35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:Dzieki za odzew
Jak sie powtórzy to pojde do lekarza, a moze to torbiel pękła, bo mi zawsze sie wchlanialy i nic nie bolaloefcia, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Marcel zrobił mi dziś niezły numer. Wsadziłam go do bujaka, zapiełam w pasy. Poszłam do kuchni i za chwilę słyszę płacz. Pędzę do niego i co widzę, Marcel zwisa z bujaka tak że głowa jest na podłodze a nogi w powietrzu. Oczywiście nadal zapięty. Nic mu się nie stało na szczęście ale się wystraszył. Ja też wystraszyłam i więcej sam w bujaku nie zostanie nawet na chwilę.
moja już dwa razy wyleciała a byliśmy w pokoju,wystarczy chwila nieuwagi ja zakupiłam właśnie nowy bujak taki dla większego malucha do 18 kg jest stabilniejszy i taki kręcący i wyginający się malec już z niego nie wyleci.efcia, iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:moja już dwa razy wyleciała a byliśmy w pokoju,wystarczy chwila nieuwagi ja zakupiłam właśnie nowy bujak taki dla większego malucha do 18 kg jest stabilniejszy i taki kręcący i wyginający się malec już z niego nie wyleci.Matka fantastycznej 4
-
Magda* wrote:http://www.jadlonomia.com/2012/11/hummus-idealny.html
moj ulubiony hummus,jak ktos lubi to polecam ten wlasnie przepis
Ale: nie mam tahini, sezam praze i miele sama - genialny daje smak i aromat, szczegolnie jak sie odrobine za mocno podprazyCecierzyce mam z puszki, wiec mam z glowy gotowanie, zeby hummus mial odpowiednia konsystencje, dodaje zalewy z puszki.
Cala robota to 15 min.ania.g, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam remont i tez koszty lazienki mnie rozwalilyMagda* wrote:wtam ,troszké deszczowo niestety
za potrzebujáce kciuki i dobre mysli
reszcie poprostu milego dnia
ja ostatnimi czasy mam glowe nabitá przeroznymi waznymi sprawami i zero miejsca na przyjaciólki czy zycie spoleczne
remont ktory robie u mamy ''telefonicznie'' tez zabiera sporo energii,koszta oczywiscie wyzsze niz oczekiwane
pilnuje Nadii ktora robi prezentacje do szkoly,a robi to w tépie slimaczym,wiec caly dzin jestem przy niej uwieziona.
Jeszcze inne trudne sprawy mieszkaniowe i problemy urzedem podatkowym,nic z naszej winy ale by to udowodnic trzeba sie wysilic by eksta 10 000 euro nie musiec placic.
Planujemy tez zmiane miejsca zamieszkania.....przed porodem oczywiscie
takze wiecie ...trudno tochu ,nomMagda* lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ja tez mam remont i tez koszty lazienki mnie rozwalily
iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:ide wyrabiac ciasto na mazurek razy dwa
U nas na takie upały to schodzą galaretki z owocami, serniki na zimno, ewentualnie cienkie kruche, dużo owoców, troszkę kruszonki, od wielkiego dzwonu pavlova.Magda*, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:U nas na takie upały to schodzą galaretki z owocami, serniki na zimno, ewentualnie cienkie kruche, dużo owoców, troszkę kruszonki, od wielkiego dzwonu pavlova.
Guru moje, wybacz...Jutro zrobie podwojny trening...iwcia77, Arwena, efcia, Krakonka, kkisia, SolarPolar, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja mam ostatnio straszna faze na hummusa, robie przynajmniej raz w tygodniu.
Ale: nie mam tahini, sezam praze i miele sama - genialny daje smak i aromat, szczegolnie jak sie odrobine za mocno podprazyCecierzyce mam z puszki, wiec mam z glowy gotowanie, zeby hummus mial odpowiednia konsystencje, dodaje zalewy z puszki.
Cala robota to 15 min.
Hummus w lodówce juz stoi
spod na mazurka zarazdo piekarnika wstawiam
mleko kokosowe +daktyle na mase zaraz sie bedá gotowac
chleb juz wystygniety
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość