35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi jak torbiel pekla na jajniku to stracilam przytomnosc z bólu.A wczesniej bolal brzuch i zrobilo mi sie niedobrze.efcia wrote:Dzieki za odzew

Jak sie powtórzy to pojde do lekarza, a moze to torbiel pękła, bo mi zawsze sie wchlanialy i nic nie bolalo
efcia, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Marcel zrobił mi dziś niezły numer. Wsadziłam go do bujaka, zapiełam w pasy. Poszłam do kuchni i za chwilę słyszę płacz. Pędzę do niego i co widzę, Marcel zwisa z bujaka tak że głowa jest na podłodze a nogi w powietrzu. Oczywiście nadal zapięty. Nic mu się nie stało na szczęście ale się wystraszył. Ja też wystraszyłam i więcej sam w bujaku nie zostanie nawet na chwilę.
moja już dwa razy wyleciała a byliśmy w pokoju,wystarczy chwila nieuwagi ja zakupiłam właśnie nowy bujak taki dla większego malucha do 18 kg jest stabilniejszy i taki kręcący i wyginający się malec już z niego nie wyleci.
efcia, iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To pokaż jak wygląda, ja mam taki do 15 kg.gosia7122 wrote:moja już dwa razy wyleciała a byliśmy w pokoju,wystarczy chwila nieuwagi ja zakupiłam właśnie nowy bujak taki dla większego malucha do 18 kg jest stabilniejszy i taki kręcący i wyginający się malec już z niego nie wyleci.Matka fantastycznej 4

-
Ja mam ostatnio straszna faze na hummusa, robie przynajmniej raz w tygodniu.Magda* wrote:http://www.jadlonomia.com/2012/11/hummus-idealny.html
moj ulubiony hummus,jak ktos lubi to polecam ten wlasnie przepis
Ale: nie mam tahini, sezam praze i miele sama - genialny daje smak i aromat, szczegolnie jak sie odrobine za mocno podprazy
Cecierzyce mam z puszki, wiec mam z glowy gotowanie, zeby hummus mial odpowiednia konsystencje, dodaje zalewy z puszki.
Cala robota to 15 min.
ania.g, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam remont i tez koszty lazienki mnie rozwalily
Magda* wrote:wtam ,troszké deszczowo niestety
za potrzebujáce kciuki i dobre mysli
reszcie poprostu milego dnia
ja ostatnimi czasy mam glowe nabitá przeroznymi waznymi sprawami i zero miejsca na przyjaciólki czy zycie spoleczne
remont ktory robie u mamy ''telefonicznie'' tez zabiera sporo energii,koszta oczywiscie wyzsze niz oczekiwane
pilnuje Nadii ktora robi prezentacje do szkoly,a robi to w tépie slimaczym,wiec caly dzin jestem przy niej uwieziona.
Jeszcze inne trudne sprawy mieszkaniowe i problemy urzedem podatkowym,nic z naszej winy ale by to udowodnic trzeba sie wysilic by eksta 10 000 euro nie musiec placic.
Planujemy tez zmiane miejsca zamieszkania.....przed porodem oczywiscie
takze wiecie ...trudno tochu ,nom
Magda* lubi tę wiadomość
-
My po remoncie 2 lazienek, w tym zrobieniu jednej z innego pomieszczenia... Nas to zabila cena pracy hydraulika ( nie mozna robic tego samemu w No ), bo wszystko inne mielismy z Pl. Duuuuuzo taniej.anna maria wrote:Ja tez mam remont i tez koszty lazienki mnie rozwalily

iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:ide wyrabiac ciasto na mazurek razy dwa

U nas na takie upały to schodzą galaretki z owocami, serniki na zimno, ewentualnie cienkie kruche, dużo owoców, troszkę kruszonki, od wielkiego dzwonu pavlova.
Magda*, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Ejze, Pavlova nie robilam nigdy. Ba, nie wiedzialam co to jest. I wyguglalam. I lece po mascarpone, bedziem beze piec...Krakonka wrote:U nas na takie upały to schodzą galaretki z owocami, serniki na zimno, ewentualnie cienkie kruche, dużo owoców, troszkę kruszonki, od wielkiego dzwonu pavlova.
Guru moje, wybacz...Jutro zrobie podwojny trening...
iwcia77, Arwena, efcia, Krakonka, kkisia, SolarPolar, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tez na polproduktach jadé,cieciorka ze sloika,tahini ze sloika+cytryna i czosnek.Dziobak wrote:Ja mam ostatnio straszna faze na hummusa, robie przynajmniej raz w tygodniu.
Ale: nie mam tahini, sezam praze i miele sama - genialny daje smak i aromat, szczegolnie jak sie odrobine za mocno podprazy
Cecierzyce mam z puszki, wiec mam z glowy gotowanie, zeby hummus mial odpowiednia konsystencje, dodaje zalewy z puszki.
Cala robota to 15 min.
Hummus w lodówce juz stoi
spod na mazurka zarazdo piekarnika wstawiam
mleko kokosowe +daktyle na mase zaraz sie bedá gotowac
chleb juz wystygniety
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość