35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie masakryczna burza, o 23, a potem o 3 w nocy. Tak waliło ze Mloda u nas spala....
Miłego dzionka, ja bym poszła spać a tu niestety...Margolcia88, kkisia, iwcia77, gretka, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry. A u mnie wreszcie chlodzik.
Az sie ucieszylam bo wizyta u gina a tam w upale i zaduchu wytrzymac sie nie da
. Przynajmniej nie bede sie pocic jak sFFinka
Gorzej ,ze mi przechodzi a mlodego gardlo dorwalo , prawie nie mowi.Szkoda bo mial jutro do Krynicy Zdroju jechac nagrywac e-booki po angielsku. Ale z takim glosem nie ma szans na to .kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam
Weekend się skończył, a tu takie puchy???
Jaka burza była w nocy - uwielbiam takie klimaty. Otworzyliśmy jeszcze szerzej balkon - waliło i błyskało jak na wojnie...
Mój starszy syn - jako jedno z podstawowych wspomnień z dzieciństwa wymienia burze - mama zabierała mnie na balkon, owijała w koc i pokazywała burzę...
Teraz i on ją lubi...kkisia, macduska, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam, ledwo wstalam...nie wiem co sie ze mna dzieje ale nie moge spac w nocy ( odkad urodzilam Ivo) a jak zasypiam nad ranem to jest 5...
..nie wiem czy to jakies macierzynskie pobudzenie, niepokoj...
ide do pracy i jutro tez...zostawiam Ivo tesciowej - dzis na 2 h jutro na 4..zobaczymy jak to bedziedorbie, ComeToMeBaby, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jutro rano
Dzisiaj 31 dzien cyklu @ nie ma i objawow tez brakBozia cos wie na ten temat
Aasiula, malgos741, kkisia, Bozia3, dorbie, ComeToMeBaby, Krakonka, stara.krycha, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Moremi nie zlikwidowała konta jest nadal i zmieniła avatar bo w jej postach jest jej nick
a jakby zlikwidowała to by nie było nicku.
ps. Witam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:14
dorbie, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ja właśnie siedzę pod gabinetem i czekam na wynik hsg.
Chyba nie jest ok bo bolało jak jasna cholera i część wyleciało.
A najgłupsze w tym wszystkim jest to że sama nie wiem co bym chciała usłyszeć...
ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, stara.krycha, efcia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards