35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli wrote:Hej dziewczyny,dawno mnie nie było,ale chcę się trochę pochwalić. wczoraj mieliśmy połówkowe, mała Amelia Lilly rośnie zdrowo,choć nie udało się wziąć wszystkich pomiarów bo cały czas spała chyba,albo było jej tak wygodnie że nie chciała się ruszyc.pani mnie pół godziny skanowała,kazała podskawiwac, kręcić się na tej kozetce,potem wysłała zjeść batonik i wypić cole znowu skakanie no i nic,mała się nie ruszyła.za 3 tyg wracam powtórzyć, boniemogla dobrze zbadać serduszka.no i mam dość nisko łożysko,ale mówią że to się może jeszcze zmienić, więc będę monitorowania częściej.reszta wygląda ok.Bardzo się cieszymy na małą corunie,pozdrowienia i wytrwałości
Powodzenia i szczęśliwego rozwiązania życzę
AsiaPoli, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ach, od wczoraj chodzi mi po głowie. Kapta, czy Ty nadal bierzesz nadal metforminę czy odstawiłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 09:10
Krakonka, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - może potrzebujesz czasu - dopiero zdjęłaś aparat. Ubytki do wyleczenia, a przebarwienia może z czasem jednak się domyją i wyrównają...?
Dodam jeszcze, że czyszczenie w niektórych miejscach bolało jak cholera, takie wrażliwe się zrobiły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 09:12
-
kapturnica wrote:Mi raz juz zszedl tak paznokiec i to na duzym palcu
Wygladalo to ohydnie .
stara.krycha, kapturnica, Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Hej dziewczyny,dawno mnie nie było,ale chcę się trochę pochwalić. wczoraj mieliśmy połówkowe, mała Amelia Lilly rośnie zdrowo,choć nie udało się wziąć wszystkich pomiarów bo cały czas spała chyba,albo było jej tak wygodnie że nie chciała się ruszyc.pani mnie pół godziny skanowała,kazała podskawiwac, kręcić się na tej kozetce,potem wysłała zjeść batonik i wypić cole znowu skakanie no i nic,mała się nie ruszyła.za 3 tyg wracam powtórzyć, boniemogla dobrze zbadać serduszka.no i mam dość nisko łożysko,ale mówią że to się może jeszcze zmienić, więc będę monitorowania częściej.reszta wygląda ok.Bardzo się cieszymy na małą corunie,pozdrowienia i wytrwałości
ale dobrze że przynosisz takie świetne wiadomości. Gratuluję i niech córka zdrowo rośnie
caffe, AsiaPoli, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Caffe, ty też bidoku
ja byłam przekonana, że co jak co ale czucie w poliku dawno już wróciło. A to prawda z tymi aparatami, czytałam gdzieś, że pod nimi zęby się psują łatwo bo tak trudno je tam doczyscic. I po co to prostowac jak zaraz wszystkie popsute będą? Jeśli to mały problem to chyba bym się nie zdecydowała. Nie wiem.
caffe lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Caffe, ty też bidoku
ja byłam przekonana, że co jak co ale czucie w poliku dawno już wróciło. A to prawda z tymi aparatami, czytałam gdzieś, że pod nimi zęby się psują łatwo bo tak trudno je tam doczyscic. I po co to prostowac jak zaraz wszystkie popsute będą? Jeśli to mały problem to chyba bym się nie zdecydowała. Nie wiem.
Najchętniej bym się ich wszystkich pozbyła, ale co dalej...ComeToMeBaby, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDalej cwicze
wytrwalabym do bety we wtorek
ale jutro chlop ma urodziny
Spadam za chwile na ogrodek
bede wieczorkiem
A jutro rano wyprawa do WroclawiaComeToMeBaby, ania.g, gretka, caffe, stara.krycha, Bozia3, kapturnica, Aasiula, Magdala, efcia, iwcia77, gosia7122, Mega, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dalej cwicze
wytrwalabym do bety we wtorek
ale jutro chlop ma urodziny
Spadam za chwile na ogrodek
bede wieczorkiem
A jutro rano wyprawa do WroclawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 09:34
kkisia, caffe, stara.krycha, Krakonka, Bozia3, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W ciazy nie wolno brac metki ..A przynajmniej tak twierdfzi i endo i gin i diabeto.Wiem ,ze za granica biora w ciazy.
Wczoraj trafiłam na taki artykuł:
http://www.forumginekologiczne.pl/artykul/czy-stosowanie-metforminy-podczas-ciazy-przyczynia-sie-do-polepszenia-wynikow-ciazowych-u-kobiet-z-zespolem-policystycznych-jajnikow/7304.html
Pomyślałam, że choć to tylko notka, ale może dałoby się dotrzeć do konkretnych badań popartych nazwiskami itp. Wygląda to obiecująco.
Myslę też pod kątem siebie, bo teraz biorę, a byłam w górnej granicy cukrowej w grudniu, więc w ciązy (daj Borze i Puszczo) z pewnością byłabym zagrożona.Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013