35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Ale gdyby zawierzyla naprotechnologii to by miala co najmniej 200 jajek na twardo, 100 na miekko, 50 sadzonych i 50 w koszulkach. Grzesznica jedna i morderczyni!
Strasznie to jest wszystko kurwa przykre i niesprawiedliwe...Reni, ania.g, Simba, efcia, iwcia77, macduska, gretka, kkisia, gosia7122, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja to samo - albo mieszkam...jedne się kłócą, inne gotują, prasują - normalnie akademik....:)nawet mój A. się już zainteresował i nieraz pyta - co tam u Marysiek internetowych słychać?
Foch.
Bozia3, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiesz ile ja kasy bym miała
powinnam pracować w ovufriendzie
ekskjuzmi administracjo od tego inteneta chcecie mnie do pracy? dogadamy się co do warunkówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:20
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Marysiek. Phi.
Foch.
ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, macduska, Sabina, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:w wieku 30 lat 8 jaj dobrych na 400? podziwiam za determinację...
Tak dokładnie. Właśnie dlatego Wam to napisałam i może też trochę na pokrzepienie dziewczyn, u których in vitro nie wychodzi na pierwszym razem.
Wydała na to 65 tys zł, (nie było wtedy refundowane), wiesz też ją podziwiam.Reni, Krakonka, Bozia3, Simba, efcia, caffe, macduska, Sabina, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
podziwiam
tyle kasy nie mając pewności czy się uda
ola_35 wrote:Tak dokładnie. Właśnie dlatego Wam to napisałam i może też trochę na pokrzepienie dziewczyn, u których in vitro nie wychodzi na pierwszym razem.
Wydała na to 65 tys zł, (nie było wtedy refundowane), wiesz też ją podziwiam.ComeToMeBaby, ola_35, Bozia3, Simba, efcia, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Czyli - pokrętnie na to patrząc - jesteś jednak za funkcją "nie lubię" - tylko w wersji bezpośredniej i otwartej, jawnej- żeby nie mnożyć "dzikich wysypisk śmieci" ? Choć wczoraj jeszcze nie byłaś...i rozumiem też - że dotychczas - wiedząc jaka jest sytuacja - nie użyłaś przycisku "nie lubię" - żeby nie rzucać kamieniem zza krzaka - tak?
Tak pisałam, że skoro większość chce, to ok, a oburzałam się na formę. Dokładnie, tak, jak piszesz w wersji bezpośredniej i otwartej, jawnej jestem za, czemu nie. W końcu to ma wyrażać współczucie itp. I dokładnie w tej formie zwróciłam się do admina - o działania na rzecz jawności oraz konkretyzacji wydźwięku przycisku.
Może gdybyś nie spoglądała na to pokrętnie, to miałabyś jasność.
I nie rzucam kamieniem zza krzaka. Użyłam przycisku, bo Ci współczułam, że napisałaś coś z błędem i forum się z Ciebie śmiało. I drugi raz w stosunku do Simby, bo współczuję, że cieszą ją takie rzeczy, jak błędy ortograficzne u innych.
I zrobiłam to z pełną świadomością, że nielajki mogą być niejawne. Współczucie miałabym ukrywać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:28
Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, SolarPolar, kapturnica, Zofia8, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:nie no, mam dorodny śluz
Moze ulozymy z tego kolejna ovu-piosenke?
Jesli wiecie co to blues
I co znaczy: wrzuc na luz!
Dzisiejszego dnia to niuuuuus
Mam dorodny sluuuuuuz!
Yeah yeah yeah!!!!!!!
Reni, iwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, caffe, Magdala, macduska, Sabina, efcia, gretka, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Zofia8, paszczakin, Arwena, Dziobak, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
zacna nuta muszę Ci powiedzieć
zacna
zapiszę sobie
to kolejny ostatni nius, skoro emocje sięgają granitu, zenitu czy czegoś tam jeszcze innego dzwoniła ginka
chciała, żebym brała antyki jeszcze tydz dłużej, żeby punkcja była w 3 tyg sierpnia, bo w pierwszej połowie mają malowanie
Simba wrote:To jest ten nius?
Jesli wiecie co to blues
Mam dorodny sluuuuuuz!
Yeah yeah yeah!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:31
iwcia77, Magdala, efcia, gretka, kapturnica, kkisia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:zastanów się, czy w sypialni nie będziesz mątować jakiejś końcówki - żeby wtopy nie było - ja to zawsze w takich okolicznościach upycham do szafy....
Gud point.
Ale...ktos widzial? Nie? Mątowac.Simba, Bozia3, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:To jest ten nius?
Jesli wiecie co to blues
Mam dorodny sluuuuuuz!
Yeah yeah yeah!!!!!!!pienknie
Simba, Reni, Bozia3, efcia, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość