35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:I do wakacji jeszcze dwa tygodnie!
Simba, wszystko zaliczone???
Obiegówka podbita?
Ksiązki w bibliotece oddane?
To jakie wakacje!!!
HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:56
anna maria, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:a ja sie zbieram lece na koncert MESAJAH, później pokaz laserów
anna maria, Aasiula, efcia, malgos741, ania.g, caffe, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:nie lubie ! nie nabijam sie
mnie porod tak bolal ze myslalm ze mi kosci lamia...wszystkie na raz!
a jak mi Ivo wyciagali to krzyczalam na cala Padwe- "co wy mi robicie???"- to byl najgorszy moment ...Paszcza i Pusur ( dziobak) maja inne zdanie , bo ich chyba tak nie bolalao...wszystko to ten prog bolu, ktory ty masz wysoki
Moze to bluznierstwo, ale jakby tak mialy wygladac wszystkie porody, to ja jeszcz 3 moge urodzic!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:09
anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, Reni, Krakonka, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Każdego dnia, dziękuję Bogu, że Cię mam... Mój m mi to puszczał kiedy badał grunt czy może mi już powiedzieć że mnie kocha... Rozczulilam się. Wezmę drugą koszulę.
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dobrze jest kiedy ma sie dystans do siebie i na uwagę o błędzie reaguje sie z poczuciem humoru...zamiast hejtowaniem, wspolczuciem i posadzaniem o zła wole.
Morek zaczęła fale urlopów od forum. Tez sobie zrobię wakacje.
Następna! To może wszystkie się zabierzmy i chodźmy? A za nas przyjdą nowe i nam tu wszystko rasowo rozpierdolą. Bo co one wiedzą o prasowaniu?macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, gretka, kapturnica, kkisia, malgos741, Mega, caffe, Heretyczka, Parka, stara.krycha, anna maria, Magdala, paszczakin, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Ania g -SUPER ,Gosia nie smutkaj najwazniejsze ze corka ma dobre wyniki
i Marysia raczkuje
Hela jeszcze nie ale jakos dziwnie zaczyna ,odpycha sie na palca i skok do przodu
,a ja sie nie przejmuje ma czas
macduska lubi tę wiadomość
-
Oglądam o tych dawcach spermy. Laski zamówily sobie pojemnik z mrożonymi plemniorami od dawcy do domu i będą robić domową inspirację. Ponieważ nie w klinice to szanse mają 8%. Szaleństwo.
Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wpierdol chcesz? Dostałaś ode mnie legalnego NIE LUBIE!
Następna! To może wszystkie się zabierzmy i chodźmy? A za nas przyjdą nowe i nam tu wszystko rasowo rozpierdolą. Bo co one wiedzą o prasowaniu?kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/afraid-pink-mouse-emoticon.gif
Prawda?
malgos741, macduska, caffe, Simba, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie lubie ! nie nabijam sie
mnie porod tak bolal ze myslalm ze mi kosci lamia...wszystkie na raz!
a jak mi Ivo wyciagali to krzyczalam na cala Padwe- "co wy mi robicie???"- to byl najgorszy moment ...Paszcza i Pusur ( dziobak) maja inne zdanie , bo ich chyba tak nie bolalao...wszystko to ten prog bolu, ktory ty masz wysoki
Jaki program bólu kobieto?epidural, kilka dawek..
Dziobak, kapturnica, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość