35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Twój w domu bo mojego nie ma.Niuta wrote:No jak to jak ?
Będzie kolejna rewolucja październikowa.
Tyle że w czerwcu
Dobrze że mój w domu bo z Tobą byłby w niebezpieczeństwie

E tam zaraz rewolucja, zdążę przetrawic zanim pójdę na piwo. Mam nadzieję.
Niuta lubi tę wiadomość
-
Chciałam poprawić.
Kasę to miałam
Nie mam.
Ale mam mieszkanie
A co najlepsze - BĘDZIE REMONT!
Na razie tylko łazienka, wc i malowanie, ale i tak sie cieszę
ComeToMeBaby, caffe, Zofia8, Bozia3, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, efcia, Mega, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:Krakonka, super! Cieszę się bardzo. Urządzasz prasowanie?

Tak, stawiam kolejkę do maglownicy przemysłowej.
A ja, jako nieprasująca, kupię sobie 3 pary butów!
ComeToMeBaby, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
pięknie.Krakonka wrote:Tak, stawiam kolejkę do maglownicy przemysłowej.
A ja, jako nieprasująca, kupię sobie 3 pary butów!
czyli co- forumową zbiórkę kartonów można odwoływać?
iwcia77, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po owocnym weekendzie☺
Jestem zmeczona ale mega zadowolona 2dni z dała od zgiełku i betonów tylko my szczęśliwi w 4rke na łonie natury ech...
Jedyny minus to wszystko co dobre szybko się kończy...
Pozdrawiam wszystkie serdecznie ☺
caffe, Krakonka, SolarPolar, nick nieaktualny, Bozia3, Magdala, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, ania.g, Aasiula, iwcia77, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Twój w domu bo mojego nie ma.
E tam zaraz rewolucja, zdążę przetrawic zanim pójdę na piwo. Mam nadzieję.
W domu ale śpi więc jakby co Twój może wpaść
iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
a co tutaj się dzieje jakiś zbiorowy pms was dopada ?czy warto obrażać się o jakieś nielajki?
Kapta a jak tam Twoja wizyta ?
Wszystkie pozdrawiam i trzymam za potrzebujące.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Aasiula, iwcia77, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A tak na marginesie czy która wie co słychać u Dorki? Ma z Nią ktos kontakt?
Zdaje sobie sprawe że Jej trudno i myślę o Niej...
Powalone i niesprawiedliwe to życie bywa...
Dorka pisała jakoś niedawno ma dużo wizyt z malutką ale dobrze się rozwija.
iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla, trzymam kciuki za prenatalne
Ja idę w 11t5dniu, czy to nie za wczesnie? Podobno mozna robić od 10t6d, więc to nie powinno być za wcześnie, ale dziewczyny mówią na styczniowkach ze lepiej po skończeniu 12t/ Chociaz moje dziecie rośnie szybciej i ostatnio usg pokazało mi termin szybszy o 4 dni niż wg miesiaczki
Strasznie się boję. I nasuwa mi się pytanie co ja zrobię jakby ryzyko wyszło duże?
megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo najważniejsze że ma taka możliwość żeby z Malutką jeździć, grunt żeby cały czas walczyla, wiem dziwnie to brzmi ale taka jest prawda, bo kto inny niż rodzice najlepiej pomogą swojemu dziecku...gosia7122 wrote:Dorka pisała jakoś niedawno ma dużo wizyt z malutką ale dobrze się rozwija.
W dzisiejszych czasach lekarz, lekarzowi jest nierówny niestety...
efcia lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:hej
a co tutaj się dzieje jakiś zbiorowy pms was dopada ?czy warto obrażać się o jakieś nielajki?
Dziekuje mały rozwija sie prawidłowo i symetrycznie , wszystkie pomiary odpowiadaja wiekowi ciaży i wazy 1070gram(50centyl) wiec idealnie.Moje problemy z cukrem nie wpływaja w żaden sposób na jego rozwoj i to mnie niezmiernie cieszy.
A teraz z innej beczki.
Gosia to nie chodzi o obrazanie sie o chujolajki .
Bo ja jak najbardziej rozumiem ,ze nie musimy sie we wszystkim zgadzac- wrecz to niemozliwe . I jak sie cos nie podoba można to wyrazic.
Ale jak ktos hejtuje kazdy Twoj post dla samego hejtowania cokolwiek w nim jest, chociażby zwykła minka to jest już cos nie tak .I moge tej osoby tylko powiedziec jedno---- kozak anonimowy w necie , pizda w swiecie. Cienka w uszach musisz byc skoro nie potrafisz inaczej tylko jak szczur w kanałach,
Ale ja czekam cierpliwie na moment jak odblokuja i dowiem sie kto, co i jak wtedy dopiero bedzie wesoło. I jak widac jestem kolejna osoba która sobie upolował.Morka miała identycznie shejtowane wszystkie posty bez wzgl na ich treść.
Kolejna rzecz.....
Ola masz jak w banku jesli okaze sie ,ze to nie Ty napewno przeprosze Cie i to nie raz. Byc może to nie Ty ale wszystko pokryło sie w związku z nasza rozmowa.Byc może szczur wykorzystał to by sie mścic.I w wiekszosci moich postow jest po jednym nie lubieniu.
A na razie moge powiedziec hejterce jedno .Baw sie dalej , mam nadzieje ,ze po stokroc Ci sie to odpłaci ale w życiu realnym aż Ci uszami pojdzie i zarzygasz sie po kokarde
Dowal nastepnego chujolajka.Czekam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 18:55
Reni, Magdala, Natka_79, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:hej
Hehe też się nad tym zastanawialam ...
Możecie się śmiać ale i tak Was wszystkie " I love you" i cieszę się że zawitałam na to forum
Gdybysmy były wszystkie takie same byłoby nudno ☺
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość