35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:ja widuje tez z bilawá powieká
psst.sama mam na stanie niebieski i bialy
Ja raczej brązy, fiolety i róże.
Oczywiscie w stonowanych odcieniach.
Możecie polecić jakiś korektor, który nie spłynie z twarzy?
Co roku wyłażą mi takie brazowre plamki- pozostałość po zapaleniu mieszków włosowych. Niby niewielkie a wkurwiają...iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zaraz spadam na koncert kapeli góralskiej i pokaz ogni sztucznych!
Prowincja też się bawi! A co!
Jak tylko wyjmę ciasto z piekarnika!Mega, Magda*, kapturnica, gosia7122, iwcia77, efcia, Krakonka, kkisia, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
u mnie teściowa zrobiła ciasto biszkoptowe, przełożone kremem śmietanowym, a na wierzchu miała być galaretka z truskawkami, ale zostały tylko truskawki, galaretka wsiąkła w ciasto
ale i tak jest pyszne
macduska, kapturnica, Sabina, iwcia77, efcia, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
4-0 dla nas.Milik jedna i 3 gole Lewandowski.Piekne , zwłaszcza te w ostatnich minutach
Upał , duchota i łaże co moment pod prysznic.Schładzanie pomaga na chwile.Pierdyle jak tu wytrybic te upały ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 20:42
Sabina, efcia, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja raczej brązy, fiolety i róże.
Oczywiscie w stonowanych odcieniach.
Możecie polecić jakiś korektor, który nie spłynie z twarzy?
Co roku wyłażą mi takie brazowre plamki- pozostałość po zapaleniu mieszków włosowych. Niby niewielkie a wkurwiają...polecam
http://www.sephora.it/Make-up/Viso/Antiocchiaie-e-Correttore/Full-Cover-Crema-Camouflage-Nascondi-Imperfezioni/P19035Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 20:24
efcia, Krakonka, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:4-1 dla nas.Milik jedna i 3 gole Lewandowski.Piekne , zwłaszcza te w ostatnich minutach
Upał , duchota i łaże co moment pod prysznic.Schładzanie pomaga na chwile.Pierdyle jak tu wytrybic te upały ??
ja jakoś wyjątkowo dobrze znosiłam ciepłotę a bałam się upałów ,pod koniec tylko puchły mi nogi .W czerwcu to już miałam areszt domowy bo szyjka była miękka i musiałam się oszczędzać aby dotrwać do porodu.Mi jeszcze pomagało trzymanie nóg w misce z chłodną wodą.iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Czasy niebieskiej powieki to chyba juz dawno minely, co? Albo ja inne kobiety widuje.
Ja sie mejkapuje codziennie, delikatnie. Podkladzik, kosci policzkowe rozem musniete, kreska na powiekach, tusz. Wsio. Cienie od wielkiego dzwonu. Nienawidze szminek.
Ale sama sie lepiej czuje ciut umalowana, twarzyczka saute w naszym wieku nie zawsze wyglada zdrowo i ponetnie.
nieumalowana chciaz czysto wygladaMagda*, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Gosia7122- doczytalam ,ze jakies wyniki onkologiczne wyszly okej...wybacz -nie jestem w temacie: kto? ty? Marysia? ktos z rodziny? bo bardzo sie ciesze ,ze wogole sa dobre
trzym sie babo, proza zycia -znamy togosia7122, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Gosia7122- doczytalam ,ze jakies wyniki onkologiczne wyszly okej...wybacz -nie jestem w temacie: kto? ty? Marysia? ktos z rodziny? bo bardzo sie ciesze ,ze wogole sa dobre
trzym sie babo, proza zycia -znamy to
ja też się cieszę starsza córka miała w zeszłym roku stwierdzonego czerniaka i na szczęście jest ok .
W porę zostało wycięte ale strach jest.beates, efcia, Arwena, Krakonka, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wiecie co,to ciazowanie strasznie nakreca,wczoraj na przyklad czytalam o wieku przezywalnosci plodu.Wiecie,stststyki,procenty.Piszá ze juz niby 22 tygodniowy moze przezyc ale szanse by przezyc i byc zdrowym to po ukonczeniu 25 tyg raczej.A juz liczylam na jakies uspokojenie a tu nie ,ciágle ta niepewnosc.Mam nadzieje ze po 25 tyg poczuje sie troche lepiej,a moze dopiero po 30tym?
kto wie,zobaczymyiwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:ja też się cieszę starsza córka miała w zeszłym roku stwierdzonego czerniaka i na szczęście jest ok .
W porę zostało wycięte ale strach jest.
gosiu nie zamartwiaj sie juz, bedzie dobrze, wiem coś o tym
my tzn moj mężuś wygrał walke z chłoniakiem, wiec można pokonać tego "dziada"
pewnie córka musi teraz raz na rok sie badac, przynajmniej u nas tak bylo, przez 4 lata raz w roku badanie Petanna maria, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:a wiecie co,to ciazowanie strasznie nakreca,wczoraj na przyklad czytalam o wieku przezywalnosci plodu.Wiecie,stststyki,procenty.Piszá ze juz niby 22 tygodniowy moze przezyc ale szanse by przezyc i byc zdrowym to po ukonczeniu 25 tyg raczej.A juz liczylam na jakies uspokojenie a tu nie ,ciágle ta niepewnosc.Mam nadzieje ze po 25 tyg poczuje sie troche lepiej,a moze dopiero po 30tym?
kto wie,zobaczymyefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:http://kuchniapysznosciowa.blogspot.com/2013/06/94-kruche-ciasto-z-patkow-owsianych-z.html
Z tego przepisu, tylko mąkę też miałam owsianą przynajmniej większość.
Owoce nałożyłam od razu.
.
macduska też robiłam takie ciacho - pychaa jak szybko sie robi
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość