35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:u mnie teściowa zrobiła ciasto biszkoptowe, przełożone kremem śmietanowym, a na wierzchu miała być galaretka z truskawkami, ale zostały tylko truskawki, galaretka wsiąkła w ciasto
ale i tak jest pyszne
Mega powiedz teściowej ze galaretke wylewa sie dopiero jak tężeje, wtedy na pewno nie wchlonie sie w ciasto
choć wierze ze i tak było dobreMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:och rozumiem i podzielam,a ta granica przezywalnosci -wkroczenie w 25 tydz dalo ci troche ukojenia?
Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:gosiu nie zamartwiaj sie juz, bedzie dobrze, wiem coś o tym
my tzn moj mężuś wygrał walke z chłoniakiem, wiec można pokonać tego "dziada"
pewnie córka musi teraz raz na rok sie badac, przynajmniej u nas tak bylo, przez 4 lata raz w roku badanie Pet
badania ma częściej była w styczniu ,teraz w czerwcu i następne już we wrześniu ,głownie krew i usg węzłów . Pet miała w zeszłym roku dwa razy bo był nieczytelny w miejscu blizny.Sabina, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Gosiu, ja tez nie wiedzialam. Wyobrazam ile nerwow Was to kosztowalo
byłam w 7 miesiącu wtedy z Marysią to cud że nie urodziłam wcześniej.Sabina, Mega, Zofia8, Heretyczka, Krakonka, kkisia, macduska, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:kapta,a ty masz juz skurcze przepowiadajace?twardnieje ci brzuch czasami?
Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:bo mi brzuch twardnieje,kilka razy to zauwazylam po czy w trakcie orgazmu :>
czy to zle?moze powinnam o seksie zapomniec?Magda* lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:bo mi brzuch twardnieje,kilka razy to zauwazylam po czy w trakcie orgazmu :>
czy to zle?moze powinnam o seksie zapomniec?[/Q
mi twardniał ,brałam nospe i kładłam się aż przeszło ,miałam to kilka razy w ciągu dnia moja gin nazywała to stawianiem macicy.W czasie seksu nie wiem bo ja miałam zakaz.Urodziłam o czasie więc się nie martw ale może spytaj na wizycie.Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:a to moze mój tez dupsko wypina jak go tatus przygniata,he?
Magda*, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nawet na usg moze zmierzyc szyjke macicy czy jest odpowiednio dluga i zamknieta.Moj jeden mierzy na usg a drugi podczas badania ginekologicznego.Srednio u mnie jest zawsze 46mm . Zobacze w poniedzialek bo mam wizyte czy dalej ejst oki no i ile mlody juz wazy
Magda* lubi tę wiadomość
-
Drink wypity.
Na forum same ciężarówki (wypiłam zdrowie Wasze i Waszych dzieciaków)
Kompana do następnego drinka brak.
To idę do sąsiadki , może ona się skusi
PaMega, kapturnica, ania.g, Dorka.1979, kkisia, stara.krycha, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam na kolacje parówki z serem żółtym w cieście francuskim, zniknęły z prędkością światła
dłużej sie robi niż je
kapturnica, anna maria, gosia7122, ania.g, Dorka.1979, kkisia, macduska, stara.krycha, ComeToMeBaby, caffe, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Drink wypity.
Na forum same ciężarówki (wypiłam zdrowie Wasze i Waszych dzieciaków)
Kompana do następnego drinka brak.
To idę do sąsiadki , może ona się skusi
Paanna maria, Dorka.1979, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość