35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadałam z mamą, zamieszanie na trasie spowodowało, że nie zdążyła na przesiadke. Postanowiła wrócić do domu. Odpalila kompa i znalazła inne połączenie, za pół godziny. Poszła.
No przecież by mi powiedziała o co chodzi to bym jej poszukala połączenia z miejsca tej przesiadki. O maj gad. -
ania.g wrote:Arwena, dobre wieści
Dziewczyny tylko żelazek nie spalcie tą ilością prasowaniaAasiula, ComeToMeBaby, caffe, stara.krycha lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:Gadałam z mamą, zamieszanie na trasie spowodowało, że nie zdążyła na przesiadke. Postanowiła wrócić do domu. Odpalila kompa i znalazła inne połączenie, za pół godziny. Poszła.
No przecież by mi powiedziała o co chodzi to bym jej poszukala połączenia z miejsca tej przesiadki. O maj gad.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyA ja Wam coś powiem
Jutro na 7,30 ide do Kościoła. Będziemy sprzątać. Dziś godzinę mi zeszło w kwiaciarni nim kwiaty wybrałam i kupiłam. Kurwa no. Ale iść trzeba, bo laski których była kolej w ten weekend się wykpiły. No i nam przyszło sprzątać na 40=lecie kapłaństwa naszego proboszcza...Heretyczka, kapturnica, macduska, anna maria, Magdala, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja Wam coś powiem
Jutro na 7,30 ide do Kościoła. Będziemy sprzątać. Dziś godzinę mi zeszło w kwiaciarni nim kwiaty wybrałam i kupiłam. Kurwa no. Ale iść trzeba, bo laski których była kolej w ten weekend się wykpiły. No i nam przyszło sprzątać na 40=lecie kapłaństwa naszego proboszcza...
Idźcie po te laski i za kudły do kościołamalgos741, stara.krycha, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Paczam i nie wierzę. Buahahahaha.
Idźcie po te laski i za kudły do kościołakapturnica, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:A ja Wam coś powiem
Jutro na 7,30 ide do Kościoła. Będziemy sprzątać. Dziś godzinę mi zeszło w kwiaciarni nim kwiaty wybrałam i kupiłam. Kurwa no. Ale iść trzeba, bo laski których była kolej w ten weekend się wykpiły. No i nam przyszło sprzątać na 40=lecie kapłaństwa naszego proboszcza...
na hwałę bożom
A.ComeToMeBaby, Reni, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Oglądam o tych dawcach spermy. Laski zamówily sobie pojemnik z mrożonymi plemniorami od dawcy do domu i będą robić domową inspirację. Ponieważ nie w klinice to szanse mają 8%. Szaleństwo.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:mi tez bo tak bardzo się cieszyła z tego jednego embriona co jej podali
Patrzyłam na nie wszystkie i na te emocje, oczekiwanie, radość, nadzieję, rozczarowanie... Wiem co czuły. Pragnienie posiadania dziecka jest niezwykłe. Ale jednak wolę swojego dawcę. Podrasuję go i też będzie z niego niezły materiałArwena, ania.g, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość