35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To może na oddział ortopedyczny się przejedziesz?
macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Gosi córka dzisiaj ma badania onkologiczne?
Gooosia - keglam i kciukam! Trzymaj się kobieto!
dziękuję za pamięć i kciuki ja w pracy sama ,nawet nie mogłam wziąć wolnego m pojechał,siedziałam jak na szpilkach.
Wyniki dobre ,wszędzie czysto następna kontrola we wrześniu w lato musi bardzo uważać .
Ja ogólnie mam doła ,proza życia mnie dobija .
macduska, ania.g, Sabina, Magda*, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, caffe, efcia, Zofia8, anna maria, Magdala, Arwena, stara.krycha, peppapig, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To raczej na SOR trzeba jechac..Zobacze co bedzie dalej.Bo srednio usmeicha mi sie kilka godzin spedzic na oczekiwaniu na przyjecie.Jak nie urok to jebana sraczka!
U nas się jedzie od razu na Izbę Przyjęć oddziału ortopedycznego. -
kapturnica wrote:To raczej na SOR trzeba jechac..Zobacze co bedzie dalej.Bo srednio usmeicha mi sie kilka godzin spedzic na oczekiwaniu na przyjecie.Jak nie urok to jebana sraczka!
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:dziękuję za pamięć i kciuki ja w pracy sama ,nawet nie mogłam wziąć wolnego m pojechał,siedziałam jak na szpilkach.
Wyniki dobre ,wszędzie czysto następna kontrola we wrześniu w lato musi bardzo uważać .
Ja ogólnie mam doła ,proza życia mnie dobija .
świetna wiadomość.
To do wrzesnia spokój!
Nie smutaj!kkisia, kapturnica, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mnie w sumie też, bo co innego literówka, a co innego jak czytasz i oczy szczypią
to tylko z korzyścią dla wszystkich. Żadna chyba nie przedstawiała pani zaświadczenia o dysleksji, dysortografii, dys...reszty?
Ale tu nikt nie pisze z błędami. Te, sporadyczne, to przypadki albo literówki. Tu, w sensie na tym wątku. Nie wiem, jak na innych.
No i jeśli byłoby to robione w dobrej wierze, to jasne. Jednak tą dobrą wiarę poznaje się po stylu i bo braku cytowania wytykanego błędu - wtedy nie jest to przykre i można spokojnie poprawić.Zofia8, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Kapta, nie dość, ze kilka godzin czekania, to jeszcze potem RTG. Jeśli złamany, to nie mogłabyś ruszać, jeśli pęknięty albo stłuczony, to będzie bolało piekielnie długo ale nic Ci z tym nie zrobią. Kup sobie żel z arniką i jakiś voltaren. Może stopę bandazuj, jeśli Ci to przyniesie ulgę. I uważaj, bo w ciąży takie urazy częste są.
Współczuję.kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bozia3 wrote:większość asymetrii mija fizjologicznie, ale część nie, Fachowiec to rozpozna. Wiem, że pusur ćwiczyła z adasiem i pogodynka też. My nie mieliśmy zaleceń do ćwiczeń - i samo przeszło, ale ma mieć kontrolę co dwa miesiące, zanim nie skończy rok.
ja cały czas chodzę na ćwiczenia i ćwiczymy w domu ,głównie raczkowanie choć Maryśka już dość ładnie raczkuje ale czasem jeszcze się ciągnie po ziemi ,jeszcze nie stoi na nogach .Była dziś ważona bo muszę to sprawdzać i z wagą słabo 7100 i nie wiem co robić nie mieści się w centylach ,wyniki ma dobre i zjada wszystko co jej przygotuję,może jakieś pomysły ?efcia, kkisia, anna maria, macduska, ania.g, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:ja cały czas chodzę na ćwiczenia i ćwiczymy w domu ,głównie raczkowanie choć Maryśka już dość ładnie raczkuje ale czasem jeszcze się ciągnie po ziemi ,jeszcze nie stoi na nogach .Była dziś ważona bo muszę to sprawdzać i z wagą słabo 7100 i nie wiem co robić nie mieści się w centylach ,wyniki ma dobre i zjada wszystko co jej przygotuję,może jakieś pomysły ?
Jeśli lekarz nie mówił nic o szczególnym dokarmianiu, to może nic nie rób. A jeśli bedzie trzeba to są odżywki różne i takie tam. Nie martw się. Może po prostu dużo spala. Waga dzieci się waha okresowo.
Córka szwagierki była bardzo lekka długi czas (zawsze za mało ważyła, jak na siatki), w zasadzie dopiero po 2rż dorobiła się większej masy
gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013