35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam 3 kilo truskawek. Biorę się za obieranie. Zrobię galaretkę i koktajl na kefirze. I może coś jeszcze
Należy mi się, bo z braku komunikacji na nogach do ginki szłam - trochę dalej, niż do żłobka, więc mam szóstkę za sobą.
ania.g, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Cieszę się, że wszystko u Ciebie przebiega tak pozytywnie. I fajnie, ze jesteś taka spokojna
Czyli że będzie wodnikAlbo wodniczka.
Normalnie kwiat lotosu
Krakonka, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Zapomnialas ze Helcia jest wczesniakiem( 32 tydz) stymuluja ja na rehab.Dziobak wrote:Raczkowac juz powinna. W 11 miesiacu zycia dzieci zaczynaja stawac. Moze trzeba ja ciut postymulowac?
stara.krycha, Krakonka, kapturnica, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Mam 3 kilo truskawek. Biorę się za obieranie. Zrobię galaretkę i koktajl na kefirze. I może coś jeszcze
Należy mi się, bo z braku komunikacji na nogach do ginki szłam - trochę dalej, niż do żłobka, więc mam szóstkę za sobą.
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Spokojna...taa...trzeba mnie było widzieć przed wizytą
Normalnie kwiat lotosu
Oj, to Ty będziesz sobie musiała sprawić wózek rok po rokuJa liczę na taką super dostawkę do wózka, na której to starsze stoi. Liczę i liczę
Będzie dobrze, zorganizujesz się. I wszystko pójdzie jak z płatka.ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Marcel zrobił mi dziś niezły numer. Wsadziłam go do bujaka, zapiełam w pasy. Poszłam do kuchni i za chwilę słyszę płacz. Pędzę do niego i co widzę, Marcel zwisa z bujaka tak że głowa jest na podłodze a nogi w powietrzu. Oczywiście nadal zapięty. Nic mu się nie stało na szczęście ale się wystraszył. Ja też wystraszyłam i więcej sam w bujaku nie zostanie nawet na chwilę.
iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyAnia g niech synus rosnie dalej zrdowo! Gosia, nie wiem, jakie wyniki, ale dobrze, ze dobre. Arwena, fajnie, ze zajrzalas taka uregulowana do nas. Simba, ja Ci qrwa dam urlop! Urlop to se w pracy mozesz wziac, a nie tu!
Dedykacja dla klubiku sfochanych chopow: niech idom na kebaba!ania.g, kapturnica, Sabina, iwcia77, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Oj, to Ty będziesz sobie musiała sprawić wózek rok po roku
Ja liczę na taką super dostawkę do wózka, na której to starsze stoi. Liczę i liczę
Będzie dobrze, zorganizujesz się. I wszystko pójdzie jak z płatka.iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Z końca swiata to się do lekarza samochodem dłuuuugo jedzie a nie piechotą chodzi.
A że komunikacja taka u mnie, to fakt, bo ja już na wsi mieszkam, więc autobysy poza szczytem to mam raz na godzinę i do 21.25. A na pętlę zajdę na nogach w 20-25min.
stara.krycha, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013