35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, moja mama miała dziś wyjechać na drugi koniec Polski do rodzinki i wrócić stamtąd z ojcem. Ja miałam przez weekend doglądnąć kota. Dzwoni do mnie z trasy, z miejsca przesiadki, zaledwie 50 km od domu, że czeka na autobus właściwy bo opóźniony. Jakiś czas potem dzwoni, słyszę że coś się stało, pyta gdzie jestem. No w domu. Słyszę: no to dobrze, nie jedź do kota (dzisiaj i tak przecież nie zamierzałam), bo ja wracam do domu. Pytam co się stało, a ona na to, że nie teraz, potem zadzwoni.
No i mam zagwozdkę. Coś się musiało stać. Dziwne. -
Aasiula wrote:Ja sobie leze w ogrodzie , goraco jest strasznie a wlasciwie duszno
I prasuje , kocham taka bloga ciszeAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniag. super wieści,rośnijcie zdrowo
Kkisia szczyj jutro na testa
Reni fajnie ze już niedługo zaczynacie ivf
Panda Pozdrawiam
gosia dobrze ze wyniki córy OK
Kometa dobrze ze już po zabiegu jesteś ,teraz działać z tym drożnym
pozdrawiam wszystkie,mam nadzieje , mimo ze nie piszę a tylko lajkuję ktoś jeszcze tu o mnie pamięta oprócz Kkisi
malgos741, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, ania.g, efcia, caffe, Reni, stara.krycha, Magdala, peppapig, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety nie mogę dziś poprasować, mam tylko nadzieje że szybko imprezka się skończy. Jesteśmy poza miastem. Gramy 50 rocznicę matury
osób ze 20-cia ale fajne 60 latki
więcej pań niż panów...
U nas na razie kropiło.ComeToMeBaby, Arwena, efcia, Sabina, caffe, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:Dorosly owszem maly czlowiek nie. Nawet odchodzi sie od stalych por karmienie niemowlakow sztucznym mlekiem i papkami. Karmi i poi na zadanie.
Ja sobie z twixami nie wyobrażam karmienia i pojenia na żądanie - odczekalismy trzy miesiące i od tej pory staramy sie zeby jedli o stałych porach - bez przeginania w żadna strone, jeśli któryś jest bardzo głodny lub spragniony to wiadomo ze dostanie.
Model "na żądanie" kojarzy mi sie z USA gdzie dzieci żądza rodzicami, a pozwala im sie na to od pierwszych dni.malgos741, Aasiula, kkisia, macduska, efcia, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Jestem. Siedzi tam ta moja niespodzianka i bije serduszko
Wszystko jest ok. Po ostatnim cięciu widać zaszytą dziurę. Na razie mam się nią nie przejmować ale będzie wymagała częstszego podglądania. Następna wizyta 17 lipca w magicznym 12 tyg kiedy będziemy wykonywać usg genetyczne. Gin zapowiedział że nawet przy prawidłowych parametrach będzie mnie namawiał na pappa. Nie musi mnie namawiać bo i tak zrobię. Boli mnie podbrzusze i nospa nic nie daje ale powiedział że po trzeciej cc następna ciąża w dość krótkim czasie będzie dawała takie odczucia. Termin porodu według ostatniej @ (usg pokrywa się z nią idealnie) to 31.01.2016
Suwak wstawię wieczorem po kąpieli Marcela. Dziękuję za Wasze kciukimalgos741, kkisia, ania.g, macduska, Sabina, Magdala, peppapig lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ja niestety nie mogę dziś poprasować, mam tylko nadzieje że szybko imprezka się skończy. Jesteśmy poza miastem. Gramy 50 rocznicę matury
osób ze 20-cia ale fajne 60 latki
więcej pań niż panów...
U nas na razie kropiło.najs
malgos741, Aasiula, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nie mówię żeby pytać co u mnie tylko o mnie pamiętać
a u mnie różnie ,@ w miarę regularna chociaż w tym cyklu już powinna być,ivf najwcześniej we wrześniu (kasa), i ostatnio bardzo kłócimy się z moim G ,teraz jest lepiej ale było gorąco i bardzo nie fajnie ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:40
malgos741, efcia, Krakonka, stara.krycha, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość