35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Wytyczne wytycznymi ale co organizm to inaczej na rozne produkty reaguje. A ja juz na sobie poeksperymentowalam I tak pol kg czeresni po godzinie 104
Po 2godzinach 89
Wiec nie bede sobie żałowała zwlaszcza ,że moj organizm bardzo ładnie sobie je przyswaja
Z tym ,ze ja wybieram sobie na drzewie owoce mniej dojrzałe .Te bardz ciemne omijam
Tak wiem, na mnie owoce działają źle ,normalnie po posiłku mam zawsze max do 90, a jak zaraz po zjem owoce wychodzi np. 121. A wczoraj na wieczór(przed snem) zjadłam zupe mleczna z płatkami(takie bez cukru , z maki pełnoziarnistej ) i do tego pól kromki chleba z dżemem bez cukry. NIby lekarz nie kazał tak łączyc , ale ja nie wytrzymałam i cukier rano tylko 78. ja tak nie mogę mierzyć sobie kiedy chcę bo mój diabetolog kazał tylko w wyznaczonych przez niego porach-podłacza glukometr na wizycie do komputera i tam analizuje.
-
Ja nie nosze zadnych glukometrow na wizyte tylko ksiazeczke pomiarow. Kazała i tak zejsc mi do pomiarow po podstawowych posilkach i na czczo ale ja mierze jeszcze po 2gim sniadaniu i podwieczorku. Na szczescie u mnie tylko raz przez ostatnie 3tyg przkroczylam norme w dzien po obiedzie .
Wiec wdrazam rozne inne produkty i jak na razie jest git
efcia lubi tę wiadomość
-
Az sprawdziłam ktorych tak strasznie postow nie polubił ktos przed chwila bo nastulane mam ich kilka w momencie.
Fakt ! moze sie nie spodobac napisanie ,ze sie komus nie do konca wierzy w ruchy w koncowce 1szego trymestru bo to mało realne nawet wg specjalistow. .
Ale w nagrode dostac nielajki z gory na dol przy wszystkim co sie napisalo w ciagu dnia bez wzgledu na ich tresc to juz mistrzostwo swiata . Normalnie jebłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:58
Simba, iwcia77, kkisia, Sabina, stara.krycha, beates, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Czesc kobietki
mam nadzieje ze u Was chociaz pogoda dopisuje- u mnie buro i ponuro i leje, chwila oddechu bo m pojecha po rower ze z godz mu zejdzie... nic gorszego jak chlop na chorobowym, non stop trzeba sie zajmowac, a w domu nie usiedzi i jeszce ciagnie mnie ze soba....
marze o chwili spokoju
Kisia jak samopoczucie?kapturnica, kkisia, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Najczesciej albo legginsy albo kupilam takie ciazowe 3/4 getry bawelniane.Przewiewne, cienkie i nic nie przeswituja
E tam mala, duzo niskich kobiet tez nosi i wyglada bardzo dobrze.Ja lubie ze wzgl na wygode bo nic w tunikach nie sciska , nie odznacza sie ani nie uciskakapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Jestem jestem, nie odzywam się dzisiaj bo jestem trochę zestresowana, dzisiaj mam badania genetyczne, małe jest bardzo ruchliwe bo już je od tamtego tygodnia czuję szczególnie po obiedzie.
ola_35 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Asiula nie widac cyklu bo go ukrylas kochana . Ale najwazniejsze to sprawdzic co i jak. Masz gdzies w niedlugim czasie wizyte ??
Miec w INVICTA. po @ a jej caly czas brak
Już pokazujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 13:13
Magdala, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Witam sie pieknie i zmykam na dzien sportu u Mlodziaka w szkole. Troche zawiedziony bo nikt z rodzicow nie moze przyjsc. To chociaz ja zdjec napstrykam.
Kapta jak ja Ci zazdroszcze tych wlasnych czeresni! Jakie owoce jeszcze masz w sadzie?
Aasiula, kapturnica, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Witam sie pieknie i zmykam na dzien sportu u Mlodziaka w szkole. Troche zawiedziony bo nikt z rodzicow nie moze przyjsc. To chociaz ja zdjec napstrykam.
Kapta jak ja Ci zazdroszcze tych wlasnych czeresni! Jakie owoce jeszcze masz w sadzie?
Tez uwielbiam sad , gorzej tylko jesienia jak przychodzi mi uprzatac tyle lisci.Ale cos za cos jak to mowia .kkisia, Magdala, Sabina, efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
Asia tak patzre i wg mnie (ale to moja opinia takze wiesz ) cykl wyglada mi na typowo bezowulacyjny.Test zrob zeby byc pewna na 100 procent. Jelsi bedzie negatywny to musisz sie zastanowic czy czekasz az sama sie @ pojawi czy moze zdzialasz progesteronem by ja wywolac.
Aasiula, Magdala, iwcia77, kkisia, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
O rety. Marze o takim sadzie. Ale liscie fakt. Ja czasem jak mi sie nie chce przemielam kosiarka przy koszeniu trawy. Tylko ze u mnie kilka drzewew w tym tylko dwa stare drzewa reszta mlodziaki to lisci nie ma az tyle.
No ide. Ale nie chce mi sie.Aasiula, kapturnica, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Asia tak patzre i wg mnie (ale to moja opinia takze wiesz ) cykl wyglada mi na typowo bezowulacyjny.Test zrob zeby byc pewna na 100 procent. Jelsi bedzie negatywny to musisz sie zastanowic czy czekasz az sama sie @ pojawi czy moze zdzialasz progesteronem by ja wywolac.
kapturnica, iwcia77, kkisia, Magdala, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Moim zdaniem tez bezowu , nie bede czekac jesli do piatku nie dostane a test bedzie negatywny pojde do gina .
Nie ma co czekac nie wiadomo ile ( wszystko zalezy od sluzowki jakiej jest grubosci ) bo mozesz sie jesieni doczekac. Pamietasz studniowkowy cykl Arweny ?? .
Aasiula, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
dzień dobry łiczes
co tu się dzieje, że nic się nie dzieje
gdzie są wszystkie? i nie chcę słyszeć, że nie ma gdzie miotły zaparkować
iwcia77, kkisia, stara.krycha, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O i taka postawa jest pochwalana.
Nie ma co czekac nie wiadomo ile ( wszystko zalezy od sluzowki jakiej jest grubosci ) bo mozesz sie jesieni doczekac. Pamietasz studniowkowy cykl Arweny ?? .I dlatego nie bede czekac
Kilka dni temu tak mnie bolal brzuch myslalam że to już .Niestety wszystko przeszlo .iwcia77, efcia lubią tę wiadomość