35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Biorę od 3-4 dni zwiększoną dawkę bromergonu. Pomyślałam, ze przy tych ostatnich stresach może lepiej będzie... No i po tych 4 dniach nie mam żadnych ubocznych (albo nic o nich nie wiem
). Biorę 3/4 tbl. Kilka tygodni temu próbowąłam całą, ale kręciło mi się w głowie i słabo mi się robiło, to przestałam. Może to 3/4 będzie dobrze
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:No dopiero teraz policzyłam dni. Poszłam za wami falą namawiania na sikanie. Kkisię to rozumiem, bo byłoby fajnie dziś na prezent. Dała się ponieść emocjom. Pewnie też by mnie poniosło. Ale namawiać do sikania to zaraz tu się będzie trzy dni po zapłodnieniu. Bez przesady. Jestem na nie.
Ale jak tu czekać? Zaraz po ovu jest w sumie dość łatwo, ale im dalej, tym gorzej
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Ale jak tu czekać? Zaraz po ovu jest w sumie dość łatwo, ale im dalej, tym gorzej
Kkisia
Przestałaś się odzywać, wracaj.Mega, Krakonka, Magda*, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:A jak palec???
ale w klapkach daje rade powoli chodzic.Jutro w auto juz wsiade bez problemu
Na szczescie bo mam wizyte u gina .
malgos741, Zofia8, gosia7122, Magdala, macduska, stara.krycha, iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ech, kobiałki, tak się obserwujemy, mierzymy, liczymy sprawdzamy, a to zupełnie niepotrzebne. Taki objaw płodności znalazłam na jednej ze stron:
"Często po kilku dniach bez objawów płodności pojawiają się nowe odczucia. Kobieta odkrywa, że ma pochwę, zaczyna mieć wrażenie spływania, bulgotania lub ciepła wewnątrz pochwy."
Widzicie, wystarczy zaobserwować, że się ma pochwę i już.
kapturnica, ania.g, Mega, Zofia8, ComeToMeBaby, Heretyczka, Magdala, macduska, Bozia3, stara.krycha, paszczakin, Dorka.1979, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dzien dobry
kapturnica wrote:To bardzo szybko Ci wyszedl.Mi w 12 ledwo cien cieniowaty cienia pokazalo rano.
Kkisia, trzymam kciuki dalej
kapturnica, malgos741, Krakonka, Magda*, Zofia8, ComeToMeBaby, gosia7122, stara.krycha, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ech, kobiałki, tak się obserwujemy, mierzymy, liczymy sprawdzamy, a to zupełnie niepotrzebne. Taki objaw płodności znalazłam na jednej ze stron:
"Często po kilku dniach bez objawów płodności pojawiają się nowe odczucia. Kobieta odkrywa, że ma pochwę, zaczyna mieć wrażenie spływania, bulgotania lub ciepła wewnątrz pochwy."
Widzicie, wystarczy zaobserwować, że się ma pochwę i już.
malgos741, Zofia8, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
Wczoraj padłam jak kawka po robociedziś wstałam jak nowo narodzona i w trasę do Elbląga (gramy poprawiny) ludzie wymęczeni, mam nadzieję że skończymy o 17tej i do domciu.
Kisia za wcześnie na testa, trzymam kciuki i wszystko co się da ale poczekaj do 10-12dpo albo beta
Kometa za te nakręcanie klapsa ode mnie dostaniesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 13:59
gosia7122, stara.krycha, Mega, ania.g, kkisia, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
gosia7122 wrote:ja też się cieszę starsza córka miała w zeszłym roku stwierdzonego czerniaka i na szczęście jest ok .
W porę zostało wycięte ale strach jest., moj Alojz co roku robi mape pieprzykow i co roku wycinaja mu jednego , potem oddaja do badania histopatologicznego i juz 3 mial zakwalifikowane ze to byly czerniaki
. grunt to sie kontrolowac
-
kkisia wrote:Prezentu nie bedzie
wysikalam piekna 1 kreche
Kisia, naszczaj na te podjudzanie do sikania..
Zreszta nie wiem, czy ktos podjudzal.
8 dpt. Mysle, ze na tescie nie bylo widac, bo za wczsenie.
Takze wracaj na tafle.
Trzymam.
I dziendobry.
Zimno jak kurwa w marcu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 14:11
Heretyczka, stara.krycha, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ComeToMeBaby wrote:Bry wieczór. Nadrobiłam. Nie było tego wiele.
Dorka
Wróciłam ze spotkania z przyjaciółką. Już jakiś czas temu odniosłam wrażenie że nadajemy na różnych falach. Ona znerwicowana,praca, dom, mąż, kłopoty z dziećmi, byłym mężem. Brak czasu na wszystko . Dziś (z wczoraj na dziś) poprasowałyśmy. Kiedy jej opowiedziałam o wynikach, o sytuacji,w której się z m znaleźliśmy,usłyszałam świetną radę, że może dobrze by było żebyśmy po ślubie wyjechali na parę dni się zrelaksować to ani się obejrzę a zaskoczę. Witki mi opadły. Nie omieszkalam jej powiedzieć co o tym myślę. Jednak dzieciaty który dzieci ma bez problemów niedzieciatego starającego się nie zrozumie.
Wkurzyla mnie tylko i tyle. Ja jej o wynikach badań a ta żebyśmy się zrelaksowali. Ja prdl. Zmieniłam temat, wróciłam do domu. W międzyczasie ona ochłonęła, ale i tak wiem że myśli swoje. Nie mam na to sił.
Dobranoc.
Na pewno prasowanie przyczynilo sie do zwierzen, ale masz nauczke, ze o tak intymnych sprawach rozmawia sie z naprawde bliskimi przyjaciolmi, ktorzy Cie rozumieja I po prostu wespra (? jak to sie tam odmienia) I nie beda dawac glupich rad.
Albo z nami.
stara.krycha, Mega, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8 wrote:Magdala, czym dluzej jestes na forum, tym wiecej przeklinasz
No, moj tez mowi, ze zle to na mnie wplywa.
Moze to takie ujscie, bo w bezposrednim kontakcie nie uzywam, a czasami jest mus.
A pozatym sama przyznaj. Taka pogoda w czerwcu??stara.krycha, Zofia8 lubią tę wiadomość
malgos741 wrote:Witam dziewczynki
Wczoraj padłam jak kawka po robociedziś wstałam jak nowo narodzona i w trasę do Elbląga (gramy poprawiny) ludzie wymęczeni, mam nadzieję że skończymy o 17tej i do domciu.
Kisia za wcześnie na testa, trzymam kciuki i wszystko co się da ale poczekaj do 10-12dpo albo beta
Kometa za te nakręcanie klapsa ode mnie dostanieszmalgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Na pewno prasowanie przyczynilo sie do zwierzen, ale masz nauczke, ze o tak intymnych sprawach rozmawia sie z naprawde bliskimi przyjaciolmi, ktorzy Cie rozumieja I po prostu wespra (? jak to sie tam odmienia) I nie beda dawac glupich rad.
Albo z nami.Magdala lubi tę wiadomość