35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:A robią lewatywę przed porodem?...
Przeciez lewatywa jest obowiazkowym elementem przygotowania do porodu. W naszej szkole Andzej robi lewatywy. Jeszcze golenie piczkinsa i cos tam bylo wiecejReni, stara.krycha, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, macduska, Bozia3, kkisia, Aasiula, Dziobak, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zauważyłam, że ostatnio to forum jakieś takie niepoważne się zrobiło
gdzie te do rana dyskusje nt Puchatka, lewatyw i golenia piczkinsów. Gdzie te rozmowy o brzasku nt smoczych jam itpSimba wrote:Oj widze ze braki w czytaniu forum. ajajajajaja
Przeciez lewatywa jest obowiazkowym elementem przygotowania do porodu. W naszej szkole Andzej robi lewatywy. Jeszcze golenie piczkinsa i cos tam bylo wiecejstara.krycha, iwcia77, efcia, Bozia3, kapturnica, kkisia, Simba, Dziobak, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pamietam jeszcze ze o 7.30 przynieśli mi na sniadanie pasztetową, jak to szpitalne jedzenie i zjadłam ją bo byłam głodna. Potem wzięli mnie o 8.30 na salę porodową i zrobili lewatywę. Dziewczyny przepraszam za to ale był taki smród po tej pasztetowej, że położna pytała kto mi dał śniadanie.
stara.krycha, iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, Bozia3, kapturnica, caffe, kkisia, Sabina, Arwena, ania.g, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dwa tyg temu M przyjmowal robotnikow. Nie mial cukru (ktory byl tylko on nie umial znalezc), ani herbaty zwyklej (za to cala tecze ziolowych/ zielonych/itp, a panowie takich nie chcieli). Ochrzan dostal.
Dzis moja kolej. Zechcieli herbate z mlekiem i cukrem. Herbate czarna znalazlam-dwie jakies sie walaly-my czarnej nie pijemy, cukier, uzylam puder, mleko pozyczlam od sasiada..
Musimy sie lepiej organizowac na takie okazje.
Dam mu sie dzis opieprzyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 15:56
stara.krycha, iwcia77, ComeToMeBaby, gretka, macduska, caffe, kkisia, Magda*, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
jej
bliska koleżanka z pracy powiedziała mi, że jest w 14tcale się ucieszyłam
razem sobie popłakałyśmy
wykrakałam jej ha! brawo ja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 16:14
ComeToMeBaby, efcia, macduska, iwcia77, kapturnica, caffe, kkisia, Zofia8, Sabina, Arwena, Simba, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyjechał, brudny, zgrzany, podrapany z posiniaczonymi nogami ale szczęśliwy.
Co prawda jak mnie zobaczył to się rozkleił kompletnie ze zmęczenia, jednocześnie smiał się i płakał!
Umył się, zjadł ciasto, pierogi i wypił trzy szklanki wody a teraz leży.
Powiedział, że nie myslał, ze będzie aż tak ciężko ale za rok też pojedzie!
Bozia3, kapturnica, caffe, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Aasiula, Zofia8, Sabina, efcia, gosia7122, ania.g, Simba, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Jak tu jest to musi kazda (moja prababcia uzywala slowa "musi" w znaczeniu "chyba", tez pasuje).
Autentyczny dialog:
- Co tam sąsiedzie w polu słychać!
- A kurwa jego mać! Pędraków od cholery! Gadajo, że z tego chrabąszcze so, ale MUSI to chuja prawda!Bozia3, iwcia77, kkisia, Aasiula, Sabina, efcia, Magdala, Reni, Arwena, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Znowu ten koleś od pomyłki dzwonił. Oczywiście jak odebrałam to się rozlączył. Dodałam jego numer do kontaktu, używa już dwóch. Szukam jak tu go zablokować i są dwie opcje: albo w telefonie przy użyciu pin2, którego nie mam (szukałam w papierach, ja żadnego pinu chyba nie mam hehe), albo instalując aplikację - pobieram i mi pokazuje że mam za mało miejsca na dysku.
Ja prdl. No i po co mi to było. Idę sobie czereśnie umyć. Mam zamiar zjeść te 1,5 kgKrakonka, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPadam na nos
Od rana w biegu
zakupy , impreza w przedszkolu
w miedzyczasie okazalo sie ze mlody nie zalatwil w medycynie pracy
papierow do technikum ,, bo nie ma zaswiadczenia od okulisty
ze moze ten zawod wykonywac
wycieczka do okulisty i co jajco
wizyta w poniedzialek i to tylko prywatnie takie zaswiadczenia wydaje
koszt tylko 100 zl
Zrobilam jeszcze sernik na zimno , salatke jarzynowa
mlodej nalesniki na obiad a reszta dostala kalafior , fasolke i jajko
Teraz tylko pranie ogarnac , pazury pomalowac i mozge juz odpoczywac
A i zakupilam 2 testy
Ciekawe czy wytrzymam do niedzieli
SolarPolar, Bozia3, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, Zofia8, Sabina, caffe, efcia, Magdala, gosia7122, Arwena, ania.g, Simba, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość