35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Wpadam tylko sie przywitac i zmienic buty. Za chwile robie sie na bostwo i witaj swiecie imprez i bali!
Milej soboty zycze!kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, Bozia3, efcia, SolarPolar, gosia7122, Mega, beates, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Wczoraj trafiłam na taki artykuł:
http://www.forumginekologiczne.pl/artykul/czy-stosowanie-metforminy-podczas-ciazy-przyczynia-sie-do-polepszenia-wynikow-ciazowych-u-kobiet-z-zespolem-policystycznych-jajnikow/7304.html
Pomyślałam, że choć to tylko notka, ale może dałoby się dotrzeć do konkretnych badań popartych nazwiskami itp. Wygląda to obiecująco.
Myslę też pod kątem siebie, bo teraz biorę, a byłam w górnej granicy cukrowej w grudniu, więc w ciązy (daj Borze i Puszczo) z pewnością byłabym zagrożona.
Jak bylam u endo w 6tyg ciazy to dopytywalam o to i stwierdzil ,ze on kategorycznie by mi odradzal brac ja w ciazy dlatego stwierdzilam ,ze nie ebde ryzykowalaKrakonka lubi tę wiadomość
-
A czy u nas w ogóle można przeprowadzać takie badania? Bo jeśli nie to jakies błędne koło.
Czyli w zasadzie decyzja w razie czego należałaby do mnie...
Z drugiej strony każda taka decyzja jest nasza, bo od nas zależy, czy zaufamy lekarzowi, czy poszukamy innego.
No nic, na razie nie jestem nawet w ciązy, więc nie mam się co zastanawiać.Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:A czy u nas w ogóle można przeprowadzać takie badania? Bo jeśli nie to jakies błędne koło.
Czyli w zasadzie decyzja w razie czego należałaby do mnie...
Z drugiej strony każda taka decyzja jest nasza, bo od nas zależy, czy zaufamy lekarzowi, czy poszukamy innego.
No nic, na razie nie jestem nawet w ciązy, więc nie mam się co zastanawiać.
Ja zaufalam lekarzom i dalam sobie spokoj a metka mi zostanie na branie po karmieniu bo ma dlugi termin waznosci -
hejka
podczytuje ale nie mam jak pisac bo m prawie "wisi" mi na ramieniu i jeszcze ma 2 tyg l4- oszaleje chyba
w koncu doczekalam sie jakis konkretow od mojej lekarki w sprawie mego kregoslupa- czekam na tel ze szpitala- pewnie zastrzyk z hydrokortyzonu- pytalam czy to nie bedzie kolidowac z visanne i sie nie dowiedzialam- mam nadzieje ze ivf mi sie nie odwlecze....
a i ogladalismy mieszkanie - chyba bedziemy zmieniac- fajnie - tylko jak mysle o przeprowadzce i szorowaniu przed zdawaniem starego to ju mi slabo (super szcegolowe tut. przepisy)
itd, itd
Ania G, Asia Poli super !
Caffe, Kapta- wspolczuje absolutnie zadne atrakcje macie
Kometa rozumiem ze juz jestes fit po przejsciach szpitalnych?
Wstystkim prasujacym i nie udanego weekenda!!!!
macduska, ComeToMeBaby, stara.krycha, caffe, kapturnica, Magdala, ania.g, efcia, iwcia77, gosia7122, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
gretka -
Dzien dybry
Melduje ze nie testowałam , poczekam jeszcze
@dalej niet
Wole dostać @ niz zobaczyc ta jebana jedna kreskęale oczywiście trzymajcie kciuki
zeby @ nie było
Miłej soboty ,ja juz w drodze do WarszawkiComeToMeBaby, caffe, kapturnica, Krakonka, macduska, Magdala, gretka, ania.g, efcia, SolarPolar, Sabina, iwcia77, gosia7122, Mega, beates, Arwena, kkisia, paszczakin, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Gretka, tyle czasu we dwoje
fajnie, że u ciebie do przodu, trzymam kciuki.
Dzięki, tak, dziś już jestem fit, jak to pięknie określiłaś. Od rana już nie ma plamienia, chyba że w dzień coś się jeszcze pokaże. Wczoraj wieczorem jeszcze plamiłam. Podbrzusze chyba też fit, ale na razie się nie przemęczam - leżę w łóżku i wertuję internety
Kawkę robię, któraś chętna?Aasiula, caffe, Krakonka, Magdala, efcia, iwcia77, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja nie
Ale każdy inaczej ma
Ja testuję 2-3 dni przed terminem @, bo to dla mnie 2 dni mniej napięcia.
Ale rozumiem. Z każdym dniem zwiększa się szansa na drugą kreskę
Zajętego łikendu, AsiulaAasiula, Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Bry
CaffeNic Ci biedaku ne poradze. Bedzie dobrze z czasem. Tule.
Ale Kapcie moge cos opowiedziec. Dwa lata temu wracalam latem do domu w klapkach. Szlam szybko I na zakrecie przywalilam z rozpedem stopa w betonowy kraweznik. Dokladnie malym palcem. Nie posikalam sie, ale nogi z bolu mi sie zgiely I padlam na tylek. Bylam pewna, ze palec zlamany. To byl chyba najbardziej intensywny bol w moim zyciu. Palec oczywiscie spuchl, zmienial kolory I bolal, bolal, bolal. Do padziernika chodzilam w klapkach, bo zadne buty nie wchodzily w gre. Tez robilam rozne oklady. Nie bylam u lekarza. Trche to olalam, bo maly palec to byl. Oczywiscie bol przeszedl, ale jak pomacam go reka to czuje lekki bol do dzis. I chyba nie zgina sie jak ten drugi.
No to wiem co przechodzisz. Sciskam. Bedzie dobrze, ale witajcie klapki na dlugo.
Jakos ponuro dzis. Kupilismy regal na ksiazki. Juz sie nie moge doczekac az skrecimy I zaczne ukladanie. W starym wszystko bylo wepchane na maksa I po dwa rzedy na polce.
I jeszcze aksamitek dokupilam na miejsce tych pozartych. I piekna, czerwona kule petuniowa, ktora zawiesilam na drzewie w czasie deszczu wczoraj.
Milego dzionka. Weekend. Korzystajcie kto moze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 10:56
stara.krycha, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, caffe, ania.g, efcia, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Kapta Ja jak bylam na wakacjach kiedys to idac plaza walnelam plaluchem w kamien
Boze jak bolalo paluch zlamany , bylo widac
Po powrocie do kraju poszlam do lekarza I faktycznie zlamanie
Nie wkladali mi w gips , lekarz zalecil mocowanie plastrem do zdrowego palucha I drewniaki
Takie zwykle trepy Idealne na zlamanie paluchy
Ppalec w nich nie bolal I byl unieruchomiony
Polecam to byly jedyne buty w ktorych moglam lazickapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Anna wlasnie sprawdzialm termometr(jest w sloncu ) i 38 jest Jprdole nie wychodze z domu No way
Ale wiecie co, klimat ewidentnie sie zmienia. 38 stopni na polnocy europy we wczesnm czerwcu
Licze na troche ciepelka jak bede za tydzien w kraju naszym, ale nie 38 stopni.
Mialam tez sie lansowac z Morkiem.efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Kometa, dzielna babo.
Bedzie drugi rzut kawy? Bo ja najpierw cos bym zjadla, a kawa potem.
to co? Robię kawę.
gretka, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Będzie. Bo się zasiedzialam i nie zrobiłam. M mnie zagadał. Grzecznie mnie za każdym razem teraz pyta jak się czuję
to co? Robię kawę.
stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość