35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:No właśnie, tak do mnie potem dotarło, że coś słyszał tyle że nie wiedział dokładnie co. Bo wg mojej ogólnej wiedzy to raczej niczym się nie różnią poza kosztami. Tak?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Drogie Brawo mam pytanie
wczoraj- 8dpo mialam bardzo, ale to bardzo mocny ból w dole brzucha, coś jakby ktoś mi wyrywał jajniki, ból trwał z pół godziny raz mocniej, raz lżej
co to moze oznaczać ?
nigdy czegoś takiego nie mialam, nawet przy torbielach -
nick nieaktualnyefcia wrote:Drogie Brawo mam pytanie
wczoraj- 8dpo mialam bardzo, ale to bardzo mocny ból w dole brzucha, coś jakby ktoś mi wyrywał jajniki, ból trwał z pół godziny raz mocniej, raz lżej
co to moze oznaczać ?
nigdy czegoś takiego nie mialam, nawet przy torbielach
Taka owulacja?efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Drogie Brawo mam pytanie
co to moze oznaczać ?
nigdy czegoś takiego nie mialam, nawet przy torbielach
zaraz,ale 8 dni po czym?efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:takie bolesne?
w kwietniu bylam w ciazy i nic takiego nie miało miejsca
jest to mozliwe?
ciezarowki doradzcie
Ja nie byłam nigdy w ciąży, więc rzeczywiście niech się wypowiedzą osoby doświadczone.
Ja zaś się poważnie zastanawiam, na ile mój stres związany z pracą, nieustanna praca i myślenie o pracy ma wpływ na brak ciąży....efcia, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Efcia, różnie to może być. Może być zagnieżdżenie ale niekoniecznie. Poszukaj może na forum w innych wątkach. Ja nie wiem, ale jeśli będzie się to utrzymywać to może warto sprawdzić u gin co się dzieje. Każdy organizm inaczej reaguje.
efcia lubi tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Ja zaś się poważnie zastanawiam, na ile mój stres związany z pracą, nieustanna praca i myślenie o pracy ma wpływ na brak ciąży....
efcia, stara.krycha, Margolcia88, Krakonka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mnie w sumie też, bo co innego literówka, a co innego jak czytasz i oczy szczypią
to tylko z korzyścią dla wszystkich. Żadna chyba nie przedstawiała pani zaświadczenia o dysleksji, dysortografii, dys...reszty?
i nie zaslaniac sie , ze juz dlugo za granica i takie tam terefere pierdoly
witam sie
aniag- swietnie , ze wszystko gra i buczy
w imieniu Ivo dziekuje za komplementyefcia, stara.krycha, Margolcia88, Magda*, anna maria, macduska, gosia7122, Sabina, Bozia3, kkisia, Dorka.1979, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Iwcia, Ivo do schrupania
I te sliczne oczeta i pulchniutkie lapki
Efcia, nigdy tak nie mialam. Bol implementacyjny jesli juz wystepuje to jest raczej niewielki. To Twoj pierwszy cykl po poronieniu, wiec moze z tym jest to zwiazane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 14:41
Magda*, efcia, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
efcia wrote:Drogie Brawo mam pytanie
co to moze oznaczać ?
nigdy czegoś takiego nie mialam, nawet przy torbielachanna maria, efcia, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywtam ,troszké deszczowo niestety
za potrzebujáce kciuki i dobre mysli
reszcie poprostu milego dnia
ja ostatnimi czasy mam glowe nabitá przeroznymi waznymi sprawami i zero miejsca na przyjaciólki czy zycie spoleczne
remont ktory robie u mamy ''telefonicznie'' tez zabiera sporo energii,koszta oczywiscie wyzsze niz oczekiwane
pilnuje Nadii ktora robi prezentacje do szkoly,a robi to w tépie slimaczym,wiec caly dzin jestem przy niej uwieziona.
Jeszcze inne trudne sprawy mieszkaniowe i problemy urzedem podatkowym,nic z naszej winy ale by to udowodnic trzeba sie wysilic by eksta 10 000 euro nie musiec placic.
Planujemy tez zmiane miejsca zamieszkania.....przed porodem oczywiscie
takze wiecie ...trudno tochu ,nom
efcia, ComeToMeBaby, gosia7122, ania.g, Krakonka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyide robic humms i zaraz muse zerknác na przepis Waci na spod do mazurka,
planuje powtorke bo calkiem dobry byl na swieta
ach ,no chleb z piekarnika trzeba wyjác.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 14:58
macduska, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość