35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArwena wrote:aa z tego
też się cieszę ze się cieszysz
a jak tam starania o rodzeństwo dla Tupka ??ComeToMeBaby, Krakonka, Magda*, stara.krycha, Arwena, caffe, iwcia77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór,
Ja już poprasowałam, teraz będę, taka elegancka, odprasowana, łazienkę ogarniać żeby jutro było mniej roboty.
Przeczytałam kilka stron wstecz i wiem tylko, ze u Ani g. wszystko w porządku, Kkisia będzie jutro sikać, a Kometa miała jakiś zabieg. Coś jeszcze ważnego zdarzyło się przez ostatnie 2 miesiące?ania.g, Heretyczka, ComeToMeBaby, macduska, stara.krycha, anna maria, Arwena, Aasiula, Mega, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No Ania niezla niespodzianka
A dziewczynkom juz mowilas ,ze bedzie kolejny bobas ?
Wiem że rodzice i starsza nikomu nie powiedzą. Mama to aż usiadła na kanapie w takim szoku była jak się dowiedziała
A dzisiaj wkręciłam mojego męża, mamę i starszą że to będą trojaczki, ale miałam ubawkapturnica, mysza1975, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, macduska, Magda*, Zofia8, stara.krycha, anna maria, Arwena, Aasiula, Bozia3, caffe, Mega, iwcia77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Ania, super wiesci! I suwaczek juz!
Wiem, kiedy termin, napisz mi jeszcze, kiedy ty rodzona, bo nie pamietam.
Wpisze cie oficjalnie na Porodowke!
A budyń mnie chyba dopadł już. Rodzona to ja 1976Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 22:29
malgos741, Dziobak, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Byłam, jestem pęknięta. Jajko pękło prawdopodobnie po ok 26-28h po podaniu ovitrelle, w 15dc. Endo 9mm - kosmicznie cienkie, jak na mnie, ale ginka nie wyraziła zaniepokojenia.
Dobrze, że poszłam dzisiaj bo w razie czego na następny raz będę wiedziała dokładniej, kiedy mi pęka.
Od jutra biorę duphaston, żeby sobie zapewnić odpowiednio długa fazę II.ania.g, ComeToMeBaby, gretka, Heretyczka, Zofia8, stara.krycha, anna maria, Aasiula, Magdala, caffe, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ania.g wrote:Teoretycznie 31.01.2016 ale mam nadzieję na 20 po raz czwarty
A budyń mnie chyba dopadł już. Rodzona to ja 1976
Cieszę się, że wszystko u Ciebie przebiega tak pozytywnie. I fajnie, ze jesteś taka spokojna
Czyli że będzie wodnikAlbo wodniczka.
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013