35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuta wrote:No jak to jak ?
Będzie kolejna rewolucja październikowa.
Tyle że w czerwcu
Dobrze że mój w domu bo z Tobą byłby w niebezpieczeństwie
E tam zaraz rewolucja, zdążę przetrawic zanim pójdę na piwo. Mam nadzieję.Niuta lubi tę wiadomość
-
Chciałam poprawić.
Kasę to miałamNie mam.
Ale mam mieszkanie
A co najlepsze - BĘDZIE REMONT!
Na razie tylko łazienka, wc i malowanie, ale i tak sie cieszęComeToMeBaby, caffe, Zofia8, Bozia3, gretka, kkisia, Mala79, gosia7122, macduska, ania.g, Sabina, Aasiula, iwcia77, efcia, Mega, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:Krakonka, super! Cieszę się bardzo. Urządzasz prasowanie?
Tak, stawiam kolejkę do maglownicy przemysłowej.
A ja, jako nieprasująca, kupię sobie 3 pary butów!
ComeToMeBaby, caffe, kkisia, iwcia77, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Tak, stawiam kolejkę do maglownicy przemysłowej.
A ja, jako nieprasująca, kupię sobie 3 pary butów!
czyli co- forumową zbiórkę kartonów można odwoływać?iwcia77, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po owocnym weekendzie☺
Jestem zmeczona ale mega zadowolona 2dni z dała od zgiełku i betonów tylko my szczęśliwi w 4rke na łonie natury ech...
Jedyny minus to wszystko co dobre szybko się kończy...
Pozdrawiam wszystkie serdecznie ☺caffe, Krakonka, SolarPolar, Heretyczka, Bozia3, Magdala, kkisia, gosia7122, macduska, ania.g, Aasiula, iwcia77, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Twój w domu bo mojego nie ma.
E tam zaraz rewolucja, zdążę przetrawic zanim pójdę na piwo. Mam nadzieję.
W domu ale śpi więc jakby co Twój może wpaśćiwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
a co tutaj się dzieje jakiś zbiorowy pms was dopada ?czy warto obrażać się o jakieś nielajki?
Kapta a jak tam Twoja wizyta ?
Wszystkie pozdrawiam i trzymam za potrzebujące.macduska, Mala79, kkisia, ania.g, Aasiula, iwcia77, efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A tak na marginesie czy która wie co słychać u Dorki? Ma z Nią ktos kontakt?
Zdaje sobie sprawe że Jej trudno i myślę o Niej...
Powalone i niesprawiedliwe to życie bywa...
Dorka pisała jakoś niedawno ma dużo wizyt z malutką ale dobrze się rozwija.iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla, trzymam kciuki za prenatalne
Ja idę w 11t5dniu, czy to nie za wczesnie? Podobno mozna robić od 10t6d, więc to nie powinno być za wcześnie, ale dziewczyny mówią na styczniowkach ze lepiej po skończeniu 12t/ Chociaz moje dziecie rośnie szybciej i ostatnio usg pokazało mi termin szybszy o 4 dni niż wg miesiaczki
Strasznie się boję. I nasuwa mi się pytanie co ja zrobię jakby ryzyko wyszło duże?megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Dorka pisała jakoś niedawno ma dużo wizyt z malutką ale dobrze się rozwija.
W dzisiejszych czasach lekarz, lekarzowi jest nierówny niestety...efcia lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:hej
a co tutaj się dzieje jakiś zbiorowy pms was dopada ?czy warto obrażać się o jakieś nielajki?
Wszystkie pozdrawiam i trzymam za potrzebujące.
Dziekuje mały rozwija sie prawidłowo i symetrycznie , wszystkie pomiary odpowiadaja wiekowi ciaży i wazy 1070gram(50centyl) wiec idealnie.Moje problemy z cukrem nie wpływaja w żaden sposób na jego rozwoj i to mnie niezmiernie cieszy.
A teraz z innej beczki.
Gosia to nie chodzi o obrazanie sie o chujolajki .
Bo ja jak najbardziej rozumiem ,ze nie musimy sie we wszystkim zgadzac- wrecz to niemozliwe . I jak sie cos nie podoba można to wyrazic.
Ale jak ktos hejtuje kazdy Twoj post dla samego hejtowania cokolwiek w nim jest, chociażby zwykła minka to jest już cos nie tak .I moge tej osoby tylko powiedziec jedno---- kozak anonimowy w necie , pizda w swiecie. Cienka w uszach musisz byc skoro nie potrafisz inaczej tylko jak szczur w kanałach,
Ale ja czekam cierpliwie na moment jak odblokuja i dowiem sie kto, co i jak wtedy dopiero bedzie wesoło. I jak widac jestem kolejna osoba która sobie upolował.Morka miała identycznie shejtowane wszystkie posty bez wzgl na ich treść.
Kolejna rzecz.....
Ola masz jak w banku jesli okaze sie ,ze to nie Ty napewno przeprosze Cie i to nie raz. Byc może to nie Ty ale wszystko pokryło sie w związku z nasza rozmowa.Byc może szczur wykorzystał to by sie mścic.I w wiekszosci moich postow jest po jednym nie lubieniu.
A na razie moge powiedziec hejterce jedno .Baw sie dalej , mam nadzieje ,ze po stokroc Ci sie to odpłaci ale w życiu realnym aż Ci uszami pojdzie i zarzygasz sie po kokarde
Dowal nastepnego chujolajka.Czekam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 18:55
Reni, Magdala, Natka_79, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:hej
Wszystkie pozdrawiam i trzymam za potrzebujące.
Hehe też się nad tym zastanawialam ...
Możecie się śmiać ale i tak Was wszystkie " I love you" i cieszę się że zawitałam na to forum
Gdybysmy były wszystkie takie same byłoby nudno ☺iwcia77, efcia lubią tę wiadomość