35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kiedyś czytałam coś o LD, nawet mam nagrania - bardzo mnie relaksują - ale jestem za mało zaangażowana chyba.
Za to udaje mi się czasem zautohipnotyzować
Boski stan
stara.krycha, malgos741, Heretyczka, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynikt nie jest jasnowidzem sam dla siebie, tak juz jeststara.krycha wrote:Kiedys mialam prorocze sny. Zawsze wiedzialam, kiedy ktos bliski spodziewa sie dziecka. Odkad sama sie staram, sny sie zepsuly
Cos jednak musi byc na rzeczy z tymi przerzutkami...
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeki ostroznie, tylko na bol glowy, czasem nospa. Papierosow nie pale, niestety biernie przy mezu czasem. Alkohol wbrew postom tutaj wcale nie az tak duzo. Nawet unikam pol magnetycznych, w sypialni nie ma zadnych urzadzen na prad. Nie wiem co jeszcze moze truc? Tesciowa?Heretyczka wrote:a nie trujesz sie niczym?
Krakonka, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Leki ostroznie, tylko na bol glowy, czasem nospa. Papierosow nie pale, niestety biernie przy mezu czasem. Alkohol wbrew postom tutaj wcale nie az tak duzo. Nawet unikam pol magnetycznych, w sypialni nie ma zadnych urzadzen na prad. Nie wiem co jeszcze moze truc? Tesciowa?

Nerwy mogą truć. I woda.
A według mojej teściowej źli ludzie. Wodę ona naprawia jakimiś kamykami czy czyms takim (one leżą w wodzie, potem się ją zlewa, filtuje i wrzuca inne kamyki), a na złych ludzi to zamawia jakiegoś gościa, który magicznie pozbawia ich wpływu na daną osobę. Autentycznie. To znaczy nie wiem czy on autentycznie działa, bioenergoterapeuta chyba, ale ona tak robi i w to wierzy. A wiara czyni cuda...
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
godzinka za mną i odliczanie... ale burza była
megan8 lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiara nie ma nic wspólnego z działaniem bioenergoterapeuty.Krakonka wrote:Nerwy mogą truć. I woda.
A według mojej teściowej źli ludzie. Wodę ona naprawia jakimiś kamykami czy czyms takim (one leżą w wodzie, potem się ją zlewa, filtuje i wrzuca inne kamyki), a na złych ludzi to zamawia jakiegoś gościa, który magicznie pozbawia ich wpływu na daną osobę. Autentycznie. To znaczy nie wiem czy on autentycznie działa, bioenergoterapeuta chyba, ale ona tak robi i w to wierzy. A wiara czyni cuda...
Krakonka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4