35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Ale wiecie co, klimat ewidentnie sie zmienia. 38 stopni na polnocy europy we wczesnm czerwcu
Licze na troche ciepelka jak bede za tydzien w kraju naszym, ale nie 38 stopni.
Mialam tez sie lansowac z Morkiem.Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Kapta Ja jak bylam na wakacjach kiedys to idac plaza walnelam plaluchem w kamien
Boze jak bolalo paluch zlamany , bylo widac
Po powrocie do kraju poszlam do lekarza I faktycznie zlamanie
Nie wkladali mi w gips , lekarz zalecil mocowanie plastrem do zdrowego palucha I drewniaki
Takie zwykle trepy Idealne na zlamanie paluchy
Ppalec w nich nie bolal I byl unieruchomiony
Polecam to byly jedyne buty w ktorych moglam lazic -
ComeToMeBaby wrote:Gretka, tyle czasu we dwoje
fajnie, że u ciebie do przodu, trzymam kciuki.
Dzięki, tak, dziś już jestem fit, jak to pięknie określiłaś. Od rana już nie ma plamienia, chyba że w dzień coś się jeszcze pokaże. Wczoraj wieczorem jeszcze plamiłam. Podbrzusze chyba też fit, ale na razie się nie przemęczam - leżę w łóżku i wertuję internety
Kawkę robię, któraś chętna?
martwi mnie tylko czy znowu mi sie ivf nie przesunie, a jesli tak czy chlop dostanie wolne, bo krzywo patrza ze mc na zwolnieniu....ech zawsze cos, ale z kregoslupem sie ciesze , bo tak sie nie da zyc....ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:O kurdę, to powiem ci, konkretnie
W taki upal nawet mlody sie mniej rusza i na zaczepki machnie czasem odnozem.Jak tylko chlodniej to rzuca girami na prawo i lewo.
A starszy cwaniak po zachodniej stronie domu ma chlodzik i łajza spi dalej.A niech spi cały tydzien mial zagoniony .No i najwazniejsze ,ze wszystko juz ma pozaklepywane na koniec roku.stara.krycha, Aasiula, caffe, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Uff, ale u nas duszno. W nocy była bieżą ale zamiast ulgi zrobiła sie saunarano obskoczyłam sklepy i teraz dochodzę do siebie.
Myślałam ze jakieś raporty z sikania będą a tu nic
Kapta, współczuje... Moze powinien zobaczyć to lekarz
Miłego dnia!caffe, ania.g, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Młp i podkarpacie zawsze w lato byly mega upalne..Ale sadze ,że slonce nie zeliło az tak jak teraz.Ja wspoółczuje tym w betonie mieszkających bo u mnie i tak sad i trawnik daje troche chlodu...
-
Natka_79 wrote:No właśnie ja tak mam, wokół mury... Byłam pewna ze w kamienicy to bedzie luz latem a tu dupa. Mury i beton sie nagrzewają i trzeba kilku dni aż wystygną
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
witam sie kawka w ten piekny dzionek
u nas gooooooorąco
wczorajszy koncert i pokaz laserów był super
dzisiaj w planach lot balonem ( ale tylko w planach, bo mam stracha wiec nie wiem czy sie zdecyduje)
rejs statkiem z Makłowiczem, a wieczorem koncert Ani Wyszkoni i iluminacja z okazji 110 lecia mostu, mam nadzieje ze bedzie efetownie i uda mi sie zrobic kilka zdjeć
miłego weekendowania
no i kciuki za wszystkie potrzebujące
a chorowitym zdrówkastara.krycha, anna maria, Aasiula, ania.g, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:witam sie kawka w ten piekny dzionek
u nas gooooooorąco
dzisiaj w planach lot balonem ( ale tylko w planach, bo mam stracha wiec nie wiem czy sie zdecyduje)
rejs statkiem z Makłowiczem, a wieczorem koncert Ani Wyszkoni i iluminacja z okazji 110 lecia mostu, mam nadzieje ze bedzie efetownie i uda mi sie zrobic kilka zdjeć
miłego weekendowania
a chorowitym zdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 11:51
Aasiula, anna maria, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Efcia chyba do Ciebie przyjade i sie z Toba wybiore tyle atrakcji,az pozazdroscicefcia wrote:witam sie kawka w ten piekny dzionek
u nas gooooooorąco
miłego weekendowania
a chorowitym zdrówkastara.krycha, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pogodynka radzi:w Taki upal zabronione jest wychodzenie z domu ciezarnym
,reszta towarzystwa ma nakaz prasowania schlodzona woda
stara.krycha, efcia, caffe, Aasiula, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, Dziobak, gosia7122, iwcia77, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny to zapraszam za rok
u nas co roku "Rybobranie" i 3 dni atrakcji
dla dzieci oczywiscie wesole miasteczko, przejażdzka kucykiem i takie tam
wszystko sie dzieje w dolnej czesci miasta w porcie przy Odrze, wiec w taki upał rewelacja
a dla amatorów gotowania konkurs kulinarny i pokazy kulinarne Makłowicza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 12:04
Aasiula, kapturnica, stara.krycha, ania.g, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77, Sabina, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Moj dzisiejszy chlebek orkiszowy z czarnuszka i slonecznikiem na zakwasie żytnim
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/793cc63abc43.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/883bee068361.jpgstara.krycha, ania.g, Zofia8, Aasiula, Krakonka, ComeToMeBaby, Margolcia88, efcia, Heretyczka, gosia7122, iwcia77, Sabina, kkisia, paszczakin, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj dzisiejszy chlebek orkiszowy z czarnuszka i slonecznikiem na zakwasie żytnim
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/793cc63abc43.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/883bee068361.jpgkapturnica, Krakonka, efcia lubią tę wiadomość