35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak, w taka pogodę mam przerąbane. Dlatego chcemy założyć klime tylko kto wie kiedy administracja wyda zgodę
i czy w ogóle nie bedą marudzić bo układ ścian jest do bani i nie ma za bardzo gdzie tego umieścić
Chlebek ekstra!!!kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Daj troche
Ciekawe jak po orkiszu bedzie u mnie z cukrem.Żytni generalnie byl super ale mi sie zytnia mąka skonczyla .Więc proba z orkiszowa jest
stara.krycha, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam czarnuszkę. Po prostu kocham. Kminek też, ale bez nasionek, sam smak, więc mielę, albo robię wywar. Moja najulubieńsza zupa, to kminkowa
Ciekawe, czy czarnuszkową dałoby się zrobić...ania.g, ComeToMeBaby, Heretyczka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Uwielbiam czarnuszkę. Po prostu kocham. Kminek też, ale bez nasionek, sam smak, więc mielę, albo robię wywar. Moja najulubieńsza zupa, to kminkowa
Ciekawe, czy czarnuszkową dałoby się zrobić...stara.krycha, Krakonka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNic, majtki na dupe i ide dac kosmetyczce zarobic. Na odchodne powiem Wam jeszcze, ze na szczescie plodne sie koncza, ale pojecia nie mam, jak tu dzis
ustrzelic po balach? Bo przed to sie nawet nie zobaczymy. I tak oto nastala historyczna chwila: ostatni dzwonek na poczecie przed antusiami niniejszym zadzwonil. Amen.
kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Uwielbiam czarnuszkę. Po prostu kocham. Kminek też, ale bez nasionek, sam smak, więc mielę, albo robię wywar. Moja najulubieńsza zupa, to kminkowa
Ciekawe, czy czarnuszkową dałoby się zrobić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 12:27
Krakonka lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Nic, majtki na dupe i ide dac kosmetyczce zarobic. Na odchodne powiem Wam jeszcze, ze na szczescie plodne sie koncza, ale pojecia nie mam, jak tu dzis
ustrzelic po balach? Bo przed to sie nawet nie zobaczymy. I tak oto nastala historyczna chwila: ostatni dzwonek na poczecie przed antusiami niniejszym zadzwonil. Amen.
stara.krycha, Aasiula, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Jestem. M dzwonił. On pojechał na zbiory truskawek do Szwecji. W zeszłym roku byliśmy razem, wiem jak tam wygląda, jak tam jest, co się robi. To dużo daje spokoju. Potrafię go sobie wyobrazić jak leży na łóżku z laptopem i gada ze mną. Jakoś to chyba daje ulgę w tesknocie.
U nich też gorąco, ładnie. Burzy brak. Znów mają popołudnie wolne, zbierają się właśnie nad morze. Korzystają póki jeszcze nie ma wielkiego wysypu na polach, bo za dwa trzy dni będą mieli full roboty.
Rozmawialiśmy między innymi o planach w sprawie dziecka. O moim ginie, jego badaniu po powrocie, lekarzu, laparo, in vitro, plemniorach. Odpowiedziałam wczorajszy dokument na temat duńskich dawców spermy i doszliśmy do wniosku że raczej oboje nie chcielibyśmy obcej spermy, może obce jajeczko tak, bo i tak ciąża rozwijałaby się we mnie, więc swój udział w ciąży niewątpliwie bym miała, jednak sperma to fizycznie jedyny element, który może dać mi m, obca byłaby obca. M mówi że on też by chyba nie chciał obcego dawcy, ogólnie trudny temat, więc zrobi wszystko by poprawić jakość swojej. Rozmawialiśmy o punkcji jąder i zamrażaniu nasienia. Bardzo rzeczowo ze mną rozmawiał, widzę, że mu zależy aby zrobić wszystko co w jego mocy.
Mówił, że mam się zorientować jaka jest różnica pomiędzy in vitro prywatnie a rządowo, pomijając kwestie cenowe. Bo ponoć przy rządowym nie mrożą zarodków, coś słyszał od kolegi co miał podchodzić. Ja na początku nie zjarzyłam, ale to chyba chodzi o te słuchy, że Duda o tym mówił w kampanii, że nie chce mrożenia?kapturnica, ania.g, Sabina, Bozia3, Krakonka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
P.s.kawę wszystkim chętnym zrobiłam w międzyczasie i rozdałam (Kapta, sorry nie mam bitej śmietany ani rurki czekoladowej), mam nadzieję że wszystkie dostrzegły i kawy nie wystygły
kapturnica, gretka, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kometa normalnie sa mrozone zarodki w panstwowym ivf .A to dudzior chce zakazac wlasnie ich mrozenia.