35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moim zdaniem te nielajki spowodowały taki zamęt. Niby każda je miała w dupie, a jednak to rozdrażniło i niech mi tłumaczy kto chce i co chce, ale taka jest prawda.
Oczywiście są dziewczyny, które mają to gdzieś (od początku, lub z czasem zaczęło im to zwisać), ale w moim odczuciu to mniejszość jest.
iwcia77, Natka_79, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
wystarczyło napisać to nie ja szukaj dalej
i po temacie, obie dalej wałkowałyście
ja pisałam w sumie ogólnie obserwując ostatnie pół roku
za dużo analizy i brania do siebie
ola_35 wrote:Reni jeśli chodzi o mnie ja się nie denerwuje, powiem Ci tylko że mi się naprawdę przykro zrobiło jak przeczytałam jak Kapta napisała o mnie , nie wiedząc w ogóle kto jej dał te lajki. Ja nie mam nic do Kapty -lubię ją. Mam nadzieję tylko że sobie to jakoś sprawdzi(jeśli dla niej aż tak te nielajki są ważne) i da mi spokój.
ola_35, iwcia77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mnie tez sie tak zdaje. Choc być moze to zbieg okoliczności choc nie sadze.caffe wrote:Moim zdaniem te nielajki spowodowały taki zamęt. Niby każda je miała w dupie, a jednak to rozdrażniło i niech mi tłumaczy kto chce i co chce, ale taka jest prawda.
Oczywiście są dziewczyny, które mają to gdzieś (od początku, lub z czasem zaczęło im to zwisać), ale w moim odczuciu to mniejszość jest.
A najdziwniejsze w tym wszystkim jest to ze nie raz padało tu hasło: szkoda ze nie da sie wstawić "nie lubię" a teraz wraz z rosnącą liczba pod nickiem robią sie dziwne aluzje i kwasy. Szkoda
iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hmm, nie wiem jak to będzie u mnie, bo też nie ja organizuję, ale by mi się marzyło pojechać na weekend do jakiegoś spa czy nad morze i poimprezowac. Też nie wiem jak laski z kasą będą stały, może nie wyjść.Reni wrote:boooosz muszę zorganizować wieczór panieński
jakieś propozycje?
ok 10 osób
nie wiem jak laski z kasą będą stały
ale może któraś coś? -
No jak to jak ?ComeToMeBaby wrote:Ale się objadłam czereśniami... Pękam. Ciekawe jak to się skomponuje z piwem zaplanowanym na wieczór...
Będzie kolejna rewolucja październikowa.
Tyle że w czerwcu
Dobrze że mój w domu bo z Tobą byłby w niebezpieczeństwie
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gretka, efcia, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Ja mam to w dupie - i szczerze mówiąc nie chciałoby mi się wracać, żeby sprawdzić czy mi coś przybywa, czy nie....caffe wrote:Moim zdaniem te nielajki spowodowały taki zamęt. Niby każda je miała w dupie, a jednak to rozdrażniło i niech mi tłumaczy kto chce i co chce, ale taka jest prawda.
ola_35 w mojej opinii została trochę na wyrost zaatakowana....
olu - ja nie mam wpływu na to, żeby autorzy nielajków byli jawni. Zgłosiłam ten problem - dostałam odpowiedź, że przemyślą sprawę - ale decyzji na razie nie podejmą żadnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 15:46
Reni, ola_35, nick nieaktualny, iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mnie by też się tak podobało - sobota i niedziela - spa plus impra...ale to kasa chyba za duża...ComeToMeBaby wrote:Hmm, nie wiem jak to będzie u mnie, bo też nie ja organizuję, ale by mi się marzyło pojechać na weekend do jakiegoś spa czy nad morze i poimprezowac. Też nie wiem jak laski z kasą będą stały, może nie wyjść.
Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam kasę!
Reni, caffe, paszczakin, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Zofia8, gretka, SolarPolar, nick nieaktualny, Niuta, gosia7122, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, Dziobak, nick nieaktualny, beates, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Mam mieszkanie!
ola_35, Reni, caffe, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Zofia8, gretka, SolarPolar, nick nieaktualny, Niuta, gosia7122, ania.g, iwcia77, Dziobak, nick nieaktualny, beates, efcia, nick nieaktualny, Mega, Iwone, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Wszystkim, które myślały pozytywnie dziękuję

I wybaczcie, jeśli ostatnio byłam drażliwa.
Teraz się przerzucę na płaczliwość. Ze szczęścia
Bozia3, Reni, caffe, ComeToMeBaby, Zofia8, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, gosia7122, ania.g, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, beates, efcia, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013

teraz juz bedzie tylko lepiej