35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po poprawinach i prasuje w domku
Heretyczka, dorbie, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyKupię sobie te kremowe spodnie w lipcu, a kupiekapturnica wrote:Dorbie to musisz puknac sie mocniej

Ale te granatowe tez fajne są
Wiedziałam, że na HM można liczyć, chociaż przymierzyłam takie zwiewne cieniutkie wzorzyste chyba z poliestru fason marchewki, ale letnie i... mam grube uda albo są szyte dla patyków
36 za szerokie w tyłku a w udach za wąskie, rozm 38 mega szerokie w tylku zjeżdzają i w udach tylko do chodzenia, jakbym miała usiąść to za ciasne. Masakra. Ale te z bawełny z elastanem takie
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0244765006.html
są super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 20:55
ania.g, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Fajne sa..Chociaz ja na tym upale to preferuje teraz tylko lekka zwiewna kiecka albo tunika i nic wiecej.Przynajmneij wiatr sie mi majta miedzy nogami
.A najfajniejsze ,ze wiekszosc tunik sprzed ciaz spokojnie moge nosic bo wszystko poszlo raczej w cycki i brzucho
malgos741, dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
może się zamienimy?kapturnica wrote:Normalnie tez bym z checia cos chlodnego przeciagnela.Chociazby jakas zółta koszulke z sokiem.A tu dupa.Mineralna z lodowki mi zostaje

Magda*, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyotworzylam ten link do spodni Dorbie i przejzalam sobie co h&m maja w ofercie i tak mnie natchnelo by sobie bluzki do karmienia kupic by pozniej nie swiecic cycem.
A spodnie fajne,no i granat bardziej praktyczny.
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze refleksja, a właściwie podziękowanie-dziobak! Gąbka do kąpieli rządzi! Już Ci sto razy mialam podziekowac- fobia kapielowa została zazegnana dzięki tej gabce i owinieciu dziecia w pieluche.
Teraz to już normalnie relaksing podczas kąpieli Adaś uprawia.
I wcale nie jest trudna w utrzymaniu
Mega, kapturnica, Dziobak, iwcia77, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA, no takania.g wrote:No
To teraz jeszcze daj się Dziobakowi dopisać do porodówki bo sama tam jestem w tym styczniu.
. Dziobak, dopisz mnie. Termin wg OM 7.01.16 co jeszcze ? wiek? za 11 dni 40l. 2 chłopców 10 i 15 lat, 1 poronienie Coś jeszcze?
kapturnica, Mega, Dziobak, ania.g, iwcia77, Parka, Arwena, kkisia, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluzka do karmienia tylko i wylacznie. HM ma fajne, chociaz malo kolorow, ja mam wszystkie warianty, znaczy jakies 10.Magda* wrote:hej karmiace cycem
myslicie ze takie specjalistyczne bluzki to fajne czy karmicie podnoszac bluzke do gory i pokazujac brzucho?czy moze od gory wyciagajac cyca na wierzch 
Mam tez kilka Pentelki ( ciut inny patent odkrywania cycka ), ale zrobily sie z nich szmaty po kilku praniach. Polecam te z HM, bo piore i piore, i ciagle daja rade.
iwcia77, ania.g, dorbie, Magda* lubią tę wiadomość
-
bluzki do karmienia sa super- zaiwestuj, nie bedziesz zalowac chyba ze masz duzo koszul rozpinanych to tez dasz radeMagda* wrote:hej karmiace cycem
myslicie ze takie specjalistyczne bluzki to fajne czy karmicie podnoszac bluzke do gory i pokazujac brzucho?czy moze od gory wyciagajac cyca na wierzch 
Magda* lubi tę wiadomość