X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fejsbuka przeszukałam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf9d6085dd53.jpg

nie ma ich

Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, Iwone, Niuta, iwcia77, kkisia, Mala79, ania.g, Sabina, Dziobak, stara.krycha, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry łiczes

co tu się dzieje, że nic się nie dzieje
    gdzie są wszystkie? i nie chcę słyszeć, że nie ma gdzie miotły zaparkować
    Chyba stara ekipa sie powoli wykruszac zaczyna Renek...

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo to wytykanie sobie nawzajem wszelakich błędów (nie tylko ortograficznych), nie szanowanie czyich przekonań, wierzeń czy innego zdania zaczyna robić się niesmaczne i żenujące
    może dlatego
    kapturnica wrote:
    Chyba stara ekipa sie powoli wykruszac zaczyna Renek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 18:53

Iwone, iwcia77, kkisia, Zofia8, Mala79, stara.krycha, efcia, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Pamietam :) I dlatego nie bede czekac :)
    Kilka dni temu tak mnie bolal brzuch myslalam że to już .Niestety wszystko przeszlo .
    w sumie - jeśli bezowulacyjny - to może trwac dłużej - przynajmniej ja tak miałam, że te bezowulacyjne cykle trwały u mnie zawsze o dobre kilka dni dłużej - nawet o 10...

Iwone, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    w sumie - jeśli bezowulacyjny - to może trwac dłużej - przynajmniej ja tak miałam, że te bezowulacyjne cykle trwały u mnie zawsze o dobre kilka dni dłużej - nawet o 10...
    No wlasnie u mnie srednio 26-28 dni owulacyjne , wiec jeszcze troche poczekam :/

efcia lubi tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ola ja jestem od lipca tamtego roku tu regularnie takze wiesz , możesz jechac z nie lajkami hurtem jeden za drugim post .
    A widze ,że w tył sie cofasz własnie bo w wiekszosci mam po jednym nie lajku i to w ciagu kilku ostatnich minut.
    Myslisz ,ze az tak sie tym przejme ?? 2smiech2.gif
    Chociaz w sumie jak mi tysiaka nabijesz to sie zaczne niepokoic co z Twoim nadgarstkiem .
    Do boju 041.gif

Nie bardzo wiem o co Ci chodzi? Jeśli chodzi o "nie lajka" to jeszcze nikt ode mnie nie dostał..... Przykro mi jest że tak szybko oceniasz tutaj niektóre osoby pomimo że tak długo tutaj jesteś.....
    To że napisałaś że ruchy dziecka są dla Ciebie dziwne to wcale mnie to nie ubodło w żaden sposób, dla mnie tez to takie dziwne ze szybko ale prawdziwe. nawet polubiłam tego posta-tak dla Twojej wiadomości ! Jeśli aż tak Cię interesują "nie lajki" od kogo dostałaś nie wiem może to da się jakoś sprawdzić, ale wtedy chociaż należałoby mi się słowo "przepraszam'.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 13:50

iwcia77, efcia, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba się muszę napić..:) tymczasem zjem czereśnie... ;)

Reni, iwcia77, gretka, kkisia, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ola nie jestem tu od wczoraj i zaraz po moim poscie na ten temat posypaly sie w momencie w tyl nielajki(wiem bo sprawdzilam z innej przegladarki ) wiec robisz z siebie idiotke.
    Mniejsza z tym tak jak napisalam pierdoli mnie to. Moge miec i tysiak nielajkow .
    Na watku jest kilka dziewczyn , na ktorych opinii mi jedynie zalezy .

A tak na marginesie
    Ale watek schodzi na psy. I wali mnie to czy ktos sie z tum zgadza czy nie..I w najblizszym czasie pewnie nie jedna dolaczy do Morki z wkurwem (pewnie ja tez ).Bo jak kiedys dym bywal i gorace powietrze to kazda wyrazala swoje zdanie piszac i dlatego watek byl tak wyjatkowy... .
    Smieszne to i zabawa jak dzieci z piaskownicy.

Milego dnia wszystkim ![/QUOTE

To jak tyle potrafisz sprawdzić to też sprawdź kto Ci je daje, albo napisz do moderatora strony to Ci napisze, a ode mnie się naprawdę powiem grzecznie - odczep, dzisiaj mam dużo nerwów niepotrzebne mi jeszcze te tutaj. I powtarzam jeszcze raz strasznie mi jest przykro , że tak szybko kogoś osądzasz.... A swoją drogą szkoda, ze nie można zobaczyć nielajków , może nie dochodziło by do takich sytuacji, nie wiem może Bozia może zadziałać cos w tym temacie, chociaż mi generalnie to nie przeszkadza, że ktoś z moja opinią może się nie zgadzać-wysłucham każdego innego zdania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 14:29

Arwena lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chyba się muszę napić..:) tymczasem zjem czereśnie... ;)
    Tak, najpierw zjedz czereśnie, a potem popij wodą 07icon_smile4.gif

ola_35, Iwone, Bozia3, kkisia, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Niuta, super! :-D
    A czujesz się już dobrze po zabiegu?
    I czemu nie wiedziałaś co chcesz usłyszeć, jakieś zwątpienie cię naszło?

Czuję sie normalnie tylko trochę krwawię.
    Co do zwątpienia to może trochę. Byłam przekonana że wszystko zapchane i ze z czystym sumieniem mogę odpuścić.
    A tu nie ma tak "dobrze" :-P
    Trzeba jaja podrasować i do dzieła

ComeToMeBaby, caffe, gretka, paszczakin, kkisia, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po co te nerwy!

ostatnio co poniektóre osoby starają się analizować każde słowo
    weźcie odpuście
    może przestańcie brać tak wszystko do siebie
    mnie osobiście wkurwia postawa adwokata, która wpieprza się w kłótnię, która jej nie dotyczy
    a tak reszta mnie grzeje

Bozia co z Kajtkiem?
    kapturnica wrote:
    Bo jak kiedys dym bywal i gorace powietrze to kazda wyrazala swoje zdanie piszac i dlatego watek byl tak wyjatkowy... .
    Smieszne to i zabawa jak dzieci z piaskownicy.

Milego dnia wszystkim !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 14:13

iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, efcia, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tak, najpierw zjedz czereśnie, a potem popij wodą 07icon_smile4.gif
    dalam ci niechujka , zeby ci smutno nie bylo , bo nie mialas zadnego ;D

caffe, Bozia3, kkisia, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dalam ci niechujka , zeby ci smutno nie bylo , bo nie mialas zadnego ;D
    Ty chuuuuuju 07icon_smile4.gif

Reni, gretka, iwcia77, Aasiula, Bozia3, kkisia, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Czuję sie normalnie tylko trochę krwawię.
    Co do zwątpienia to może trochę. Byłam przekonana że wszystko zapchane i ze z czystym sumieniem mogę odpuścić.
    A tu nie ma tak "dobrze" :-P
    Trzeba jaja podrasować i do dzieła
    Oj bidoku, ja krwawiłam /plamiłam dwa dni. Dojdziesz do siebie. Nie ma dobrze, nie ma :-P nie masz alibi, bierz się do roboty :-P powodzenia!

Niuta, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozdziewiczylam caffe z niechujkow :) biedaczka nikt jej nie chcial dac to sie zlitowalam ;D

caffe, gretka, ComeToMeBaby, Aasiula, Bozia3, kkisia, Zofia8, Mala79, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    rozdziewiczylam caffe z niechujkow :) biedaczka nikt jej nie chcial dac to sie zlitowalam ;D
    a miał to być kurwa bezowulacyjny cykl 07icon_smile4.gif

Reni, iwcia77, Aasiula, Bozia3, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i po co te nerwy!

weźcie odpuście
    mnie osobiście wkurwia postawa adwokata, która wpieprza się w kłótnię, która jej nie dotyczy
    a tak reszta mnie grzeje

Bozia co z Kajtkiem?
    Ja patrzę na te ostatnie przepychanki trochę ze zdziwieniem i przymrużeniem oka. Jeśli skutkuje to fochem na forum, trzaskaniem drzwiami i odejściem... Coś tu tak chyba nerwowo. Ja też uważam że te jazdy to się same z niczego nakręcają. Jedna coś powie, druga weźmie do siebie, afera gotowa. Uważam, że te ostatnie afery całkiem nieadekwatne do sytuacji. Rozumiem, że komuś się może podnieść ciśnienie, tyle że nie rozumiem tej dogłębnej analizy i chwytania za słówka -od słowa do słowa. Jeszcze trochę, a wszystkie zaciążone nam tu szlag trafi ;-)
    Nie wiem czy wątek na psy schodzi, bo jam tu dopiero pół roku, ale jeśli objawia się to absencją to jeszcze chyba dramatu nie ma, bo każdy przecież swoje zajęcia ma, zagląda w wolnej chwili.
    Co do nielajków, właśnie zarobiłam kolejnego. Nie wiem od kogo ani przy jakim poście. I wcale tego nie będę sprawdzać. Dać nielajka może ktokolwiek. Również nie z naszego wątku. Także, ponieważ są niejawne -mam to głęboko gdzieś.

Peace § love <3

Natka_79, iwcia77, ola_35, gretka, Bozia3, kkisia, Zofia8, Magdala, stara.krycha, efcia, Arwena lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Ech, zupelnie nie rozumiem co sie tu ostatnio wyprawia :/
    Moze lepiej niech góra weźmie se te "nie lubię" bo tylko ferment niepotrzebny sieje, albo niech ujawnia kto nie lubi i juz.

ola_35, iwcia77, caffe, gretka, kkisia, Magdala, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i po co te nerwy!

weźcie odpuście
    a tak reszta mnie grzeje

Bozia co z Kajtkiem?

Reni jeśli chodzi o mnie ja się nie denerwuje, powiem Ci tylko że mi się naprawdę przykro zrobiło jak przeczytałam jak Kapta napisała o mnie , nie wiedząc w ogóle kto jej dał te lajki. Ja nie mam nic do Kapty -lubię ją. Mam nadzieję tylko że sobie to jakoś sprawdzi(jeśli dla niej aż tak te nielajki są ważne) i da mi spokój.

Reni, gretka, Bozia3, kkisia, Zofia8, dorbie, efcia, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktora tam jeszcze trzeba rozdziewiczyc z niechujkow? mowic szybko , bo ide obiad szykowac ;D

Cejrowski jest w Thajlandii u dlugoszyjnych niewiast :)- fajnie oglada sie w tv miejsca w ktorych sie bylo :)

ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 9947 9948 9949 9950 9951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ