35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Ale tu nikt nie pisze z błędami. Te, sporadyczne, to przypadki albo literówki. Tu, w sensie na tym wątku. Nie wiem, jak na innych.
No i jeśli byłoby to robione w dobrej wierze, to jasne. Jednak tą dobrą wiarę poznaje się po stylu i bo braku cytowania wytykanego błędu - wtedy nie jest to przykre i można spokojnie poprawić.
Morek zaczęła fale urlopów od forum. Tez sobie zrobię wakacje.
efcia, Reni lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:ja nie mówię żeby pytać tylko o mnie pamiętać
a u mnie różnie ,@ w miarę regularna chociaż w tym cyklu już powinna być,ivf najwcześniej we wrześniu (kasa), i ostatnio bardzo kłócimy się z moim G ,teraz jest lepiej ale było gorąco i bardzo nie fajnie ....malgos741, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale kuszą zaproponowali winko ehh smakiem się obeszłam a ślinka pozostała
Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Arwena wrote:ja nie mówię żeby pytać co u mnie tylko o mnie pamiętać
a u mnie różnie ,@ w miarę regularna chociaż w tym cyklu już powinna być,ivf najwcześniej we wrześniu (kasa), i ostatnio bardzo kłócimy się z moim G ,teraz jest lepiej ale było gorąco i bardzo nie fajnie ....
No czyli plan jest. Tego się trzymaj tylko relacjonuj na bieżącomalgos741, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dobrze jest kiedy ma sie dystans do siebie i na uwagę o błędzie reaguje sie z poczuciem humoru...zamiast hejtowaniem, wspolczuciem i posadzaniem o zła wole.
/QUOTE]
Lubię.
Simba wrote:Też sobie zrobię wakacje.efcia, ComeToMeBaby, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Arwena jak regularna to super, teraz pomału krok do przodu, musisz poluzować nerwy bo po co złość piękności szkodzi
ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Simba lajknelam, ale nie jako zgode na wakacje
pamietaj najpierw podanie musisz napisać i 3 zdjecia do tego
I do wakacji jeszcze dwa tygodnie!
Simba, wszystko zaliczone???
Obiegówka podbita?
Ksiązki w bibliotece oddane?
To jakie wakacje!!!anna maria, kkisia, Aasiula, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość