35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kiedyś czytałam coś o LD, nawet mam nagrania - bardzo mnie relaksują - ale jestem za mało zaangażowana chyba.
Za to udaje mi się czasem zautohipnotyzowaćBoski stan
stara.krycha, malgos741, Heretyczka, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Kiedys mialam prorocze sny. Zawsze wiedzialam, kiedy ktos bliski spodziewa sie dziecka. Odkad sama sie staram, sny sie zepsuly
Cos jednak musi byc na rzeczy z tymi przerzutkami...
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:a nie trujesz sie niczym?
Krakonka, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Leki ostroznie, tylko na bol glowy, czasem nospa. Papierosow nie pale, niestety biernie przy mezu czasem. Alkohol wbrew postom tutaj wcale nie az tak duzo. Nawet unikam pol magnetycznych, w sypialni nie ma zadnych urzadzen na prad. Nie wiem co jeszcze moze truc? Tesciowa?
Nerwy mogą truć. I woda.
A według mojej teściowej źli ludzie. Wodę ona naprawia jakimiś kamykami czy czyms takim (one leżą w wodzie, potem się ją zlewa, filtuje i wrzuca inne kamyki), a na złych ludzi to zamawia jakiegoś gościa, który magicznie pozbawia ich wpływu na daną osobę. Autentycznie. To znaczy nie wiem czy on autentycznie działa, bioenergoterapeuta chyba, ale ona tak robi i w to wierzy. A wiara czyni cuda...
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
godzinka za mną i odliczanie... ale burza była
megan8 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Nerwy mogą truć. I woda.
A według mojej teściowej źli ludzie. Wodę ona naprawia jakimiś kamykami czy czyms takim (one leżą w wodzie, potem się ją zlewa, filtuje i wrzuca inne kamyki), a na złych ludzi to zamawia jakiegoś gościa, który magicznie pozbawia ich wpływu na daną osobę. Autentycznie. To znaczy nie wiem czy on autentycznie działa, bioenergoterapeuta chyba, ale ona tak robi i w to wierzy. A wiara czyni cuda...Krakonka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4