35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisiek, wyjścia nie masz-testa pozytywnego na urodziny dla chuopa, bete 3-cyfrowa na urodziny dla mnie
Dorka, fajnie Cię widzieć. Natalka super silaczka! A jaki fryz piękny
A my dziś super dzień mieliśmy. Przeprasowalysmy z Simba conieco w towarzystwie 5 facetówcałkiem sprawnie nam poszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 23:43
Arwena, Dorka.1979, stara.krycha, kkisia, caffe, Mega, gretka, gosia7122, Dziobak, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kisiek, wyjścia nie masz-testa pozytywnego na urodziny dla chuopa, bete 3-cyfrowa na urodziny dla mnie
A my dziś super dzień mieliśmy. Przeprasowalysmy z Simba conieco w towarzystwie 5 facetówcałkiem sprawnie nam poszło
kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór. Nadrobiłam. Nie było tego wiele.
Dorka
Wróciłam ze spotkania z przyjaciółką. Już jakiś czas temu odniosłam wrażenie że nadajemy na różnych falach. Ona znerwicowana,praca, dom, mąż, kłopoty z dziećmi, byłym mężem. Brak czasu na wszystko . Dziś (z wczoraj na dziś) poprasowałyśmy. Kiedy jej opowiedziałam o wynikach, o sytuacji,w której się z m znaleźliśmy,usłyszałam świetną radę, że może dobrze by było żebyśmy po ślubie wyjechali na parę dni się zrelaksować to ani się obejrzę a zaskoczę. Witki mi opadły. Nie omieszkalam jej powiedzieć co o tym myślę. Jednak dzieciaty który dzieci ma bez problemów niedzieciatego starającego się nie zrozumie.
Wkurzyla mnie tylko i tyle. Ja jej o wynikach badań a ta żebyśmy się zrelaksowali. Ja prdl. Zmieniłam temat, wróciłam do domu. W międzyczasie ona ochłonęła, ale i tak wiem że myśli swoje. Nie mam na to sił.
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 01:48
Dorka.1979, kkisia, Mega, macduska, Sabina, gretka, gosia7122, Krakonka, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kisiek, wyjścia nie masz-testa pozytywnego na urodziny dla chuopa, bete 3-cyfrowa na urodziny dla mnie
Prezentu nie bedzie
wysikalam piekna 1 krecheMega lubi tę wiadomość
-
Bry!
Kisiel a ktory dzien po transferze jestes ?? Moze jest niska beta jeszcze i dlatego.Kciuki dalej zacisniete bo ja tam wierze w to,że ciąża jest.
A ja dzis rano pierwszy raz po insulinie mam poziom cukera w normie!!
20jednostek insulatardu na noc dalo rade.Czyli wreszcie cos sie dobrze dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 08:20
ania.g, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, macduska, stara.krycha, Arwena, malgos741, Magdala, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc!
Kkisia, za wcześnie i się nie potrzebnie stresujeszbędzie dobrze, zobaczysz.
A ja dzisiaj dopiero wstawalam, moja urodzinowa imprezka byla do 1.00. Pogoda super, nawet ekspres do kawy znalazł się w ogrodzieA nad ranem taki grad padał, że wszystkich obudził
Ale moje urodzinki jeszcze za kilka dniMega, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, beates, anna maria, stara.krycha, caffe, Arwena, gretka, gosia7122, Dziobak, Krakonka, Zofia8, Magda*, malgos741, Dorka.1979, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Prezentu nie bedzie
wysikalam piekna 1 krechew nocy sie śpi, a sika sie rano
Bedzie dobrze, zobaczysz, prezent bedzie spóźniony, ale bedzie, wierze w to i mocno za to zaciskam co tylko moznaComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, stara.krycha, caffe, Arwena, malgos741, Dorka.1979, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kkisia, ja też trzymam kciuki. Jutro jeszcze sikaj. Masz testy, zużyj je. Druga krecha widocznie jakaś nieśmiała
ania.g, stara.krycha, caffe, Mega, gretka, Krakonka, malgos741, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłej niedzieli.
U nas cieplutko! Wczoraj wieczorem ulewa.
Dzisiaj mam zamiar robić NIC.
Kkisia - jeszcze nie pozamiatane. A jakby nawet to masz jeszcze zapas. Trzymaj się!caffe, Mega, Magda*, stara.krycha, iwcia77, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość