dopiero dziś do siebie dochodzę: chyba Bozia mi pisała a propos bólu podczas hsg, że mam próbkę bólu porodowego. No to mnie napierniczało w macicy, a ja do tej pory zakladałam, że w czasie porodu to tylko krzyż i piczkins boli. Zdałam sobie sprawę, że przecież macica też wtedy musi pracować
Drogie Bravo, czy jest szansa, że podczas porodu coś mnie nie będzie bolało?...
Pczkins nic nie boli! Boli właśnie kurcząca się macica,bóle krzyżowe nie każdy ma. Może i Bozia dobrze to określiła to takie hsg trwające kilka godzinstara.krycha, Bozia3, macduska, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dobra. Sama tego chcialam.
Nic nie robieniem doprowadzilam sie do poczatkow stanu lekowego, ze ktos mnie za to nic nie robienie w koncu opierdolikapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Pczkins nic nie boli! Boli właśnie kurcząca się macica,bóle krzyżowe nie każdy ma. Może i Bozia dobrze to określiła to takie hsg trwające kilka godzin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:36
iwcia77, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Pczkins nic nie boli! Boli właśnie kurcząca się macica,bóle krzyżowe nie każdy ma. Może i Bozia dobrze to określiła to takie hsg trwające kilka godzin
Reni, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A robią lewatywę przed porodem?...
Mi robili, a i tak się niestety trochę osr.... no wiecie. Bez lewatywy bym nie chciała, osr... dziecko na sali porodowej.stara.krycha, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość