35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:U nas na takie upały to schodzą galaretki z owocami, serniki na zimno, ewentualnie cienkie kruche, dużo owoców, troszkę kruszonki, od wielkiego dzwonu pavlova.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 17:10
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:ostatnio kiedy tak gorąco nie nakładam niczego na twarz, nawet maskary, tylko myje główe, delikatnie podsuszam i tak wychodze, musze przyznać że bardzo mi sie spodobało
tu wiele babek w ogole sie nie maluje i ja tez jakos swobodnie podchodze do swojego wizerunku,a tapety to mi sie z rosjankami albo turczynkami kojazáHeretyczka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:ja mam makeup od wielkiego dzwona tylko,
tu wiele babek w ogole sie nie maluje i ja tez jakos swobodnie podchodze do swojego wizerunku,a tapety to mi sie z rosjankami albo turczynkami kojazá
u nas tez tylko ruskie albo polskie wymalowane
niewiem dlaczego kobietom sie wydaje że wyglądaja lebiej z niebieską powieką?może one siebie tak widzą?Magda*, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dokładnie
niewiem dlaczego kobietom sie wydaje że wyglądaja lebiej z niebieską powieką?może one siebie tak widzą?
fakt polke tez po makeupie poznasz i 'skórzanej' kurteczce
a polaka po wlosach scinanych maszynká i bluzie z kapturem
iwcia77, Heretyczka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:dokładnie
niewiem dlaczego kobietom sie wydaje że wyglądaja lebiej z niebieską powieką?może one siebie tak widzą?
Ja sie mejkapuje codziennie, delikatnie. Podkladzik, kosci policzkowe rozem musniete, kreska na powiekach, tusz. Wsio. Cienie od wielkiego dzwonu. Nienawidze szminek.
Ale sama sie lepiej czuje ciut umalowana, twarzyczka saute w naszym wieku nie zawsze wyglada zdrowo i ponetnie.Magda*, kapturnica, iwcia77, gretka, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:hmm,zapomnialo mi sie nakluc spodu pod mazurek,i co teraz ?
Nic. Smaku raczej nie zmieni.
Witam się sobotnio.
Ja piekę kruche owsiane z truskawkami i rabarbarem.Magda*, gosia7122, Mega, kapturnica, gretka, Sabina, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynom,spod stygnie,masa tyz stygnie
ja jak juz to puder mineralny-odrobina,roz-tez niewiele,leciutko rozowo-cielisty cien,braz kreseczka i maskara-ale lekko, nie pogrubiajaca razy 10no i brwi jasnym brazem lekko,ust nie ruszam,jedyco co jesli juz to pomadka ochronna
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Nic. Smaku raczej nie zmieni.
Witam się sobotnio.
Ja piekę kruche owsiane z truskawkami i rabarbarem.macduska lubi tę wiadomość
-
a ja sie lubie malowac
i zalezy jaki dzien..raz mocniej raz lzej zaleznie od humoru i pogody i sensu makijazu ( tzn dostosowania do wyjcia
)
must be ( wykluczajac basen)- puder mineralny, bronzer , roz, kreska, tusz, brwi , blyszczyk
ps. jak mam syfy to + korektorWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 18:23
Magda*, Dziobak, kapturnica, efcia, Krakonka, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnie najbardziej porazaja swietliste , perlowe cienie u babek w naszym wieku badz starszych od nas
tylko nastolatki moga sobie na ten luxus pozwolic...
osobiscie uzywam matowych ewentualnie satynowych w odcieniach bezu, brazu, palonej kawy, kakao...ale mam taki zajebisty metaliczny granat na wyjatkowe okazjei z latwoscia wychodzi mi przydymione oko
kapturnica, macduska, Krakonka, ComeToMeBaby, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam po męczącym tygodniu
wyciągnęłam dzisiaj rodzinie na spacer, polezlismy do centrum, na targu kupiłam czereśnie po 5 zeta, co u nas niespotykane bo są po 16 za kg, zrobiliśmy na nogach w sumie 8 km i po obiedzie padłam. Teraz małżonek ogląda mecz, tzn próbuje bo jakieś 10 min temu wyłączyli prąd, hihihi, no cóż...
Milej reszty soboty, ja lekko poprasuje czerwoneiwcia77, kapturnica, macduska, gosia7122, efcia, ania.g, kkisia, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:to kruche to pewnie proporcje podobne do mazurkowego,a kiedy nakladasz truskawki i rabarbar i w jakiej postaci?
Z tego przepisu, tylko mąkę też miałam owsianą przynajmniej większość.
Owoce nałożyłam od razu.
Zrobiłam też spód do tarty z masą budyniową.
Na jutro.Mega, Magda*, efcia lubią tę wiadomość