35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyjelam z suszarki klab goracych gaci i skarpet i sie
nimi grzeje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 14:26
macduska, malgos741, iwcia77, Mega, ania.g, Zofia8, paszczakin, Magda*, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Wyjelam z suszarki klab goracych gaci i skarpet i sie
nimi grzeje.
kapturnica lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda* wrote:hej Natka,jak sie masz? kied poznacie plec dzieciaczka?
mam nadzieje że bedzie odmiana
Hmm, chyba dzis o 14:16 poczulam młodechce więcej
kapturnica, macduska, stara.krycha, malgos741, Krakonka, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, Zofia8, Magda*, dorbie, gosia7122, Parka, Magdala, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Spojrzalam na termometr. 17 stopni. Slonca nie ma. Chlodno jest.
Dla mnie zimno.
Anglicy mowia funny June. Nazwalabym to inaczej.u mnie 27 i przed chwila lało- za chwile bedzie jak w saunie
Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek. Dogorywamy z mezem po wczorajszym, upal nas dodatkowo usypia. Kisia, wariatko, kto sika na test 8 dni po transferze i to o 3 w nocy?! Zreszta badz grzeczna dziewczynka i czekaj na przepisowa bete. Sikance oszukance!
malgos741, gretka, Aasiula, Mega, ania.g, Heretyczka, Magdala, Zofia8, gosia7122, dorbie, Parka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:prasowała?
Zabrakło juz wody do żelazka
Masakra oczywiście dzisiaj bo wczoraj to była zajefajna zabawaSolarPolar, ComeToMeBaby, dorbie, Mega, iwcia77, gosia7122, Simba, Parka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:W miarę, fizycznie ok (choc dzis dziwnie mnie boli w krzyżu), psychicznie rożnie bywa. Płeć mam nadzieje ze poznam za tydz w poniedziałek na wizycie u swojego gina, a 10 lipca mam połówkowe. Ciekawe co sie okaże
mam nadzieje że bedzie odmiana
Hmm, chyba dzis o 14:16 poczulam młodechce więcej
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByliśmy dziś w kinie na komedii "Agentka". Naprawdę super. Ale się uśmiałam.
Wczesniej kawę wypiłam kilka łyków, a nie piję wcale i chyba też cewkę sobie podrażniłam i miałam takie parcie na mocz, że jak skończyłam to znowu mi się chciało. Jeny, nie miałam nigdy czegoś takiego, takie zapalenie cewki, ale jak!, myslałam ze do domu nie dojade. Na filmie tylko raz wyszłam, dobrze ze wc było obok sali. I samo mi przeszło w domu.
Ale cały czas boję się, ze znowu zakrwawię. Mam to w głowie. Kupowałam sobie spodnie ciązowe w HM, bo brzuch mi wywaliło, chociaz nadal ważę tyle co przed ciążaale były fajne kremowe i o dziwo podobałam się w nich sobie, ale zamieniłam na granatowe, bo przecież jak zakrwawię... Pukam się w głowę, że to nie musi się powtórzyć, ale...
iwcia77, Krakonka, kapturnica, Magda*, malgos741, ania.g, macduska, Mega, ComeToMeBaby, Parka, Arwena, kkisia, Sabina, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość