X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    U nas na takie upały to schodzą galaretki z owocami, serniki na zimno, ewentualnie cienkie kruche, dużo owoców, troszkę kruszonki, od wielkiego dzwonu pavlova.
    ale u nas wczoraj upal byl a dzis wietrznie i deszczowo,slonce zapomnialo o nas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 17:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ostatnio kiedy tak gorąco nie nakładam niczego na twarz, nawet maskary, tylko myje główe, delikatnie podsuszam i tak wychodze, musze przyznać że bardzo mi sie spodobało :)
    ja mam makeup od wielkiego dzwona tylko,
    tu wiele babek w ogole sie nie maluje i ja tez jakos swobodnie podchodze do swojego wizerunku,a tapety to mi sie z rosjankami albo turczynkami kojazá

Heretyczka, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    ja mam makeup od wielkiego dzwona tylko,
    tu wiele babek w ogole sie nie maluje i ja tez jakos swobodnie podchodze do swojego wizerunku,a tapety to mi sie z rosjankami albo turczynkami kojazá
    dokładnie
    u nas tez tylko ruskie albo polskie wymalowane
    niewiem dlaczego kobietom sie wydaje że wyglądaja lebiej z niebieską powieką?może one siebie tak widzą?

Magda*, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dokładnie
    niewiem dlaczego kobietom sie wydaje że wyglądaja lebiej z niebieską powieką?może one siebie tak widzą?
    o to to!
    fakt polke tez po makeupie poznasz i 'skórzanej' kurteczce
    a polaka po wlosach scinanych maszynká i bluzie z kapturem ;)

iwcia77, Heretyczka, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Nadia daleko w polu ze swoja prezentacjá,co dla mnie oznacza brak soboty i niedzieli i zajete wszystkie popoludnia ....oby do piatku ....

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dokładnie
    Czasy niebieskiej powieki to chyba juz dawno minely, co? Albo ja inne kobiety widuje.
    Ja sie mejkapuje codziennie, delikatnie. Podkladzik, kosci policzkowe rozem musniete, kreska na powiekach, tusz. Wsio. Cienie od wielkiego dzwonu. Nienawidze szminek.
    Ale sama sie lepiej czuje ciut umalowana, twarzyczka saute w naszym wieku nie zawsze wyglada zdrowo i ponetnie. ;)

Magda*, kapturnica, iwcia77, gretka, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masa kokosowa sie gotuje,spod pod mazurek piecze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    twarzyczka saute w naszym wieku nie zawsze wyglada zdrowo i ponetnie. ;)
    ojtam,ojtam :)

iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Jakbyście mogły na priva skrobnąć, ile Wam wyszło, byłabym wdzięczna.
    u mnie w trakcie,lazienka malutka mniej niz 4 na 4,drzwi nie ruszamy,juz jest ponad 10

Krakonka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm,zapomnialo mi sie nakluc spodu pod mazurek,i co teraz ? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    u mnie w trakcie,lazienka malutka mniej niz 4 na 4,drzwi nie ruszamy,juz jest ponad 10
    same materialy ok 6 tysiecy

Krakonka lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja najchętniej tylko tusz do rzęs :)

iwcia77, gosia7122, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    hmm,zapomnialo mi sie nakluc spodu pod mazurek,i co teraz ? ;)

Nic. Smaku raczej nie zmieni. :-)
    Witam się sobotnio.

Ja piekę kruche owsiane z truskawkami i rabarbarem.

Magda*, gosia7122, Mega, kapturnica, gretka, Sabina, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom,spod stygnie,masa tyz stygnie :)
    ja jak juz to puder mineralny-odrobina,roz-tez niewiele,leciutko rozowo-cielisty cien,braz kreseczka i maskara-ale lekko, nie pogrubiajaca razy 10 ;) no i brwi jasnym brazem lekko,ust nie ruszam,jedyco co jesli juz to pomadka ochronna

Dziobak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nic. Smaku raczej nie zmieni. :-)
    Witam się sobotnio.

Ja piekę kruche owsiane z truskawkami i rabarbarem.
    to kruche to pewnie proporcje podobne do mazurkowego,a kiedy nakladasz truskawki i rabarbar i w jakiej postaci?

macduska lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie lubie malowac :) i zalezy jaki dzien..raz mocniej raz lzej zaleznie od humoru i pogody i sensu makijazu ( tzn dostosowania do wyjcia :) )

must be ( wykluczajac basen)- puder mineralny, bronzer , roz, kreska, tusz, brwi , blyszczyk :D

ps. jak mam syfy to + korektor :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 18:23

Magda*, Dziobak, kapturnica, efcia, Krakonka, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Czasy niebieskiej powieki to chyba juz dawno minely, co?
    ja widuje tez z bilawá powieká ;)
    psst.sama mam na stanie niebieski i bialy ;)

iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie najbardziej porazaja swietliste , perlowe cienie u babek w naszym wieku badz starszych od nas :( tylko nastolatki moga sobie na ten luxus pozwolic...

osobiscie uzywam matowych ewentualnie satynowych w odcieniach bezu, brazu, palonej kawy, kakao...ale mam taki zajebisty metaliczny granat na wyjatkowe okazje :) i z latwoscia wychodzi mi przydymione oko :)

kapturnica, macduska, Krakonka, ComeToMeBaby, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po męczącym tygodniu :D
    wyciągnęłam dzisiaj rodzinie na spacer, polezlismy do centrum, na targu kupiłam czereśnie po 5 zeta, co u nas niespotykane bo są po 16 za kg, zrobiliśmy na nogach w sumie 8 km i po obiedzie padłam. Teraz małżonek ogląda mecz, tzn próbuje bo jakieś 10 min temu wyłączyli prąd, hihihi, no cóż...
    Milej reszty soboty, ja lekko poprasuje czerwone ;)

iwcia77, kapturnica, macduska, gosia7122, efcia, ania.g, kkisia, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    to kruche to pewnie proporcje podobne do mazurkowego,a kiedy nakladasz truskawki i rabarbar i w jakiej postaci?
    http://kuchniapysznosciowa.blogspot.com/2013/06/94-kruche-ciasto-z-patkow-owsianych-z.html

Z tego przepisu, tylko mąkę też miałam owsianą przynajmniej większość.
    Owoce nałożyłam od razu.

Zrobiłam też spód do tarty z masą budyniową.
    Na jutro.

Mega, Magda*, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 9933 9934 9935 9936 9937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ