35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Znowu ten koleś od pomyłki dzwonił. Oczywiście jak odebrałam to się rozlączył. Dodałam jego numer do kontaktu, używa już dwóch. Szukam jak tu go zablokować i są dwie opcje: albo w telefonie przy użyciu pin2, którego nie mam (szukałam w papierach, ja żadnego pinu chyba nie mam hehe), albo instalując aplikację - pobieram i mi pokazuje że mam za mało miejsca na dysku.
Ja prdl. No i po co mi to było. Idę sobie czereśnie umyć. Mam zamiar zjeść te 1,5 kg
Nie masz jakiegoś starego amanta?efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Rany, jakbym tak miala wytykac komus bledy na tym forum, to nic innego bym nie robila. Sama pewno popelniam ich mnostwo.
A mi się podoba takie poprawianie.
W końcu powinniśmy się poprawnie posługiwać językiem.
ComeToMeBaby, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-
kkisia - ja bym nie wytrzymała - testowałabym, wiedząc nawet, że to dużo za wcześnie....testowałabym własny organizm - kiedy mi pokaże drugą krechę - w którym dniu....
ale ja to bym kupiła z 8 testów....
SolarPolar, Zofia8, kkisia, caffe, efcia, Arwena, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Kometa, a może mu o Ciebie jednak chodzi? Bo przecież, jeśli to pomyłka, to nie czepiał by się obcej baby - chyba, że już taki świr konkretny....
Nie masz jakiegoś starego amanta? -
Jestem. Siedzi tam ta moja niespodzianka i bije serduszko
Wszystko jest ok. Po ostatnim cięciu widać zaszytą dziurę. Na razie mam się nią nie przejmować ale będzie wymagała częstszego podglądania. Następna wizyta 17 lipca w magicznym 12 tyg kiedy będziemy wykonywać usg genetyczne. Gin zapowiedział że nawet przy prawidłowych parametrach będzie mnie namawiał na pappa. Nie musi mnie namawiać bo i tak zrobię. Boli mnie podbrzusze i nospa nic nie daje ale powiedział że po trzeciej cc następna ciąża w dość krótkim czasie będzie dawała takie odczucia. Termin porodu według ostatniej @ (usg pokrywa się z nią idealnie) to 31.01.2016
Suwak wstawię wieczorem po kąpieli Marcela. Dziękuję za Wasze kciukikapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Bozia3, SolarPolar, gretka, Aasiula, Zofia8, Krakonka, Sabina, kkisia, caffe, Natka_79, Magda*, efcia, gosia7122, Magdala, anna maria, Reni, peppapig, Arwena, Simba, Dziobak, stara.krycha, paszczakin, Mega, iwcia77, megan8, mama78, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kurde zajebałam o wyro mlodego srodkowym palcem u nogi.Az pekl paznokiec
.
Popuscilam trochu siku z bolu, na szczescie we wkladke.
Kurwa tak zabolało ,ze ciesze sie ,ze nie osrałam gaci! jprdole ja sie sama o siebie zabijeMam nadzieje ,ze nie pekl palec bo bylyby jaja jak berety
anna maria, Reni, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A mi się podoba takie poprawianie.
W końcu powinniśmy się poprawnie posługiwać językiem.to tylko z korzyścią dla wszystkich. Żadna chyba nie przedstawiała pani zaświadczenia o dysleksji, dysortografii, dys...reszty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 17:42
macduska, Krakonka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Jestem. Siedzi tam ta moja niespodzianka i bije serduszko
Wszystko jest ok. Po ostatnim cięciu widać zaszytą dziurę. Na razie mam się nią nie przejmować ale będzie wymagała częstszego podglądania. Następna wizyta 17 lipca w magicznym 12 tyg kiedy będziemy wykonywać usg genetyczne. Gin zapowiedział że nawet przy prawidłowych parametrach będzie mnie namawiał na pappa. Nie musi mnie namawiać bo i tak zrobię. Boli mnie podbrzusze i nospa nic nie daje ale powiedział że po trzeciej cc następna ciąża w dość krótkim czasie będzie dawała takie odczucia. Termin porodu według ostatniej @ (usg pokrywa się z nią idealnie) to 31.01.2016
Suwak wstawię wieczorem po kąpieli Marcela. Dziękuję za Wasze kciukiania.g, kkisia, peppapig, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny