35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moim zdaniem te nielajki spowodowały taki zamęt. Niby każda je miała w dupie, a jednak to rozdrażniło i niech mi tłumaczy kto chce i co chce, ale taka jest prawda.
Oczywiście są dziewczyny, które mają to gdzieś (od początku, lub z czasem zaczęło im to zwisać), ale w moim odczuciu to mniejszość jest.iwcia77, Natka_79, kkisia, Mala79, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
wystarczyło napisać to nie ja szukaj dalej
i po temacie, obie dalej wałkowałyście
ja pisałam w sumie ogólnie obserwując ostatnie pół roku
za dużo analizy i brania do siebie
ola_35 wrote:Reni jeśli chodzi o mnie ja się nie denerwuje, powiem Ci tylko że mi się naprawdę przykro zrobiło jak przeczytałam jak Kapta napisała o mnie , nie wiedząc w ogóle kto jej dał te lajki. Ja nie mam nic do Kapty -lubię ją. Mam nadzieję tylko że sobie to jakoś sprawdzi(jeśli dla niej aż tak te nielajki są ważne) i da mi spokój.ola_35, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Moim zdaniem te nielajki spowodowały taki zamęt. Niby każda je miała w dupie, a jednak to rozdrażniło i niech mi tłumaczy kto chce i co chce, ale taka jest prawda.
Oczywiście są dziewczyny, które mają to gdzieś (od początku, lub z czasem zaczęło im to zwisać), ale w moim odczuciu to mniejszość jest.
A najdziwniejsze w tym wszystkim jest to ze nie raz padało tu hasło: szkoda ze nie da sie wstawić "nie lubię" a teraz wraz z rosnącą liczba pod nickiem robią sie dziwne aluzje i kwasy. Szkodaiwcia77, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:boooosz muszę zorganizować wieczór panieński
jakieś propozycje?
ok 10 osób
nie wiem jak laski z kasą będą stały
ale może któraś coś? -
ComeToMeBaby wrote:Ale się objadłam czereśniami... Pękam. Ciekawe jak to się skomponuje z piwem zaplanowanym na wieczór...
Będzie kolejna rewolucja październikowa.
Tyle że w czerwcu
Dobrze że mój w domu bo z Tobą byłby w niebezpieczeństwiekkisia, ComeToMeBaby, gretka, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
caffe wrote:Moim zdaniem te nielajki spowodowały taki zamęt. Niby każda je miała w dupie, a jednak to rozdrażniło i niech mi tłumaczy kto chce i co chce, ale taka jest prawda.
Oczywiście są dziewczyny, które mają to gdzieś (od początku, lub z czasem zaczęło im to zwisać), ale w moim odczuciu to mniejszość jest.
ola_35 w mojej opinii została trochę na wyrost zaatakowana....
olu - ja nie mam wpływu na to, żeby autorzy nielajków byli jawni. Zgłosiłam ten problem - dostałam odpowiedź, że przemyślą sprawę - ale decyzji na razie nie podejmą żadnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 15:46
Reni, ola_35, kkisia, iwcia77, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hmm, nie wiem jak to będzie u mnie, bo też nie ja organizuję, ale by mi się marzyło pojechać na weekend do jakiegoś spa czy nad morze i poimprezowac. Też nie wiem jak laski z kasą będą stały, może nie wyjść.
Reni, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam mieszkanie!
ola_35, Reni, caffe, ComeToMeBaby, macduska, Zofia8, gretka, SolarPolar, kkisia, Niuta, gosia7122, ania.g, iwcia77, Dziobak, stara.krycha, beates, efcia, Magda*, Mega, Iwone, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Wszystkim, które myślały pozytywnie dziękuję
I wybaczcie, jeśli ostatnio byłam drażliwa.
Teraz się przerzucę na płaczliwość. Ze szczęściaBozia3, Reni, caffe, ComeToMeBaby, Zofia8, macduska, gretka, kkisia, Mala79, Magdala, gosia7122, ania.g, Sabina, Dziobak, stara.krycha, beates, efcia, Magda*, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013