35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry wieczór
cały dzień zalatany, w pracy masakra, nie miałam nawet czasu kawki spić a co dopiero do Was zajrzeć
tak wiec kawka zrobiona ide nadrabiać tylko widze ze coś mało tegp , czyżby jakieś urlopyiwcia77, gosia7122, kkisia, anna maria, macduska, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiwszy. Niuta, super, ze droznie! Zuch dziewczyna! Kisia, milo Cie widziec i to w dobrym humorze. Kaptur, nie nerwuj sie, bo Cie Maks ukopie. Ola, fajnie miec zdrowe dziecie w brzuchu.
Simba! Ja Ci qrwa dam urlop!iwcia77, Magdala, kkisia, efcia, macduska, ola_35, Niuta, Mala79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
no zesz...nie ma co nadrabiac
dziobak mam ochote dac ci niechujka za te rolkiale to z zazdrosci zem ja taka leniwa i nie mam sily na sport...ostatnio uprawiam tylko brodzenie w basenie dla dzieci
stara.krycha, gosia7122, Dziobak, efcia, MartaDidi, kkisia, macduska, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Dorbie nie martw się na zapas ,ja też miałam stracha przed badaniami ,chyba nie ma takiej co by się nie stresowała ,myśl pozytywnie będzie ok.
Tylko kurcze znowu stres, idę do łazienki i kleks w toalecie taki spory stara krew, a wczesniej bez zadnych plamien od czwartku, zaraz po tym nic. Kurde...MartaDidi, efcia, Iwone, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A, czeresnie tez zem zarla bo je uwielbiam
I wali mnie cena, ja kocham te owoce i jem do... rozwolnienia
Tak. Jeszcze trzy dni i tez bedzie mnie.walic. Oj najem sie.stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Afirmuję,że dziecko jest zdrowe
Tylko kurcze znowu stres, idę do łazienki i kleks w toalecie taki spory stara krew, a wczesniej bez zadnych plamien od czwartku, zaraz po tym nic. Kurde...
Czy to nasze zagladanie w gacie sie kiedys skonczy? Ja latam sluzu szukac.
Bedzie wsio ok. Przeciez robilas juz z milion usg.stara.krycha, iwcia77, dorbie, efcia, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A co Ty, slomiana wdowa wyposzczona i wszystko Ci sie z jednym kojarzy?
Wypraszam sobie. Slomiana to ja bylam tydzien temu. Juz dawno.sie wzmocnilam.stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Drogie Kochane. Dziobu, Ty wiesz... Anno Domini 2015 z data dokladna 13 dnia, miesiaca szostego wyszlam Ci ja za maz za zawadiake i hultaja!!! NIech nam sie darzy i w ogole nie lajki prosze bo widze, ze to nowosc jaka... Dawajcie nielajki- niech poczuje sile rażenia... i nie chce miec zera na koncie!!! BUZIA
stara.krycha, gretka, dorbie, efcia, iwcia77, kkisia, ania.g, Magdala, Krakonka, Dziobak, anna maria, Sabina, macduska, beates, Iwone, Natka_79, Aasiula, Mega, gosia7122, Zofia8, Reni, Simba, Niuta, Arwena, ComeToMeBaby, malgos741, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Drogie Kochane. Dziobu, Ty wiesz... Anno Domini 2015 z data dokladna 13 dnia, miesiaca szostego wyszlam Ci ja za maz za zawadiake i hultaja!!! NIech nam sie darzy i w ogole nie lajki prosze bo widze, ze to nowosc jaka... Dawajcie nielajki- niech poczuje sile rażenia... i nie chce miec zera na koncie!!! BUZIA
MartaDidi, stara.krycha lubią tę wiadomość
gretka -
dorbie wrote:Afirmuję,że dziecko jest zdrowe
Tylko kurcze znowu stres, idę do łazienki i kleks w toalecie taki spory stara krew, a wczesniej bez zadnych plamien od czwartku, zaraz po tym nic. Kurde...stara.krycha, iwcia77, efcia, dorbie, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Drogie Kochane. Dziobu, Ty wiesz... Anno Domini 2015 z data dokladna 13 dnia, miesiaca szostego wyszlam Ci ja za maz za zawadiake i hultaja!!! NIech nam sie darzy i w ogole nie lajki prosze bo widze, ze to nowosc jaka... Dawajcie nielajki- niech poczuje sile rażenia... i nie chce miec zera na koncie!!! BUZIA
MartaDidi, iwcia77, Krakonka, Dziobak, efcia, kkisia, gretka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość