35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWrocilam z Wroclawia
Wycieczka udana
Wczorajsza impreza chlopa tez
choc dzis musialam pracowac jako kierowca
Pierdole nie sikam juz
tylko mnie to stresuje
we wtorek ide na bete
A teraz spadam poczytac co dzis sie dzialo
Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, anna maria, Dziobak, iwcia77, nick nieaktualny, megan8, Mega, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Zofia8, Krakonka, paszczakin, nick nieaktualny, gosia7122, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ktore mieszkaja w pomorskim. Szukam domkow na lipiec na Mierzei Wislanej. Konkretnie Jantar, Katy Rybackie, a ostatnio w Piaskach. Mozecie cos polecic? Spokojne miejsce.
Upily sie juz, czy stress niedzielno-powrotno do pracy dopadl? Cicho wszedzie, glucho wszedzie
iwcia77 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Ja mam Cyfre Polsatu. Milion pincet kanalow polskich za jedyne 69,90anna maria wrote:Iwcia Ty ogladasz filmy na ipli ,placisz Jakis abonament czy tylko ogladasz te co za darmo?,bo ja narazie te za darmo ale mysle o platnych.
iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
ja wykupywalam abonament , bo mnie denerwowaly reklamy ale odkad odkrylam serialnet to juz tam ogladam wszystkie seriale , bez reklamanna maria wrote:Iwcia Ty ogladasz filmy na ipli ,placisz Jakis abonament czy tylko ogladasz te co za darmo?,bo ja narazie te za darmo ale mysle o platnych.
anna maria, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Wrocilam z Wroclawia
Wycieczka udana
Wczorajsza impreza chlopa tez
choc dzis musialam pracowac jako kierowca
Pierdole nie sikam juz
tylko mnie to stresuje
we wtorek ide na bete
A teraz spadam poczytac co dzis sie dzialo
no we wtorek bede trzymac &&&&&
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nadrabiam
moremi co to za brodacz ?
caffe moja mała też mi wyjęła kilka razy chusteczki , najgorsze jednak było jak wysypała zasypkęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 01:34
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
ogólnie to mój mnie wykończył psychicznie itd
nie wiem jak kobiety wytrzymują z facetem 7 dni w tygodniu pod jednym dachem
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, gretka, Iwone, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ich verstehe nicht