35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:A ja właśnie siedzę pod gabinetem i czekam na wynik hsg.
Chyba nie jest ok bo bolało jak jasna cholera i część wyleciało.
A najgłupsze w tym wszystkim jest to że sama nie wiem co bym chciała usłyszeć...
Niuta czekam razem z Tobą!
Trzymaj się.
kapturnica, Niuta, Aasiula, iwcia77, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niuta wrote:A ja właśnie siedzę pod gabinetem i czekam na wynik hsg.
Chyba nie jest ok bo bolało jak jasna cholera i część wyleciało.
A najgłupsze w tym wszystkim jest to że sama nie wiem co bym chciała usłyszeć...
Ja dostałam wynik: jama macicy kształtu i wielkości prawidłowej. Jajowód lewy drożny. Nie uzyskano w czasie badania zakontrastowania prawego jajowodu - niedrożny. I dostałam do kompletu płytę CD ze zdjęciami rtg.
Wczoraj bolał mnie prawy jajnik, ten od niedroznego jajowodu. I wieczorem miałam dziwny, nieprzyjemny zapach śluzu. Zapodałam sobie globulkę, ale niewiele pomogło. Zastanawiam się czy mnie nie popsuli...iwcia77, Sabina, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ja tu się szykowałam na nie wiadomo jakie nadrabianie a tu już po. Niuta, mówisz, że bolało i nie powiedzieli ci nic w trakcie badania o wyniku? Mi powiedzieli, poszłam tylko odebrać to na piśmie. Jedyne dodatkowe informacje to o macicy przeczytałam.
To co? Odebralaś już pewnie wynik? I jak, wszystko ok? Trzymam kciuki -
Już wszystko wiem
Te Wasze kciuki działają czarownice jedne
Obie rury drożne. I nawet się wyprostowały bo dwa lata temu były poskręcane.
To teraz proszę o kciuki za efekty
A nic nie mówiłam bo zdecydowałam się w czwartek.ComeToMeBaby, Zofia8, Reni, dorbie, gretka, Magdala, macduska, kkisia, Aasiula, Bozia3, iwcia77, paszczakin, Krakonka, ania.g, Sabina, stara.krycha, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
ComeToMeBaby wrote:Ja tu się szykowałam na nie wiadomo jakie nadrabianie a tu już po. Niuta, mówisz, że bolało i nie powiedzieli ci nic w trakcie badania o wyniku? Mi powiedzieli, poszłam tylko odebrać to na piśmie. Jedyne dodatkowe informacje to o macicy przeczytałam.
To co? Odebralaś już pewnie wynik? I jak, wszystko ok? Trzymam kciuki
Nie mówili w trakcie bo chcieli poczekać na zdjęcia.
Ale lekarka się śmiała że jak boli to dobrzeiwcia77, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Nie mówili w trakcie bo chcieli poczekać na zdjęcia.
Ale lekarka się śmiała że jak boli to dobrzeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
megan8 wrote:ogólnie to mój mnie wykończył psychicznie itd
nie wiem jak kobiety wytrzymują z facetem 7 dni w tygodniu pod jednym dachem
Ja już się przekonałam, mój już od ponad roku emeryt i mam go 24/dobędorbie, iwcia77, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kapta, jak tunikę zakładasz to do niej leginsy czy spodnie? Ja nie chodzę w tunikach w ogóle, mała jestem to bym przepadła. A do pracy to nie mogę w leginsach, raczej rurki tak
E tam mala, duzo niskich kobiet tez nosi i wyglada bardzo dobrze.Ja lubie ze wzgl na wygode bo nic w tunikach nie sciska , nie odznacza sie ani nie uciska
dorbie, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Niuta to jak rurki drozne i sie wyprostowaly to teraz dzialac
Szanse sa wieksze w niedlugim czasie po hsg.
Kurde tak sie nazarlam czeresni ,ze leze i ledwo oddycham.Dobrze ,ze przy cukrzycy mozna jej jesc bo bylby bol patrzyc przez okno na nie i nie moc jesckkisia, Niuta, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jestem jestem, nie odzywam się dzisiaj bo jestem trochę zestresowana, dzisiaj mam badania genetyczne, małe jest bardzo ruchliwe bo już je od tamtego tygodnia czuję szczególnie po obiedzie. Nie wiem czy Aasiuli mogę już gratulować
? Też mam problem z tym ubiorem do pracy. Legginsy u mni odpadają. Myślę o jakiejś teraz spódnicy, a sukienkę Dorbie też kupiłam tą co Ty, tylko tą ciut dłuższą i rozmiar M wzięłam.
Kapta co do czereśni to tylko 70-80g możesz, dostałam taki wykaz od diabetologa ile na raz jednorazowo owoców, to zaledwie mała garstka-też bym zjadła pół kilo tych czarnych szczególnie.dorbie, iwcia77, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
-
Wytyczne wytycznymi ale co organizm to inaczej na rozne produkty reaguje. A ja juz na sobie poeksperymentowalam I tak pol kg czeresni po godzinie 104
Po 2godzinach 89
Wiec nie bede sobie żałowała zwlaszcza ,że moj organizm bardzo ładnie sobie je przyswaja
Z tym ,ze ja wybieram sobie na drzewie owoce mniej dojrzałe .Te bardz ciemne omijam
iwcia77, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Jestem jestem, nie odzywam się dzisiaj bo jestem trochę zestresowana, dzisiaj mam badania genetyczne, małe jest bardzo ruchliwe bo już je od tamtego tygodnia czuję szczególnie po obiedzie.
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:21
-
ola_35 wrote:Tak i na pewno się nie pomyliłam.. Ale jestem bardzo chuda i nie mam tłuszczu na brzuchu. Po obiedzie codziennie zawsze.
Chyba nigdzie nie spotkalam sie z tak wczesnymi ruchami w ciazy.Jestes pionierka
ola_35, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość